Şimdi Ara

(cd den çalışan) ubuntu yu pc de açıp windows 7 başlangıçta çalışan programları düzenlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar elimde ubuntu 9.0.4 cd var bilgisayarımı cd den çalıştırıyorum ve windows dosyalarını görebiliyorum.. ben bilgsayar açılışındaki programları eklemek yada kaldırmak istiyorum bunu naıl yapabilirim..


    (not bilgisayar cd den çalıştırdığımda internet bağlantısı yapamıyorum yani eğer gerekli bir proğram var ise önce windowsun içine programın paketini (***.deb) yükleyip bunu ubuntu cd den açıp paketi yükleyebilirmiyim (işletim sistemini kurmadan)




    yada kayıt defteri başlangıç programlarını başka türlü nasıl değiştirebilirim.




  • feraset045 F kullanıcısına yanıt
    Açılıştaki programları düzenleyebilirsin ama bu iş için USB daha uygun olur. CD için deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir yada nette dökümantasyonları olabilir. Mantıken evet oluyor.

    Ağa sanırım wifi den bağlanamıyorsunuz, ilgili wifi kartın linux sürücü paketini boot edilen usb ye ekleyerek bu işi çözebilmeniz gerekir. En azından netten kurulum yapan minimal linux dağıtımlarında bu şekilde oluyordu. Diğer taraftan bildiğim tüm ethernet kablolu bağlantı yapacağınız tüm donanımlar default tanınıyor olmalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

    Eğer amacınız sadece Windows'un açılışındaki bazı programları silmekse, bunu Windows güvenli mod ile yapmak en kolay yoldur. Sanırım bilgisayar açılırken Shift'e veya F8'e basarak güvenli mod seçilebiliyor, ama Windows sürümüne göre değişebilir. https://lmgtfy.app/?q=windows+g%C3%BCvenli+mod+nas%C4%B1l+a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1r

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.