Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yavuz...
    Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar soru sormuştum ama cevap alamamıştım aynı soruyu tekrar sorucam kusura bakmayın
    "Merhaba arkadaşlar sonunda çözdüm olayı videoyu pc ye aktarmayı. Fakat şimdide başka bi sorum var. Bu çektiğimiz videoları kasetten silebiliyor muyuz yoksa geri sarıp üstüne mi çekicez? Ben geri sarıp üstüne çektim bilmediğim için gayet güzel çekti ama bir tek ilk başta 2 saniyelikti galiba unuttum şimdi bir bölüm önceden çektiğim video dan kalıyo bu sorunun bi çözümü var mı ya da ben mi yanlış yapıyorum acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Ha bide unutmadan bu CANON MV850i yi şiddetle herkese tavsiye ediyorum çünkü televizyona veya pc ye aktarımı dahil herşeyi bi harika bu aletin..." şeklinde sormuştum yanıtlarsanız sevinirim
  • Canon MV850i kasetteki görüntüleri silemiyor. Bunun için aktarma yaptığın programda baştaki istemediğin görüntüleri rahatlıkla silip atabilirsin. Bu çok basit bir işlem olacaktır.

    Ancak bir sonraki kaset çekimlerinde bence kasedin başından itibaren en az 10 sn boşluk bırakman bir daha bu problemi yaşamana sebep olmaz.
  • merabalar yavuz, yardımına ihtiyacım var..

    bende canon mv700 var, kasetteki görüntülerimi bilgisayara alabilmek için mpeg kartı aldım, işimi görüyo ama cameramı webcam olarak kullanamıyorum, mv700 web cam için uyumlumudur, yardımcı olursan sevinirim...


    quote:

    Orjinalden alıntı: Yavuz

    Allah Allah. System Menü içinde power save seçeneği yok mu sende ? Benim kamera MVx25i ama bu sadece benim kamerada değil tüm kameralara ait bir özelliktir. Pilden tasarruf etmek için 5 dk. içinde cihaz standby konumuna düşer.

    Ayrıca DV Messanger hakkında kısa bir bilgi. Bu program vasıtasıyla,
    1. Gerçek zamanlı video konferans,
    2. Kaydedilmiş görüntülerin paylaşımı,
    3. Kamerayı bilgisayardan yönetme,
    4. Çekilmiş resimlerin paylaşımı,
    5. Kamera bağlıyken resim çekme
    6. bilgisayara uzaktan erişim (gör ve kaydet) özellikleri kullanılabilmektedir.
    7. USB ile bağlanabilme

    Yukarıda saydığım 6 özelliği kullanabilmek için A tipi kameralar hariç tümü firewire.dan bağlanmalıdır. A tipi kameralar canon usb sürücüsünü kurmak koşuluyla usb.den de bağlanabilir. Bu grup kameraları şöyle sıralayabiliriz.

    Canon kameraları bazı gruplara ayırmıştır.

    A Kategorisi --> MVX3i, MVX10i, MVX25i, MVX20i (1+2+3+4+5+6+7)

    B Kategorisi --> MVX200i/200, MVX250i (1+2+3+4+5+6)

    C Kategorisi -->
    D Kategorisi -->

    E Kategorisi -->

    C Kategorisi --> MV5i MC, MV6i MC, MV730i, MV750i, MV800i, MV850i (1+2+3+4)


    D Kategorisi --> MV700i, MV400-500 ve 600 serisi. (1+2+3)

    E Kategorisi --> Canon dışındaki kameralar. (1+2)




  • Sevgili arkadaşım.

    Senin kameran Canon.un listesine göre 4. gruba giriyor. Yani ;

    1. Gerçek zamanlı video konferans,
    2. Kaydedilmiş görüntülerin paylaşımı,
    3. Kamerayı bilgisayardan yönetme,

    fonksiyonlarını yerine getirebilir. Yalnız senin kameranda network modu ve usb olmadığından firewire kablosuyla bağlayacaksın ve camera moduna alacaksın kamerayı.
  • aynen öyle yaptım ama olmadı, dv messenger dedikleri program nedir, bu pragram kesin gerekiyormu, bende yok, nerden bulabilirim, ayrıca bir şey dah danışmak istiyorum, kamera görüntülerimi bilgisayara aldığım zaman, görüntü sabitken çok net ama hareket ederken obje köşeleri çizgi şeklide gözüküyor, neden olabilir, görüntü transferini uvs 8 ile yapıyorum...
  • merhaba arkadaş auto power off menüsünü bulabildinmi, aynı sorun bende de var, durmadan kapanıyo kamera yaa,,, bulamadım menüyü
    quote:

    Orjinalden alıntı: taxonera

    Merhaba, Yok be dostum bütün menüleri gezdim. Kitabı hatim ettim. Erkayalara mail attım. Yok yok yok sizde de canon vardı sanırım. Hangi menüde acaba
  • Ya defne arkadaşım niye böyle yapıyorsun. Mesajını silmemizin bir nedeni vardır diye niye düşünmüyorsun ? Zaten dünya kadar dijital fotoğrafçılıkla ilgili konu açılmış hemde üst başlık olarak Fotoğraf Makinesi Satın Alma Rehberi var. Bunların hiçbiri ya sana yetmiyor ya da gerçekten hiç foruma bakmadan buraya yazmışsın. Üstelik bu konu başlığında SONY kelimesini telafuz bile etmemişiz. Anlamıyorum gerçekten ama gerçekten anlamıyorum. Lütfen buraya Dij. Foto makinelerle ilgili birşey yazmayın yeri değil.
  • Arkadaşlar acele kameraya ihtiyacım var Canon Mv850i düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Ederseniz istanbul da ucuza ve garantili nereden alabilirim, internet sitelerine güvenebilir miyim(tripod+çanta+cap. card veriyolar)? Kredi kartı numaramı vermek istemiyorum Lütfen cevap???
  • Merhaba,

