Şimdi Ara

Çekim gücü yüksek ucuz modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, TTNET'in verdiği Huawei HG630 modem artık görevini yapamıyor. Telefonumla bağlanıyorum, kendi kendine aynı dakika içinde birkaç kere kopup tekrar aynı ağa bağlanıyor telefon. Modeme 2 metre mesafede bile full çekmiyor zaman zaman. Modemimi yenilemek istiyorum ancak operatör modemlerinin hem yazılımsal olarak kısıtlandığı, hem de antensiz modeller tercih edilerek ya da sonradan müdahale edilerek çekim gücünün düşürüldüğü bilgisiyle karşılaştım. Aslında düşününce mantıklı geliyor başka dairelerle paylaşmamızı engellemek için böyle bir topa girmeleri. Hâliyle ben iki yan odada bile görüntülü konuşma gerçekleştiremiyorum facebook messenger üzerinden.

    Demem o ki; operatör tahsisinden uzak durmak, kendi imkanlarımla bir modem almak istiyorum. Zyxel VMG3312'nin övüldüğünü gördüm birkaç konuda, ASUS N16 da başarılı bulunmuş ancak sanırım ASUS'un modeli biraz daha eski çıkış tarihi itibarıyla. Öte yandan ASUS Zyxel'den daha ucuz olunca insan "ulan kesin aralarında bayağı büyük segment farkı var" diyor.

    Bana yardımcı olabilir misiniz şöyle en fazla 200-250 liralık bir modem seçmem konusunda. Beklentilerim gayet sınırlı; birkaç cihaz bağlandığında IP atama kararsızlığı yaşamasın, 120 metrekarelik dairenin içinde çekim sorunu yaratmasın, port yönlendirme vb. konularda forumlarda yardım bulabileceğim kadar bilindik bir model olsun.

    Çok teşekkürler.







  • Hem kablosuz çekim kalitesi hem vdsl ve fiber desteği gibi birçok özellik için önerebileceğim üründür.

    http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-vmg1312-b10d-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.