Şimdi Ara

casper via a3 plus vs xiaomi a2 lite ve yerli sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. bugünün tarihi 27 ekim 2019. toplamda 1500 tl bütçem var. almayı düşündüğüm ve aralarında kararsız kaldığım 2 tane telefon var. casper via a3 plus ve xiaomi a2 lite 64 gb. lütfen tavsiye ve yorumlarınızda üstüne şu kadar daha koy şunu al demeyin.

    öncelikle bugün teknosaya gittiğimde satıcı bana 2 telefonun da artık eskidiğini söyledi(ki bu telefonlar 1-1,5 senelik telefonlar.bu söylem tamamen tüketim çılgınlığı sonucu söylendi). sonra da casperin servisinin az olduğunu söyledi(umarım şaka yapmıştır).

    casper'i tercih etmemin sebebi yerli olması.Bazı arkadaşlar hemen atlıcak "yerli değil sadece montaj" diye. o arkdaşlara söyliyeceklerim şu Almanya'da bile markanın alman olması ve testlerinin almanyada yapılması o ürünün yerli olması için yeterli. bir diğer örnek de apple: ramleri çinde ekranı işlemcisi pili güney korede üretiliyor ama amerikan malı olarak geçiyor(ki ülkemizde amerikan malı diye bu telefonları kıranlar vardı:) ).ben benim paramın hepsinin olmasa bile bir kısmının ülkemde kalması istiyorum.yani son kullanıcıya satılırken elde edilen karın. ülkede kalan para ar-ge olarak karşımıza geleceğini biliyorum. amlıyacağınız yerli konusunda takıntılıyım bir miktar:). param elin çekiğine gitsin istemiyorum çok fazla ama yine de seçeneklerim arasında.

    şimdi telefonlara gelecek olursak casper'in 6 gb ram olması beni cezbediyor. xiaomi nin de 4000 mah olması ve biraz daha küçük olması(ellerim küçük) cezbediyor. ha birde kulaklık olayı bir miktar soru işareti.

    iki telefonu da uzun süre kullanan varsa deyimlerini aktarırsa sevinirim

    bu arada ankara amkamall avmdeki teknosa satıcıları Casperin artık telefon piyasasından çekildiğini söyledi ve üsttede belirttiğim gibi bu 2 telefonun eski olduğunu söyledi ve 400 tl fazla fiyata bana HD+ ekranlı telefonu önerdi(ki yukarda bahsi geçen 2 telefon da FHD+). yani anlayacağınız ya hangisi daha çok pirim veriyosa onu satıyolar ya da hiçbir cacıkdan çakmıyolar:)







  • Konunuza cevap gelmemiş, zaten casper kategorisi baya yalnız gibi.bende bugün eşime bakarken denk geldim bu telefona, özellikle 6gb ram'i bu fiyata görünce acaba yanlış mı bilgi girdiler araştırdım ,çıkış fiyatı 2500 ler sanırım , şuan 1300TL hepsiburada da.Ürün çıkalı 1 yıl olmuş android 8 yüklü görünüyor incelemelerde şuan durum nedir 9 güncellemesini aldı mı? 10 alacak mı? ürünü 1 yıldır kullanan var mı? tavsiye eder mi? 2 ay önce gm9 pro aldım memnunum ama farklı bir cihaz istiyorum. xiami alacaktım başlarda artık herkez o telefonu kullanıyor gördükçe sıkılıyorum.2-3 gün daha bekleyip black friday de başka indirim mi bakayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.