Şimdi Ara

Cata 4010 Akıllı priz 129TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
12.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • albati kullanıcısına yanıt

    3g den bağlanıp aç kapa yaparmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Siz dışarda iken yaptığına göre zaten size bu imkanı sunuyor demektir.
    Ben garajımdaki wifiye bağlı kameraya dışarda, mobil hattan ulaşabiliyorum mesela.
    Markalar kendi sunucularından bu imkanı sağlıyor bize.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt

    aç kapa yapabiliyomu anlık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Evet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu aleti modeme nasıl tanıtıyorsunuz birde priZe takmadan çalışırmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Prize takmadan calismaz. Amaci zaten prize takilan cihazi uzaktan acip kapatmak.

    Modeme tanitmayi tuya uygulamasi uzerinden yapiyorsunuz, cok zor degil uygulama sizi yonlendiriyor zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta S-Link Swapp SL-04 ve ucuz diye bunu aldım. Modem duvarın hemen arkasında ve priz sinyal az uyarısı verdi Cata 4010 Akıllı priz 129TL Klasik dandik Cata ürünü arkadaşlar. Modem dibinizdeyse alabilirsiniz...

  • Konu hortlatılmış ama ben de yazmadan edemedim. CATA'dan çöp alınmaz. Evdeki led lambaların yarısı 1 sene içerisinde patladı. Diğer yarısının da eli kulağındadır.

  • genckanat kullanıcısına yanıt

    Bendeki Catada öyle bir sorun yok. Modem evin girişinde , priz odada. Bağlantı problemi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cataların yarısı düzgün çalışırken diğer yarısında bağlantı kopmaları yaşıyorum. Modemin dibindeler üstelik, neyse...


    Akıllı ev sistemleri ile ilgili videolar çektim. Evi komple akıllıya çeviriyorum. Merak edenler izleyebilirler. (Bu konuda içerik üretmeye devam edeceğim, o nedenle kanalı takibe de alabilirsiniz.)



    Cata 4010 Akıllı priz 129TLTeknoloji Odasiyoutube
    Merhaba, bu videomuzda sizlere Cata CT-4010 Wifi ve Bluetooth destekli akıllı prizini inceleyeceğiz. İyi seyirler. İçeriklerimizi faydalı buluyorsanız ve destek olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz; https://www.youtube.com/channel/UCHvWA8PS45lG4vHXNBrOo3w/join Abone olmayı ve çana tıklamayı unutmayınız. Teknoloji Odası Abone ol: http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası Gaming Abone ol: https://bit.ly/32DVRsn Teknoloji Odası Bisiklet Abone ol: https://bit.ly/3dH0rwg Web sitemiz: www.teknolojiodasi.net Discord Sunucumuz: https://bit.ly/3FnWZ4c Bizleri Youtube, İnstagram, Twitter, Facebook üzerinden " Teknoloji Odası " olarak aratıp takip edebilirsiniz. Instagram: http://bit.ly/2Taox6L Facebook: http://bit.ly/2Tb6AF1 Twitter: http://bit.ly/2MH0Dyq Sizlere daha kaliteli içerik üretebilmemiz için lütfen bizlere youtube üzerinden abone olmayı ihmal etmeyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=26Mo4UnjSGI


    Cata 4010 Akıllı priz 129TLTeknoloji Odasiyoutube
    İçeriklerimizi faydalı buluyorsanız ve destek olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz; https://www.youtube.com/channel/UCHvWA8PS45lG4vHXNBrOo3w/join Abone olmayı ve çana tıklamayı unutmayınız. Teknoloji Odası Abone ol: http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası Gaming Abone ol: https://bit.ly/32DVRsn Teknoloji Odası Bisiklet Abone ol: https://bit.ly/3dH0rwg Web sitemiz: www.teknolojiodasi.net Discord Sunucumuz: https://bit.ly/3FnWZ4c Bizleri Youtube, İnstagram, Twitter, Facebook üzerinden " Teknoloji Odası " olarak aratıp takip edebilirsiniz. Instagram: http://bit.ly/2Taox6L Facebook: http://bit.ly/2Tb6AF1 Twitter: http://bit.ly/2MH0Dyq Sizlere daha kaliteli içerik üretebilmemiz için lütfen bizlere youtube üzerinden abone olmayı ihmal etmeyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZI9cI7hLMB4


    Cata 4010 Akıllı priz 129TLTeknoloji Odasiyoutube
    Merhaba, Bu videomuzda sizlere evimize nasıl sıva altı ve sıva üstü akıllı switch montajı yapılır ve bunların kurulumları nasıl olacak bunu anlatıyoruz. İyi seyirler... İçeriklerimizi faydalı buluyorsanız ve destek olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz; https://www.youtube.com/channel/UCHvWA8PS45lG4vHXNBrOo3w/join Abone olmayı ve çana tıklamayı unutmayınız. Teknoloji Odası Abone ol: http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası Gaming Abone ol: https://bit.ly/32DVRsn Teknoloji Odası Bisiklet Abone ol: https://bit.ly/3dH0rwg Web sitemiz: www.teknolojiodasi.net Discord Sunucumuz: https://bit.ly/3FnWZ4c Bizleri Youtube, İnstagram, Twitter, Facebook üzerinden " Teknoloji Odası " olarak aratıp takip edebilirsiniz. Instagram: http://bit.ly/2Taox6L Facebook: http://bit.ly/2Tb6AF1 Twitter: http://bit.ly/2MH0Dyq Sizlere daha kaliteli içerik üretebilmemiz için lütfen bizlere youtube üzerinden abone olmayı ihmal etmeyiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=qpPPPg3n-xw




  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt

    burdaki yazılarından tanışmış olduğum sudaeriyenaspirin nick li arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim kendisine Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum kullanıcı adını kardeşi kullanıyor epidermolysis büllosa ve deri kanseri ile mücadele ediyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 14 Ocak 2023; 14:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bo... Yaramaz bir alet.modem dibinde,interneti bağlı olduğu halde tuya uygulamasından aç'iyorsun, açılıyor,kapat diyorsun, kapatmıyor.bazen 30 kere aç diyorsun bir kere denk gelip açılıyor işte.baglanti problemi olan gereksiz bir alet,blica bundan kat be kat daha stabil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt

    Allah rahmet eylesin inşallah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akvaryum ışığı için cata mekanik kullanirken, tplink p100 aldim, modem uzakta olmasina rağmen gayet stabil çalışıyor, işimi kolaylaştırdı.
    Cata 4010 Akıllı priz 129TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt

    allah rahmet eylesin neydiki hastalığı

  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt

    Allah rahmet eylesin

  • Hayatta zaman harcadığımız şeyleri maalesef bu ölümlerle tekrar sorguluyoruz gerçekten değer mi diye. Dünyanın en büyük hastalığı çare bulunamıyor adı ölüm. Arkadaşa Allahtan rahmet diliyorum sevenlerine de bol sabır.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.