Şimdi Ara

CD Projekt Şimdi de Tüketiciyi Koruma Ofisi Tarafından İnceleme Altında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adamları bir rahat bırakın da yama yapsınlar. Bir aydır yama bekliyoruz yahu!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mementopolis

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood

    inanılmaz bir şekilde hâla bu oyun ve firmayı övmeye çalışanlar var, suçu yatırımcılara atmayın oyunu yapan firma beceriksiz. o kadar oyunu övüp övüp bitiremeyen CDPR firma yetkililerin suçudur bu. yalanlar söyleyerek oyuncuları hypelamaya ve yatırımcıları da para vermeye ikna edip sonra böyle bir oyunla piyasa çıkmaları iki yüzlülüktür. ha 2021 yılında 3a bir oyunda polislerin arkanızda spawn olmasına takılmıyorsanız, o sizin zevksizliğinizdir ve buraya gelip bu rezaleti övmeye hakkınız yok.</blockquote>

    Oyunu hemen cikart diye israr eden basin ve oyuncu kitlesine ne diyorsun peki? Sirf bitmemis oyun ertelendi diye yaygara kopardilar. Basin da buna en körükle sürükleyendi.


    Bilader adamlar oyun gold statusunde dedi ve sonrasinda bir turlu cikarmadilar. E o zaman adama derler gold statu oyunu cikar piyasaya artik diye. Beceremediler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • E 1.5-2 senede 15-20 patchle düzeltilmiş tek bir oyunla optimizasyon özürlü bir firmayı böyle göklere çıkarırsanız olacağı budur... Bu oyunun 2022den önce adama benzemesini beklemeyin. Adamların hiçbir oyunu çıkışında sorunsuz çıkmadı ki bu sorunsuz çıksın. Bazıları ama bethesda oyunları da çok buglu, glitchli çıkıyor ona kimse laf etmiyor, diyor ki haklılar ama şöyle bir fark var. Bethesda oyunlarının bug festivali olduğu doğru ama o oyunlar patates sistemlerde bile performans sıkıntısı olmadan çalışan oyunlar. Ben skyrimde 1080p önerilen sistemde oyunun 20 fps verdiğini hatırlamıyorum veya bethesdanın "konsollarda beklediğimizden de iyi çalışıyor" dediği bi oyunun low 720pde 15 fps verdiğini. Olay bug, glitch vs değil. Yapay zeka yok, yıllarca eşsiz rpg diye tanıtıldı rpgnin ucundan bi r'si var gerisi yok, özeti vaadilen 10 şey varsa 8'i yok. Ondan sonra biz laf edince suçlu oluyoruz... Savunun hala siz şu rezilliği. CD PR bakarsınız para öder bazılarınıza...





  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    Skyrim ps3 neslinin oyunu. Ps4 nesline çıkan Fallout 4'ün güncel hali bile bazı yerlerde 15-20 fps lere düşüyordu. Üstelik oyun çamur gibi görünüyor ve kütük gibi animasyonlara sahip.

  • keremec kullanıcısına yanıt

    Peki bethesda fallout 4 konsollarda umduğumuzdan daha iyi çalışıyor gibi bir şey diyerek insanları kandırdı mı? Ben odan bahsediyorum yoksa bethesda oyunlarında animasyonların kütük gibi olması normal, motordan kaynaklı o.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokuba

    Witcher 3 ü yapan firmaya sonuna kadar güveniyorum, Cyberpunk 2077 gibi kapsamlı bir oyunda öngörülemez bu kadar bug olması normal, çünkü adamlar detaylı yapıyor ve bunu düzelteceklerdir. Bunu biliyorum çünkü assassin cread serisi gibi skinleri değiştirip düz, geçirmasyon bir oyunda yapabilirlerdi ve o oyunda hiç hata bulamazdınız ama kütük gibi düz bir oyun olurdu, yaratıcılıkdan uzak standart, hikayesi ve kendisi sıradan bir oyun olurdu.


