Şimdi Ara

CD Projekt'e Dava Açıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft sizin istediğiniz oyun yapmıyor diye dava acamazsın.cyberpunk kendileri dedi ama kendileri yapamadı .her cyberpunk gönderisi de savunmak için ubisoftu getirmeyin.baska türlü savunamıyor musunuz
  • Eğer olur da batarlarsa, CDPR Witcher IP sini EA e satma lütfen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sen yatırımcıya "beklenmedik şekilde iyi çalışıyor" de sonra oyunu 8 ay ertele yatırımcıda "neden erteliyorsun çıkarsa" dediğinde, "yatırımcı ısrar etti onların suçu" diye gel yorum yap sonra. Adamlara iyi çalışıyor dersen adamlarda "çıkart şu oyunu" diyecek tabi. Ne bekliyordunuz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Borsaya açılmanın faturası. Açılmasa idi belki bir No Man's Sky gibi olabilirdi.

  • 'oyun çok iyi çalışıyor, mükemmel olacak bakın' diyerek borsa manipüle edilmez. Cahil cahil konuşmayın alüminyum. Zaten okuduğum kadarıyla böyle bir suçlama da bulunmuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kazandıkları paranın yarısı davaya gidecek, yazık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu yatırımcı tarafı. Bence bu işin bir de oyuncular ayağı olacak. Bu iş kolay bitmez. Bitmemeli zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Boş iş yazık ya, adamlar toparlıyor aslan gibi ve toparlayacaklarda. Bence yazık etmemek lazım firmaya. Tamamen güncellendiğinde tüm oyunlardan iyi olacak çünkü. Adamlar en azından cesaretliler, kimsenin düşünemediğini ya da düşünüpte yapamadığını yaptılar. Olur böyle başlangıçta düşüşler ama toparlayacaklar!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların dediği gibi Ubisoft ve EA, birçok vaadelini veremeyen reklamlar yaptılar, insanları beklentilere soktular.Hiç kimse kusura bakmasın Cyberpunk 2077 den daha kötü optimize sorunları olan, onu geçtim her anlamda eksiklikleri bulunan oyunlarını Ubisoft ve EA de satışa sundular.Şimdi gelmiş Cd Projekt Red e dava açıyorlar , resmen artniyetlik bir durum var ortada, o kadar samimilerse o zaman Ubisoft ve EA ede açsınlar.Cd Projekt Red her konuda oyuncuların yanında olan , samimiyeti sağlamış bir geliştirici ve bu nedenle Ubisoft ,EA gibi paragöz firmaların, çok daha da kötü görünmesine etken oluyor vede bu düşüncedeki yani az emek çok para, herşeye para düşüncesindeki geliştiricileri rahatsız ediyor.Bu davanın kimler tarafından hangi amaçla açıldığı göründüğü gibi değil diye hissediyorum ,firmayı yıpratmaya çalışıyorlar büyük ihtimalle.Oyuncular Cd Projekt Red i sahiplenmelidir, bir borç olarak....




  • Adamlar hem oyunculara hemde yatırımcılara yalan söylüyorlar oyunda vadettiklerinin çoğunu sunmuyorlar ve yatırımcılar da doğal olarak dava açıyorlar kandırıldıkları için. Birkaç fanboy da davaya boş diyorlar. Adamların kar elde etmek için yaptığı sahtekarlığın bedelini ödemesi lazım. Cidden şu CD projekte toz kondurmayan fanboy kitlesi kadar kanser bir topluluk yok şu dünyada
  • Tüm oyunlardan iyi olacak demek tam bir fan söylemi.Teknik sorunlarını bir kenara koyarsak oyun iyidir, güzeldir belki ama nasıl piyasadaki tüm oyunlardan iyi olacak ? Daha rpg türünün en iyisi değil oyun tam olarak bir rpg bile değil yani türünün en iyisi değil ama sen gidip oyunu en iyi oyun olarak tanımla...
    Eminim ki güncellemeler ile ayıklandığında iyi bir deneyim sunacaktır lakin kesinlikle tüm oyunlar arasında en iyisi olamayacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Reklamın iyisi kötüsü yoktur adamların satışları daha da artıyor. Millet iyi kötü oyunu artık çıkartın oyunu diyordu. Şimdi giydiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Yanlış mantık... İnsanlar oyunun en azından ''oynanabilir'' olacağı için ona göre yatırım yapıyorlar. Şirketin söylediği yalanlar bariz bir şekilde yatırımcıları etkiliyor. Yalan PS4 görüntülerine aldanarak en azından oyunun düzgün bir şekilde çalıştığını düşünüerek yatırım yapılabilir. Bunda yanlış bir şey yok.


