Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 19 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cs pistol round videosunda o nasıl bi aim'dir be arkadaş! Takdir ettim muhteşem ace

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jobulani

    videoda aim hack ya da herhangi bir hack programı yok arkadaşlar. olsa zaten buraya atmam öyle değil mi ? yine de hack varmış gibi yorum yapmanız hoşuma gitmedi değil. ^^ herkese iyi oyunlar.


    Hack falan yok belli zaten. USP-S'nin tüm olayı zırhsız düşmanı headshot ile teke alabilmesidir ve sakince, tek tek sıkarsanız silah çok tepmez. Orada açın müsaitmiş arkalı önlü almışsın adamları tebrik ederim ne diyelim :) CS GO oynamayıp ta tüm hepsi kafaya gidiyor diyen arkadaşlar netten bi baksınlar USP-S oynayan birine.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence 1. Bf4 videosu olmalıydı. O iş cidden yetenek gerektiriyor. Bana göre durum şöyle: Battlefield taktik, strateji ; CS headshot alma tabanlı, COD ise göz kırpmaya bile vaktinin olmadığı kötü anlamda kargaşanın hakim olduğu, camo veya artistik hareket yapma odaklı stres küpüdür.

    Bf 4 de çok gerçekçi demiyorum ama aralarından en yakını olduğu aşikâr. İşe gerçekçilik girince işler daha da zorlaşıyor tabi ki. Usp ile onu yapan çok kişi gördüm şans eseri denk gelebilir ama Bf 4'te tek bir yanlışın ölümün olur. Bilmeyen adam o hareketi yapamaz yani en fazla 1 şarjörü boşaltana kadar dayanır reload yaparken indirirler.
  • bi melodi var bi yerden araklamışsınız şu youtube kanalındada aynı melodi çalıyo :D özentilik iyidir <<<<<freekickerz >>>>> http://www.youtube.com/watch?v=6CbYEKLCtBI

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • CS GO dakilere kesinlikle güvenmiyorum çok fazla hile, aimbot, wall hack var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.