    ALLAH ALLAH YAV HER FIRSATTA DIABLO 3E SOVEN BI ADAM FARCRYPUNK 2031 GIBI BI OYUNU NASIL BEGENDI ACABA

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Peki bethesda fallout 4 konsollarda umduğumuzdan daha iyi çalışıyor gibi bir şey diyerek insanları kandırdı mı? Ben odan bahsediyorum yoksa bethesda oyunlarında animasyonların kütük gibi olması normal, motordan kaynaklı o.

    Ben Bethesda oyunlari patates sistemlerde bile sorunsuz çalışıyor kısmına istinaden yazdım. Yoksa fallout 4 un kotu çalışması cyberpunk 2077 sorunlarina bir mazeret değil, olamaz da. Cyberpunk in çıkış sürümü oyun konsollarda çok kötü çalışıyor diye açıklama yapsalar bile kabul edilebilecek bir şey değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fikrimi belirttim ayrıca hikaye sığ değil. Oyunu çok daha iyi yapacaklarına eminim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 11 Ocak 2021; 18:9:34 >
  • Stop! Stop! It’s already dead!
  • politikaları çok aptalca. baktın olmuyor neden çıkış tarihi veriyorsun bir sene daha ertele hataları gider. şimdi iyi mi oldu? konsol tarafı zaten rezil. onu neden çıkardılar anlamadım en azından pc sürümü sağlamsa il pc den başla çıkarmaya.

  • Adamlar bir oyun çıkardılar, herkes pişman etti çıkarttıklarına. Ama bence iyi oluyor. Bu firma bana göre nitelikli dolandırıcı bir firma. İnsanları yanıltıp, sahte görsellerle milletin parasının üzerine kondu.

  • Balık hafızalı milletimiz bilmez. Ağzına bir parmak bal çaldın mı tamamdır... sonra yıllardır nasıl kandırılabiliyoruz; eğitim, siyaset, ekonomi gibi alanlarda bile ...

    Witcher 1 inanılmaz buglu ve optimizasyon özürlüydü. Kontroller felaket ötesiydi. EE edition ile oynanabilir oldu.

    Witcher 2 zamanında donanım sattıran, sonra Xbox 360'a çıkıp herkesin ağzını açık bıraktırıp "eeee bizim 400-500 serisi ekran kartları niye yandı o zaman" dedirten bir oyundu millete. Memory-leak, shader compile ederken göçmeler falan, oyuna çıkış gününde girmek mucize idi. Sonra ne mi oldu ? Bak sen, bir Enchanced Edition ile o oyunda toparladı. 1.5 yıl sonra.

    Ama karavanda oyun geliştirilirken çekilen fotoların paylaşılması ile oluşan dram olsun, garibim Polonya'nın o Alman ve Rus birlikleri tarafından talan edilen topraklarının kuru soğan kokusu olsun, millete güzel dram yaptılar ve yedirdiler bütün hatalarını. Zaten hem kullanıcı kitlesi (o zamanlar pc'lerdeki satışların düşük olması) hemde oynanış bazında bayağı niş bir kitleye hitap etmesi, bu felaketimsi hallerini kimsenin takmamasına sebep oldu.

    Sonrası Witcher 3 zaten. 20-21 tane patch alıp kendine gelen bir oyun. Konsol çıkışında bataklık alanda 15-20 fps oyun oynatan, downgrade gerçekliği ile yerden yere vurulan (teknik manada) bir oyundu.

    Ancak o zaman da firmanın fiyat politikaları, dilleri desteklenmeyen ülkelere destek politikaları ve geneli itibari ile Witcher'ın iyi bir serüven olması kurtardı onları takriben inanılmaz reklam-hype ağları ile 3-4 ay içinde işi kotardılar.

    Biz o zamanlar firmayı eleştirirken neredeydiniz ? İşte böyle şımarıyorlar, işte böyle hadlerini aşıyorlar. Çünkü yalamalara doymuyorsunuz. Birazcık avrupai havası, diğer alışılageldik firmaların oyunlarından farklı sunumları oldu mu dibiniz düşüyor. Bu arada bu adamların bütün işleri alıntı çalıntı. Cyberpunk kitap, Witcher kitap, hatta bir ara comic serisi de vardı. Yani orijinal evrenler yaratmıyorlar. Çevrede ne var ne yok alıp aşure yapar gibi atıyorlar kazana.

