Şimdi Ara

Casper Excalibur 23.8” monitör hem profesyoneller hem oyuncular için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper Excalibur 23.8” monitör hem profesyoneller hem oyuncular için
    Oyun tutkunları ve profesyoneller için birbirinden üstün özellikleri ve şık tasarıma sahip yüksek performansa sahip ekranları üreten Casper Excalibur, her zaman bir adım önde olmayı isteyen kullanıcılar için yeni Excalibur 23.8” monitörünü kullanıma sundu.



    Casper Excalibur 23.8” monitör özellikleri ve fiyatı



     



    Casper Excalibur 23.8” monitör modeli 23.8 inçlik Full HD kavisli bir VA panele sahip. 1500R kavis çapı olan monitör 200Hz tazeleme hızı ve 1ms ekran yenileme süresi sayesinde ekrandaki görüntüler çok daha pürüzsüz ve net görünürken monitör kullanımında maksimum hızı veriyor.



    Ayrıca Bkz.Casper Nirvana AIO A600 ve Nirvana AIO A700 tümleşik bilgisayarlar duyuruldu



    Arka kapak dizaynındaki Excalibur mavisi ve çizgisel tasarım, farklı ve özel hissetmek isteyenler için tasarlanırken kalın çerçeveli, kalın gövde ve ekranlara kıyasla modern dokunuşlarla çerçevesiz ve ince yapıda bulunuyor.



    Kavisli yapıda olmasıyla beraber 178*178 geniş, kapsayıcı bir görüntüleme açısı vadeden Excalibur 23.8” monitör, 3 taraftan çerçevesiz ekran görünümüne sahip. 300 NIT parlaklık ve 3000:1 kontrast oranıyla da beraber doygun ve doğru rengi en iyi kalitede sunabiliyor.



    Excalibur’un yeni monitörü, bilgisayar ekran kartı ve ekranının birbiriyle sürekli koordineli çalışmasını sağlayan AMD Free-Sync ve NVIDIA G-Sync teknolojisine, ekran da oluşan titreşimleri engelleyen Flicker-Free teknolojisine sahip.



    Piksel geçişlerindeki asimetrik hızlardan dolayı oluşan gölgelenme sorununu Over Drive teknolojisi ile ortadan kaldıran Excalibur 23.8’’ FHD monitörler, bir monitörün sahip olması gereken en önemli bağlantılardan olan HDMI ve Display portu (DP) ile kaliteli bağlantılar gerçekleştiriyor. Casper Excalibur 23.8” monitör modeli 2999TL fiyat etiketine sahip. Casper Excalibur’un yeni yüksek performanslı monitörüne https://www.casper.com.tr/monitor/excalibur-238-monitor linkinden ulaşabilirsiniz









  • Zaman içinde her şey olacak, yeter ki çalışalım :)

  • Daha ucuza Ips alternatifleri varken Va pek gitmez. 200hz bile olsa. Cs-Go lol vs. oynayanları hariç tutarım.

  • sreylare kullanıcısına yanıt
    Valla hocam csgo oynicaksan en iyi monitör bu olsa gerek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanki millet 120 hertz ile 144 hertz monitörlere doydular bide bu hertz yarışı başladı... kaç kişinin evinde çok iddialı bir oyun bilgisayarı var? ve bu iddialı bilgisayarı olan kaç kişi en az 165 hertz ve üstü oyun monitörünü alabilecek? onu da geçtim oled panel oyun monitörleri yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladılar neden bu monitörü alıp pişman olayım ve boşuna para yatırayım ? normal bir oyuncu 120 hertz ile 144 hertz arasındaki farkı bile anlayamayacak iken ve 120 hertz den bile memnun kalabilecekken bu monitöre yatırım yapmamak en iyisi...


    şahsen ben kullandığım monitörü 4-5 yıldır kullanmaktayım ve hala memnunum ileride olurda değiştirecek olursam ya bozulurda değiştiririm yada oled panel monitörler ucuzlar ve daha büyük bir monitör ihtiyacım olur(27-28 inc) işte o zaman monitöre yatırım yaparım.

  • Ürünü deneyimleyenler arasında ilk kişilerden olabilirim, üzerine uzun uzadıya konuşulur.


    Öncelikle şurada şu panel bu kadar, burada bu panel bu kadar yorumu fazlası ile yersiz. IPS panel bakan birisi, VA panel bir ürüne bakmayacağı için hz konusunun o kişi için pek bir önemi olmayacaktır. Bir ürünü kıyaslayacaksak, tam olarak birebir muadil ürün olmasına lütfen dikkat edelim.


    Monitörü samsung'un VA panel bir ürünü ile kıyaslama fırsatım oldu. Panel kalitesi olarak excalibur'un daha canlı olduğunu söyleyebilirim, şansıma da bana gelen üründe hiçbir panel hatası yoktu.


    Eksi yönleri;


    1-) Monitörün ayağı fazlası ile telmaşa. (Sabit bir ayak ile geliyor, bir standı yok. Sağa sola çevirme, yukarı aşağı indirme şansınız bulunmuyor.)

    2-) Ürünü tercih ettiğiniz zaman kullanacağınız masanın sabit olmasına özen göstermek lazım. En ufak bir temas halinde ürün ciddi seviyede sallanıyor, ezkaza kablolarla bile uğraşırken ürünü düşürmeniz muhtemel. (Yere sağlam tutunduğunu söyleyemem.) Casper Excalibur 23.8” monitör hem profesyoneller hem oyuncular için 

    3-) Menüler arası geçişlerde, joystick kullanılmadığı için butonlarla kontrol etmek bir hayli zor.


    - Kutu içerisinden hem hdmi, hem de display port kablosu çıkıyor.

    - Güç bağlantısı adaptörlü yapıda.

    * Eğer monitör arkasındaki mavi çizgileri led zannediyorsanız, led değil.

    * Hdmi bağlantısı ile maksimum 144Hz alabiliyorsunuz, 200Hz'e çıkmak için display port kablosu ile bağlantı yapmak zorundasınız.


    Fiyatına göre gayet tercih edilebilir bir ürün, uzun vade de çözülürlük takıntısı olmayan çoğu insanı tatmin edecektir. Bir süre önce ön siparişle alınabiliyordu, muhtemelen artık satın alınabilir durumdadır.





  • kesinlikle ve kesinlikle almayın pişman olursunuz benim gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.