    Sorun oyunun kötü olması değil. Bariz bir şekilde hatalı olması, hatta oynanamaması. Düzgün bir şekilde çıkıp hisse değerleri yine düşseydi kimse sesini çıkarmazdı hissedarlardan. Borsayı yalanlarla manipüle edemezsin bu şekilde

  • EEEEEE ne alaka fanlar çıkarın dedi diye? iyi o zaman fanlar çok istedi diye adamlar sadece introsunu koysunlar oyuna. o introda da anamiza avradimiza bacimiza kufretsinler? sonuçta fanlar ısrar etti yani... base konsollarda TAMAMEN yalan söylemeleri hiç sıkıntı değil. CEO nün çıkıp base konsollarda şaşırtıcı derece çalışıyor demesi de gayet normal degil mi  Fikriniz olmadan yorum yapmayın arkadaşım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    ortada resmi bir beyan yok, söylenen sözler reklam panolarına, basın bültenlerine de basılmamış kısaca firma tarafından resmi olarak yapılmış reklam değil, sadece twitterda dönen goygoy. buradan birşey çıkmaz yani :D

    cdprojekte gelene kadar ohooo ne oyunlar gördük yapımcısı fuarda çıkıpta şöyle olacak böyle olacak diyen hatta render alınmış videoları gameplay diye sunan... bunlara bile dava açılmadı.

    insanlar cdprı mazlum gördü vurdukça vuruyor. bu tiplere ea ve acti gibi olmak lazım. anthema, no mans skya niye dava açan olmadı diye sorarlar adama?

  • waltran kullanıcısına yanıt
    O saydığın oyunlardan kaçı borsaya açık şirket bi bakmak lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindirici, Dünya geneli yaptığının hesabını verme kültürü var tabii.. bizdeki gibi ben onu ona buna havale ettim ya da 3 yıl sürecek kim uğraşacak mahkemeyle vs gibi düşünce yok :)
  • Birisi "hiç kimsenin düşünemediğini yapmışlar" demiş cd red i savunmak için.

    Evet hiç kimsenin düşünemediğini etmişler Polisler spawn oluyor. Sene 2020

    Biride efsane oyun demiş, he efsane gördük. RPG yok, Yapay zeka yok, Trafik yok, Vuruş Hissi yok, Yakın dövüş rezalet, Combat animasyon rezalet, Oyun Kısa

    Aynı adam bide samimi demiş cd red için buna cevap bile vermeye gerek yok. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 25 Aralık 2020; 14:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RustyCohle

    Adamlar bir kere ertelemisti.
    Tüm sosyal medyada herkes firmanın üstüne gitmişti.
    Eee hadi çıkart,eee hadi bı oyun yapacaksın,eee hadi hadi diye diye
    Sonucunun böyle olması çok normal.
    Kusura bakmayın ama siz istediniz bunu.
    Fancilik kötüdür

    Oyunun trailerinin 2012-2013 arasında çıkıp insanları bekletmesi daha saçma. Mesela GTA 6 önümüzdeki 2-3 sene çıkmayacak ve Rockstar hiçbir şekilde resmi bir açıklama yapmıyor, oyunu duyurmuyor, haber vermiyor, atıp tutmuyor vs.

    Tamam insanları meraklandırmak oyuncu dostu bir politika değil ama insanları çıktı çıkacak diye bekletmek daha kötü bir şey. 2022'de çıksa ama bugsuz olsa, daha büyük bir beklenti oluşacaktı belki ayrıca.

    Edit: Firma bu oyunu tam 8 senede geliştiremiyorsa firmanın hatasıdır. Ayrıca oyundan eser yokken trailer yayınlamak da ayrı bir hata.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 25 Aralık 2020; 14:20:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.