Şimdi Ara

Çekmeceli Derin Dondurucu - Ne Alayım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
118.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünün bir tanesi geçen hafta geldi. Ürün servise gelmiş, üzerinde ne adres, ne de telefon yok. 3 gün sonra aradılar.
    Muhtemelen sorun kargodan kaynaklanmış.

    Diğerinin iptali için Eren Bey yaparız demişti, yapılmadı.
    Yerine geçen kişi geçen hafta yaparız demişti, bugün telefon açtım, firmayla (electrolüx ile) görüşüp döneceğim dedi. (Madem firmayla görüşeceksin geçen hafta neden sipariş iptalini onaylıyorum dedin???) Dönemeyince ben aradım. 1 hafta sonra para kartınıza iade olacak dedi.
    1. taksit karttan geçti. 2. taksit ayın 10'unda eksterem kesilince geçecek.
    Şimdi al, 2 ay sonra öde kampanyalarından sonra şimdi öde, ürünün gelmesin, paran iade olmasın kampanyası bu olsa gerek.

    1 ay oldu. Ortalıkta ne derin dondurucu var ne para iadesi? Kartın limit az kaldığı için başka ürün de alamıyorum.
    623 TL ye hızlı al'da vardı. 30 TL ucuza alayım dedim, başıma gelenlere bakın.

    Pazartesi param karta yatmazsa gerekli mercilere başvuracağım.




  • Bu 26 kasımda iptal ettik dedinilen siparişin mailime geleni. Aslında iptal olmamış, sadece bana böyle bir mail gönderilmiş.


     Çekmeceli Derin Dondurucu - Ne Alayım?
  • Gürsey Elektronik'in diğer telefonunu aradım. Bilgisayar kayıtlarında siparişlerimin ikisinin de teslim edilmiş görüldüğü söylendi. İmkansız olduğunu söyledim. Kim ne zaman teslim etmiş öğrenelim size döneceğiz denildi. Hemen Balıkesir servisini aradım. Ürün bizde cevabını aldım. 2 gün içinde size ulaştıracağız denildi. Birazdan Gürsey Elektronik'ten aradılar. Aynı şeyi onlar da söylediler.

    Esas sorunun electroluxün ist deposu ile servisleri arasındaki irtibat eksikliğinden kaynaklandığı anlaşılmıştır.
    Önce benim olayı takip etmem ardından evaletlerim.com'un ilgisi ile sorun çözülmüş ve derin dondurucu nihayet bu gün öğlen Balıkesir electrolüx servisi tarafından evime getirilmiştir ve garantisi başlatılmıştır.

    Ürüne henüz bişey koymadım. Şık duruyor, dikey olması iyi, yerden avantaj sağlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NVN

    Gürsey Elektronik'in diğer telefonunu aradım. Bilgisayar kayıtlarında siparişlerimin ikisinin de teslim edilmiş görüldüğü söylendi. İmkansız olduğunu söyledim. Kim ne zaman teslim etmiş öğrenelim size döneceğiz denildi. Hemen Balıkesir servisini aradım. Ürün bizde cevabını aldım. 2 gün içinde size ulaştıracağız denildi. Birazdan Gürsey Elektronik'ten aradılar. Aynı şeyi onlar da söylediler.

    Esas sorunun electroluxün ist deposu ile servisleri arasındaki irtibat eksikliğinden kaynaklandığı anlaşılmıştır.
    Önce benim olayı takip etmem ardından evaletlerim.com'un ilgisi ile sorun çözülmüş ve derin dondurucu nihayet bu gün öğlen Balıkesir electrolüx servisi tarafından evime getirilmiştir ve garantisi başlatılmıştır.

    Ürüne henüz bişey koymadım. Şık duruyor, dikey olması iyi, yerden avantaj sağlıyor.


    electrolux bayisi olarak; electrolux firmasının bu kadar düzensiz ve gerizekalı bir sevkiyat sistemi olduğu için sizden özür diliyoruz. sizinle beraber bir kaç kişi daha bu şekilde ürünlerini beklemek zorunda kaldı. 140 tl lik kargo masrafını 40 tl ye indirmek siz müşterilerimizin kesesini düşünerek yaptığımız bir uygulamaydı. ama sizleri mutlu etmek uğruna bir sürü insanla uğraşmak zorunda kaldık. bu bize zaman ve sabır kaybettirdi ve bu uygulamaya son verdik. anlayışınız için çok çok teşekkürler.




  • Bende çekmeceli bir derin dondurucu arıyorum. aklımdaki ürün altus al 309 . bu ürün hakkında bilgisi olan varmı?