    Şükür edilebilecek tek mesele, Cyberpunk ile milletin bu heriflerin gerçek yüzünü görmüş olmaları. Witcher 3 döneminde de sayısız ama sayısız yalan attılar. Çıkış tarihi, downgrade, oynanış, sistem gereksinimleri vs vs

    Marcin denen basın sözcüleri, yemin etmişti downgrade olmadığına dair. Sonra oyun çıktıktan incelendikten sonra "konsollar yüzünden downgrade etmek zorunda kaldık" deyip kaçtılar, yine topu başkasına atıp. Daha sonrasında ise konsollar olmasaydı bütçe sebebi ile bu oyunu yapamazdım, tek başına PC giderleri karşılamak için yeterli değildi deyip, odaklarını gelişimin belirli bir kısmında konsollara çevirdiklerini itiraf etmişlerdi.

    Neyse efenim yazımın sonunu, 2018'de yayımlanan 48 dakikalık oynanış videosunu paylaşarak getiriyorum. Şunu izleyip, oyunun şu anki hali ile karşılaştırıp hala savunabilecek olanlara, sıralanabilecek sıfatlar ortadadır. İyi forumlar.

    https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 12 Ocak 2021; 1:53:45 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Sıradaki Haber: Cyberpunk yöneticileri için idam kararı çıkarıldı, çalışanlar ise müebbet hapse mahkum edildi.

  • Şu oyunu en sonunda memleket meselesine de bağladınız. Adamın dediği gibi forum harbiden deneylik. Herkes herşeyin farkında. Kimsenin unuttuğu ya da unutmayı tercih ettiği bir durum yok. Ne olursa olsun bazı kişilerin nihai üründen bir şekilde memnun olabilmesi, ne o kişinin sizden daha salak olduğunu gösterir ne de en ufak bir yalan ile kandırılabileceğini. Sen her fırsatta Cyberpunk haberine gel, oyuna ve yapımcıya salla (haklı olabilirsin, yeri burası değil),sonra beğenene nasıl beğenirsin, nasıl savunursun. Size mi soracaklar? Oyunu oynarsın, beğenirsen ne ala. Beğenmezsen beğenmedim arkadaş dersin oturursun. Gelip burada bakın bu firma ne kadar dolandırıcı, şunu şunu yaptılar siz de keriz gibi yediniz diye boş boş konuşmazsın. Ortada bir usulsüzlük var evet. Lakin burası bunu konuşma yeri değil. Mahkemede gerekli süreç işletilecektir zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: freshmind

    Balık hafızalı milletimiz bilmez. Ağzına bir parmak bal çaldın mı tamamdır... sonra yıllardır nasıl kandırılabiliyoruz; eğitim, siyaset, ekonomi gibi alanlarda bile ...

    Witcher 1 inanılmaz buglu ve optimizasyon özürlüydü. Kontroller felaket ötesiydi. EE edition ile oynanabilir oldu.

    Witcher 2 zamanında donanım sattıran, sonra Xbox 360'a çıkıp herkesin ağzını açık bıraktırıp "eeee bizim 400-500 serisi ekran kartları niye yandı o zaman" dedirtti millete. Memory-leak, shader compile ederken göçmeler falan, oyuna çıkıl gününde girmek mucize idi. Sonra ne mi oldu ? Bak sen, bir Enchanced Edition ile o oyunda toparladı. 1.5 yıl sonra.

    Ama karavanda oyun geliştirilirken çekilen fotoların paylaşılması ile oluşan dram olsun, garibim Polonya'nın o Alman ve Rus birlikleri tarafından talan edilen topraklarının kuru soğan kokusu olsun, millete güzel dram yaptılar ve yedirdiler bütün hatalarını. Zaten hem kullanıcı kitlesi (o zamanlar pc'lerdeki satışların düşük olması) hemde oynanış bazında bayağı niş bir kitleye hitap ediyorlardı, bu felaketimsi hallerini kimse takmadı.

