Şimdi Ara

Canon EOS M3 Yükseltme Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, sorum tembel görünüyorsa özür dilerim, ancak dürüst olmak gerekirse, özel kullanım durumum için cevap aramak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.


    Başlığa göre Canon EOS M3'ümü yükseltmek istiyorum. Kamera 8 yıldır benimle ve dürüst olmak gerekirse bana oldukça iyi hizmet ediyor. Onunla birlikte kullandığım tek lens, bu kameranın ne kadar eski olduğu göz önüne alındığında her zaman gerçekten keskin ve inanılmaz fotoğraflar üreten 22 mm'lik yassı lenstir. Bokehi de oldukça iyi.


    Kamerayla ilgili tek sorunum, odaklamanın gülünç derecede berbat olması. Çok fazla yüz olduğunda odaklanmakta zorluk çekiyor ve bazen odaklanmak gerçekten yavaş oluyor. Acele edersem fotoğrafımın %20'si odak dışı kalma eğilimindedir.


    Kompakt boyutundan gerçekten keyif alıyorum, ancak dürüst olmak gerekirse, aynasız bir kamera yerine bas ve çek bir kamera olmasını tercih ederdim, bu yüzden çoğu kişi onu en iyi nokta olarak tavsiye etme eğiliminde olduğundan, yan yükseltme/yükseltme olarak bir Sony RX100mk4 satın aldım ve kamera çek.


    Şimdi RX100mk4'ün iyi yanı, otomatik odaklamanın inanılmaz olmasıdır; her fotoğraf odakta olmayı garanti eder, ancak EOS M3, keskin görüntü ve iyi bokeh açısından diğer her şeyde hala daha iyidir. Profesyonel değilim bu yüzden kamerayı her zaman tam otomatik modda bırakıyorum ve EOS M3 otomatik ayarı neredeyse her zaman bir fotoğrafta aradığım şeyle aynı.


    Uzun yazı için kusura bakmayın ama temel olarak 22 m lensli fotoğraf kalitesine ve daha iyi otomatik odaklamaya sahip bir EOS M3 fotoğraf makinesiyle eşleşen veya onu aşan bir bas-çek modeli arıyorum. Aynı zamanda Canon olduğu için Canon G7X'e bakıyorum ancak RX100'den daha kötü olup olmadığından emin olamıyorum.



    xender.vip
    Xender – Download Xender App for Android, iOS, PC & Mac 2019
    https://xender.vip





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andej -- 30 Nisan 2024; 16:17:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.