    Tek kişi kullanacağı için cok buyuk modele ihtiyacım yok. mümkün olduğunca ucuz olması tek şart diyebilirim.

    kolaybay.com sitesinde nispeten ucuza buldum. Bu site hakkındada bilgisi olan varsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raleigh

    Bende çekmeceli bir derin dondurucu arıyorum. aklımdaki ürün altus al 309 . bu ürün hakkında bilgisi olan varmı?

    Tek kişi kullanacağı için cok buyuk modele ihtiyacım yok. mümkün olduğunca ucuz olması tek şart diyebilirim.

    kolaybay.com sitesinde nispeten ucuza buldum. Bu site hakkındada bilgisi olan varsa sevinirim.

    Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • http://www.electrolux.com.tr/Products/Yiyecek_Saklama/Solo/Dikey_derin_dondurucu/EUT10002W

    Electrolux EUT10002W. 3 çekmeceli derin dondurucu
    % 0 CFC - çevre dostu

    Toplam Brüt Kapasite (lt): 110lt.

    Dondurma Kapasitesi (kg/24 saat): 12

    Enerji Tüketimi (kWh/gün): 0,504

    Enerji Sınıfı: A+

    Ses seviyesi (dB): 40db

    5 veya 6 çekmeceliler büyük gelecegini düşündüğümüzden 3 çekmeceli düşündük bu model nasıl ne dersiniz? Hızlıal da 686.40TL 12 taksit...

    http://www.hizlial.com/u04.008.4131.0001/electrolux-eut-10002-w-tezgahalti-derin-dondurucu-115-lt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • biz de fairline diye bir marka var babamlar 5 yıl olmuştur alalı hala kullanıyorlar biraz da şans işi mi ne bilmiyorum
  • Yok mu yorumu olan...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım sana tavsiyem budur 3 çekmeceli olarakhttp://www.ebeyaz.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85905
  • dostlar bu ürün:

    http://www.ebeyaz.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85905

    yan sanayisi var finlux diye dün 380 liraya gördüm ankarada yarın bir gün alıcam bilginize vestel garantisinde mis gibi ürün özellikler aynı zaten sadece finlux yazıyor vestelin ürünü
  • Merhaba. Ben de bir derin donruucu düşnüüyorum 500-600 liraya dikey. Bİlindik markalardan uzaklaştım ben de. Ne önerirsiniz?
  • Bende derin dondurucu almayı düşünüyorum. Okuduğum yorumlara göre Elektrolüks en iyilerden biri herhalde.
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar şöyle 3 çekmeceli tezgah altı derin dondurucu uygun fiyata ve kaliteli bulursanız bizede haber verin..
  • Forumu okuduktan sonra electroluks alacaktım Ankara daki bayilerinde ürün bulamadım. Ben bosh 6 çekmeceli olanını aldım. Peşin 1125 tl. 1 aydır kullanıyorum sessiz çalışıyor. Alacak olanlara tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesinlikle elektrolux almayın derim ben aldım sorun yaşıyorum aşağıda yazışmaları görebilirsiniz

    1- 2011 yılında almış olduğum nofrost derin dondurucunun bir müddet sonra kapağında buzlanma olduğunu fark ettim. Servise telefon açıp söyledim normal olmadığını gelip bakacaklarını söylediler. Geldiklerinde buzlanma yapmaması gerektiğini değişim yapacaklarını belirterek gittiler. Yeni dolap geldikten 1 hafta kadar sonra oda aynısını yaptı merkezleri değişim yapmamak için derin dondurucunun yerinden kaynaklandığını söyledi. Yerini değiştirdik yine aynı buzlanma yaptı.

    Merkez bana sen bu dolabı haketmiyorsun der gibi para iadesi yapabileceklerini tekrar değişim yapamayacaklarını söyledi. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bakamamıştım ama bundan sonra yasal sürece girmeyi düşünüyorum.Buzlanma yapmaz diye almış olduğum derin dondurucunun kapağı buzlanıyor. 1 hafta gibi farkettim. Hava aldığı yer küflenme yapıyor.

    cevaben yazdıkları

    Sn İlgili,

    Cihazda herhangi bir problem bulunmamaktadır. Cihazın bulunmuş olduğu ortamdan kaynaklı müşteri memnuniyeti için ürün bir kez değişmiştir.

    Tüketiciye ikinci kez para iadesi talep edilmiştir. Fakat tüketici tarafından kabul edilmemiştir.

    Saygılarımızla.
    Electrolux A.Ş
    Tüketici Hizmetleri.


