Şimdi Ara

celcius network kapandı mı? paralarımız kayıp mı oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • allnite A kullanıcısına yanıt

    Bugün gelmiş "IMPORTANT: We are unable to process your claim at Coinbase" başlığı


    İçeri ise şu şekilde. (Türkçeye çevirdim)


    Alıntı

    metni:
    Bu e-postayı almanızın nedeni, talep dağıtımınızın Coinbase aracılığıyla gerçekleştirilemeyeceğinin bize bildirilmiş olmasıdır.
    Şu anda herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Dağıtımınızı almak için sonraki adımlar hakkında kısa süre içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Sonraki adımları ve sizden istenecek eylemleri belirlemek için Dağıtım Ortaklarımızla birlikte çalışırken lütfen sabırlı olun.
    Daha Fazla Desteğe İhtiyacınız VarsaBu süreçle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, destek birimiyle iletişime geçmeden önce Dağıtımlar SSS bölümümüze ve talep dağıtımlarıyla ilgili kaynaklara başvurmanızı önemle tavsiye ederiz. Şu anda çok sayıda soru alıyoruz ve her bir alacaklı destek sorgusu üzerinde çalışırken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
    Bölüm 11 davalarımızdaki en son güncellemelere cases.stretto.com/celsius adresinden veya X hesabımız (eski adıyla Twitter) @CelsiusNetwork üzerinden ulaşabilirsiniz.
    Uyanık Kalın(Stay alert)Kimlik avı girişimlerine karşı dikkatli olun. Celsius, Resmi Teminatsız Alacaklılar Komitesi veya ilgili danışmanları, Mahkeme tarafından bir emir veya kayıt içi talimat verilmedikçe, hesap veya kişisel bilgilerinizi talep etmek için sizinle asla doğrudan telefon, kısa mesaj veya sosyal medya aracılığıyla iletişime geçmeyecektir.
    Stretto



    Yabancılarda çekebilen çok kişi var ama Türkiye daha bekleyecek gibi.





  • Mrmikda kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da geldi. Şu anda sadece coinbase üyesi olanlara ödeme geliyor o da tam değil %58

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme geçme şansım olmadı ama bana gelen Action required Coinbase hesap aç maili sonrası tekrar hesap açmayı denedim ve verify edebildim. Ocak ortası bu konuda açıklama olduğunda halen üye olamıyordum (Gerçi chrome ilgili bir sorun da olabilir, başa dönüyordu, bu sefer gizli pencereden denedim ve oldu)


    Şu an üyeliğim var Coinbase'e ama FAQ'da diyor ki bilgiler uyuşuyorsa otomatik yatıyor ve claim edebiliyorsunuz. Ancak gelen giden bir şey olmadı. Sanırım biz US dollars kısmında banka çeki ya da para transferi olarak alabileceğiz.


    Şu ana kadar ödeme alan oldu mu TR'den acaba? Dün Twitter'ı da taradım bir geldi/şöyle oldu diyen de göremedim.

  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Ilginç. Coinbase sadece adresimi kabul etti. Kimligimi pasaportumu vs kabul etmedi. Canli destek de bu durumu kabul etti.turk kimliğine kapaliyiz diyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geri ödemem geldi.

    celcius network kapandı mı? paralarımız kayıp mı oldu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.