    Canon MV850 sınıfındaki en ekonomik ve başarılı ürünlerdin biridir. Kesinlikle pişman olmazsınız. Ancak az ışıklı ortamlarda performansı çok iyi değildir. Nitekim kendi sınıfında bu kategoride üst sıralarda olan bir üründür. Eğer daha çok ev içinde ve az ışıklı ortamlarda (1000 lux ve aşağısında) çekim yapacaksanız zaten daha fazla bütçe ayırmanız gerekiyor.

    Ben tüm arkadaşlara her zaman bayilerden ürün almalarını tavsiye ediyorum. Özellikle Canon ürünlerinde Erkayalar garantisini arayın. Tripod + çanta + capture card hediyesi yaz boyunca orijinal Canon kameralar için geçerlidir. Ben kamera gibi ürünlerin internetten alınmasına pek sıcak bakmıyorum. Bu tip cihazlarda yanıbaşınızda direkt bayi ile muhatap olmak çok daha iyi olacaktır.

    İnternette benim tavsiye edebileceğim alışveriş siteleri başlıcawww.baskuda.com vewww.e-store.com dur. Doğubank gibi yerlerde satılan spot ürünleri kesinlikle tavsiye etmiyorum.




  • Çok teşekkür ederim Yavuz'cuğum
    Bana eski modellerindeki düşük ışıkta çekim probleminin giderildiği söylenmişti??
    Ayrıca renkli gece çekiminin olup olmadığını da tam olarak bilmiyorum...
    Uzaktan kumanda filan çıkıyor mu acaba???
  • Selam Arkadaşlar:
    Canon S1 Is digital fotoğraf makinesi en fazla kaçlık CF hafıza kartı destekliyor? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • MV850i.de renkli gece çekimi yok. Ayrıca az ışıklı ortamlarda sen yine de çok fazla şey bekleme. Özellikle 1000 lux.un altındaki çekimlerde. Ancak gün ışığında özellikle öğleden sonra diye tabir edilen 3000 lux çekimlerde oldukça başarılı ve canlı çekimler yaptığını rahatlıkla söyleyebilirim.

    Bu arada ben Canon MVX25i kullanıyorum, MV850.ye göre çok üstün bir kamera ancak ben dahi az ışık çekimlerinden çok memnun değilim. Daha doğrusu Mini DV kameralarda böyle beklentiler hayal kırıklığına uğratır çoğunlukla.
  • O zaman son olarak Panasonic NV-GS35 hakkında birşeyler söyleyebilir misin???
  • Neyse bugün alıyorum artık MV850i yi gözümü kararttım yoksa seçilmeyecek
    Son sözü olan var mı???
  • Seçimin hayırlı olsun.
  • selam arkadaslar.kamerada istedigim ozellikler hafıza kartlı,tv'den goruntu kaydı yapabilmek bu kamerada bu ozellikler varmı? ve nasıl lutfen yardım..........

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17759&productid=evpananvgs11
    PANASONIC NV-GS11 KOMPAKT VIDEO KAMERA Mini DV (DIGITAL)
    839.480.000 TL buna iyi diyorlar
    ........................
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17759&productid=evpannvgs21
    PANASONIC NV-GS21 KOMPAKT DİJİTAL KAMERA+ÇANTA
    878.090.000 TL
    ........................
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17759&productid=evpannvgs17
    PANASONIC NV-GS17 KOMPAKT DİJİTAL KAMERA+ÇANTA
    745.110.000 TL




  • Arkadaşlar TV.den görüntü kaydı alınmaz. Ancak dijital receiver.dan görüntü alınabilir. TV.deki bir RF alıcıdır. Yani sinyal girişi söz konusudur, çıkışı değil. Ayrıca yazdığın hiçbir kamerada video in girişi mevcut değildir.
  • merhaba
    BANA GEÇENLERDE YURTDIŞINDAN BİR KAMERA GELDİ. JVC MARKA BİR KAMERA.ANCAK 24 SAAT OLMADAN BOZULDU.
    EKRANDAKİ RENKLER BİRBİRİNE GİRMİŞ , GÖLGELİ BİR GÖRÜNTÜ VAR.BURADA BU MARKA İLE VESTEL İLGİLENDİĞİNDEN ONA GİTTİK. ANCAK BİR ŞEY ANLAMADIKLARINI SÖYLEDİLER.
    ŞİMDİ SİZCE BURALARDA NEREYE GÖTÜRÜP YAPTIRABİLİRİM?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yavuz

    Arkadaşlar TV.den görüntü kaydı alınmaz. Ancak dijital receiver.dan görüntü alınabilir. TV.deki bir RF alıcıdır. Yani sinyal girişi söz konusudur, çıkışı değil. Ayrıca yazdığın hiçbir kamerada video in girişi mevcut değildir.


    arkadasım yani hicbir kamera tv den goruntu kayıtı yapmazmı? eger varsa yapanları yazarmısın rica etsem?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.