    2- Cihazı görmeden bulunduğu ortamdan olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz yeri siz görmediniz ki resimleri ben çektim servise mail attım onuda geçtim cihazın dış aksamında herhangi bir problem bulunmamaktadır kapağın iç tarafında küflenme olmaktadır -18 de kaldığına göre tahmin ediyorum dışı ile alakası olamaz neyse daha önce görüştüğümüz üzere cihazın bulunduğu odayı değiştirdik 1 hafta içerisinde yine aynı küflenme ve buzlanma yapmıştır bu resimlerle ve servis belgeleri ile kanıtlanmıştır rica ediyorum seyirciye oynamayalım eğer böyle bir durumunuz varsa burdan müşteri olacaklara tavsiyem uzman birisini getirin yerinizi inceletin hava almayan bir madde sanırım küflenme yapmaz kapağın iç tarafı buzlanma ve küflenme yapıyorsa ben uzman olmadığım işten anlamadığım halde hava aldığını anlayabiliyorum isterseniz bu konuda bilirkişi raporu alabilirim 2011 in 12 ayında almış olduğum ürünün bedeli 950 tl bana siz bu tutarı ödeyeceksiniz şimdi ise aynı ürün 1100 tl aradaki fark ne olacak bu kadar duyarsız bu kadar anlayışsız bir firma olamaz cevap olarak yazdıkları ve benim karşı olarak yazdıklarıma bakım müşteri memnuniyetini yada müşteri hakları konusunda ne düşündüklerini aşağı yukarı anlayabilirsiniz satış yapana kadar ve cihazlarına o kadar güveniyorlarki bir kez değişim yaptıktan sonra yine aynı sorun var ise kesinlikle müşteriden kaynaklıdır yada cihazın bulunduğu ortamdan kaynaklıdır diye düşünüyorlar aşağıdaki resimde demek istediğimi anlayabilirsiniz

    şimdi no frost olan bir cihazın daha doğrusu hava almayan bir cihazın içi buzlanma yaparmı yaparsa bu no frost olurmu? diğer bir soru bu buzlanma yaptığı yerden küflenme başlarsa bu nasıl sağlıklı olur yada bunu yapması normalmidir. ben küflenme yapıyor diyorum firma yetkili cihaz normal diyor olaya bakarmısınız?




  • merhaba

    öncelikle şunu belirteyim alacağın malın yerli üretim olması çok önemli neden diyecek olursan servis hizmeti malın adından daha önemli e türkiyede de servis hizmetinde bir numara arçeliktir. ama gel gelelim arçeliklerin fiyatıda az değil bu yüzden arçeliğin diğer bir markası olan Altus öneririm derin dondurucularıda çok güzel çekmeceli derindondurucu da sandık tipi derin dondurucu da on numara

    hatta bi tavsiye sana buradan bakabilirsin >>>http://www.altusyetkilisatici.com/Altus-Derin-Dondurucular.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusaa

    merhaba

    öncelikle şunu belirteyim alacağın malın yerli üretim olması çok önemli neden diyecek olursan servis hizmeti malın adından daha önemli e türkiyede de servis hizmetinde bir numara arçeliktir. ama gel gelelim arçeliklerin fiyatıda az değil bu yüzden arçeliğin diğer bir markası olan Altus öneririm derin dondurucularıda çok güzel çekmeceli derindondurucu da sandık tipi derin dondurucu da on numara

    hatta bi tavsiye sana buradan bakabilirsin >>>http://www.altusyetkilisatici.com/Altus-Derin-Dondurucular.html

    Şu anda derin dondurucular ile ilgili konuları inceliyorum. 3 konuda da diğer markaları sallayın Altus alın şeklinde önerileriniz var.

    Bu ürünü kullanıyor musunuz yoksa yetkili satıcısı mısınız?

    Bu arada bizim komşu teyze Altus'un sandıklı modelini kullanıyor. Sorunsuz çalıştığını söyledi. Bizde çekmeceli modelini almayı düşünüyoruz.




  • bozcaa B kullanıcısına yanıt
    altus kullanıcısıyım daha hesaplısını aynı kalitesini daha ucuza aldım şimdiye kadar beyaz eşyaya tonla para verdim de noldu_? bak sende demişsin işte komşu teyze sorunsuz çalışıyo demiş diye sonuç ortada boşuna diğer markaları sallayın demiyorum ;)
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    Ürünle ilgili yorumlar hiç olumlu değil. Müşteri hizmetleri noktasında sorun yaşayan çok müşteri mevcut. Ben de derin dondurucu almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.