Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 41 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nalettin

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orjinalden alıntı: soneday<br><br>tarafsız söyliyorum 1. video özellikle ve wticher dışı bug videosunu koymanız tamamen saçmalık ötesi benim yolladığım csgo videosu bunlardan 50 kat daha iyiyken koymamşsnz. akp kafasıyla taraf tutmş belli bir isimin videolarnı yayınlama peşindesiniz, hasa crazy turk arkadaş tamam güzel oynuyorda her hafta nasl yer alır bukadar anlamıyorum</blockquote><br><br>Programın ismini Canavar Hasan Hareketler koyalım. Arkadaş her videosunda ölümüne dalıyor bundan daha canavar hareket mi var. Bir iki adam az gösterip ölmeden sonlandırsa videoyu şimdiye çoktan aldıydı birinciliği :)


    Sonuna kadar haklısın. Fakat anlamak istemiyorlar belliki. Şöyle çok korkunç anlar veya çok orjinal sahneler görmek isteriz fakat multi de sadece kafadan vurmalar aimbot lu atışlar gösteriyorlar. Bahaneleride az video gelmesiymiş. Siz ler (bsc) böyle videoları seçerseniz tabi kide video gönderen olmaz. Aslında yorum yapmak bile gereksiz. En güzel eleştiri videoları izlemeyip hatta bu sayfayı açmayıp yorum yapmamak olacaktır. Tabi yine de onlara kalmış anlarlarsa....




  • Ayin 2.si iyiydi ama 3.de bi farklilik yada canavar bi hareket goremedim, gelen videolarin kalite standarti mi dustu de onu 3. seciyorsunuz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.