Şimdi Ara

Canavar -Matematik albümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Canavar -Matematik albümü


    Yıllardır yayınladıkları çalışmalarla büyük beğeni toplayan, gerek solo olarak gerekse beraber kaydettikleri 10’un üzerinde albüm ile ciddi bir hayran kitlesi edinen Frekans ve Yunus Emre, kurdukları Canavar isimli grubun ilk yasal albümü “Matematik” ile dinleyicilerin huzuruna çıkıyor! Hiphoplife.com.tr ve Pasaj Müzik işbirliğiyle hayata geçirilen Hiphoplife.PRO tarafından dijital olarak satışa sunulan albüm 4 parçadan oluşuyor.

    Yüklü bir sistem eleştirisini içerisinde barındıran albüm, Türkiye’de daha önce hiçbir örneği görülmemiş, Drum and Bass ve Dubstep soundlarıyla donatılan Hiphop müziği dinleyicilere sunuyor. Albümde yer alan, “Matematik”, “Al Gülüm Ver Gülüm” ve “Artiz”in altyapıları Frekans tarafından yapıldı. “CNVR” isimli parçanın altyapısı ise, ikilinin diğer albümlerinde sıkça ismi duyulan Yusuf Taş imzalı. Türk Hiphop Birliği Stüdyoları’nda kaydedilen albümün 3 parçasının (“Matematik”, “Al Gülüm Ver Gülüm” ve “CNVR”) mix ve mastering işlemleri Kupa A tarafından yapıldı. “Artiz”in stüdyo prodüksiyonu ise İzmir’den Murat Kara’ya ait. Albüm kapak tasarımı Doğuş Yüksel imzası taşıyor. Fotoğraf çekimleri ise Emrah Dumlu ve Erkan Görül tarafından gerçekleştirildi.

    Albümün ilk video klibi ise, albüme ismini veren “Matematik” adlı parçaya çekildi. Senaryosu Canavar tarafından yazılan video klibin; çekimleri, yönetmenliği, kurgusu, efektleri ve montajı Emrah Dumlu’ya ait. Video klip albümle birlikte dinleyiciyle buluşuyor.


    "Canavar - Matematik" Tracklist:

    01. Matematik (Produced by Frekans)
    02. Artist (Produced by Frekans)
    03. Al Gülüm Ver Gülüm (Produced by Frekans)
    04. CNVR (Produced by Yusuf Taş

    Dinle & Satın al :http://www.ttnetmuzik.com.tr/album/The_Fame_Monster_(International_Deluxe)/40232#album-Matematik-267423

    Buda ilk klipleri :http://www.youtube.com/watch?v=bjNfvLhrXU8


    Yunus emre & Frekansı senelerdir dinlerim. Canavar albümleri ile tanıdım ve gerçekten çok hoş müzik yapıyorlar . Başarılarının devamını dilerim .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.