    Sonrası Witcher 3 zaten. 20-21 tane patch alıp kendine gelen bir oyun. Konsol çıkışında bataklık alanda 15-20 fps oyun oynatan, downgrade gerçekliği ile yerden yere vurulan (teknik manada) bir oyundu.

    Ancak o zaman da firmanın fiyat politikaları, dilleri desteklenmeyen ülkelere destek politikaları ve geneli itibari ile Witcher'ın iyi bir serüven olması kurtardı onları ve inanılmaz reklam-hype ağları ile 3-4 ay içinde işi kotardılar.

    Biz o zamanlar firmayı eleştirirken neredeydiniz ? İşte böyle şımarıyorlar, işte böyle hadlerini aşıyorlar. Çünkü yalamalara doymuyorsunuz. Birazcık avrupai havası, diğer alışılageldik firmaların oyunlarından farklı sunumları oldu mu dibiniz düşüyor. Bu arada bu adamların bütün işleri alıntı çalıntı. Cyberpunk kitap, Witcher kitap, hatta bir ara comic serisi de vardı. Yani orijinal evrenler yaratmıyorlar. Çevrede ne var ne yok alıp aşure yapar gibi atıyorlar kazana.

    Şükür edilebilecek tek mesele, Cyberpunk ile milletin bu heriflerin gerçek yüzünü görmüş olmaları. Witcher 3 döneminde de sayısız ama sayısız yalan attılar. Çıkış tarihi, downgrade, oynanış, sistem gereksinimleri vs vs

    Marcin denen basın sözcüleri, yemin etmişti downgrade olmadığına dair. Sonra oyun çıktıktan incelendikten sonra "konsollar yüzünden downgrade etmek zorunda kaldık" deyip kaçtılar, yine topu başkasına atıp. Daha sonrasında ise konsollar olmasaydı bütçe sebebi ile bu oyunu yapamazdım, tek başına PC giderleri karşılamak için yeterli değildi deyip, odaklarını gelişimin belirli bir kısmında konsollara çevirdiklerini itiraf etmişlerdi.

    Neyse efenim yazımın sonunu, 2018'de yayımlanan 48 dakikalık oynanış videosunu paylaşarak getiriyorum. Şunu izleyip, oyunun şu anki hali ile karşılaştırıp hala savunabileceklere, sıralanabilecek sıfatlar ortadadır. İyi forumlar.

    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=147413556&url=https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0" data-href="https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0">https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0</a>


    Ben de tam aksine bu nedenle bu stüdyoya güveniyorum. Adamlar daha önce 3 kere hatalı ürün çıkartıp 1.5 sene sonra o ürünü efsane statüsüne çıkartmış. Şimdilik 4 kere bunu tekrarlamamaları için bir neden yok. Yarım bırakıp gidecek değiller ya.




  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Mesele hata değil, anlamadınız hâlâ. Mesele yalan söylemek. Konsollarda çok iyi çalışıyor diye yalan söyleyip milleti kandirmak
  • freshmind kullanıcısına yanıt

    devir sahtekarlık ve aldatma devri. böyle yapan kazanıyor artık  

  • Bence iyi oldu bu, diger oyun yapan firmalara ders olur :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok komik arkadaşlar var bu forumda asıl deneylik olanlar onlar. 450 lira verip oynayamadığım ürünü eleştiriyorum diye kuyruk acısı diyorlar. Yahu oyunu daha iade bile etmeden ikinci kere pc ye satın aldım ben. Orada iki kere baştan sona oynayıp bitirdim. Oyunun grafikleri güzel diye övecek değilim. Oyunun içeriği çöp. Bir de daha önce de aynılarını yapmışlardı diye bir argüman sunup efsane yapacaklar oyunu 1 sene sonra diyenler de türedi. Firma oyunlarını çıkışta bozuk çıkartıyor ve bunu alışkanlık haline getirdi iyice ama hala bunu savunanlar var. "Ama ağbi 1 sene sonra düzeltiyorlar." Yazık ya size gerçekten :D Oyun dünyasının en toksik kitlesi u CDPR sevicilermiş bunu fark ettik bu olayla birlikte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.