Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYE ELECTROLUX VS LG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 9 yıllık 6 kg samsung çamaşır makinesini değiştirme kararı aldım.. 2 kişiliktik 5 kişilik olduk. Malum geniş kazanlı 1 makine lazım.. 2 gündür forumda araştırmalarım sonucu. Makine almaya şu zamanda karar verdiğime pişman oldum. Keşke 2..3 ay önce karar verseydim. Fiyatlar baya uygunmuş..


    Burda araştırmalarımın sonucunda. Media markete gittim canlı canlı makineleri inceledim.


    Electrolux EW8F2166MA 10 kg 1600 devir (69 litre tambur hacmi) 5500 tl teşhir ürünü 3 yıl garanti


    Electrolux EW8F229ST 9kg 1200 devir (68 litre tambur hacmi) 3750 spot ürünü 3 yıl garanti.


    LG F4V5RYP0W 10.5Kg 1400 devir( 68 litre tambur hacmi) 5300 tl sıfır kapalı ürün. 3 yıl garanti.


    Burda yıkama, leke çıkarma kalitesi ve teknolojik özellikler bakımından hangisini almam gerekir.. 229st 3750 verene kadar. 2166ma veya lg bahsettiğim modeli al dermisiniz. 2 elektrolüx Aralarında 1750 tl farka değerimi.. Veya lg ile 1500 tl farka değermi.

    229st de su karıştırma jeti var. Ama su püskürtme jeti yok. Bunu su püskürtmenin avantajı varmı... Birdenbuhar ile tazeleme kırışıklık azaltma vs parfüm özelliği yok bunlar için değecek bir makine mi.. Aldıkmı makinenin canı çıkana kadar kullanıyoz ömrü nereye kadar giderse. Şuanki yeni teknolojilere ayak uyduracak şekilde tavsiye bekliyorum... Lg ninde wifi özelliği ve 16 program yapay zeka ve 6 fark tambur hareketi cezbetti. Eski makinemi 500 tl satıyorum bugün... 🙏 Nacizena fikir ve önerileri bekliyorum.


    Alternatif hoover, hotpoint tavsiye f/p ürünü varsa. Düşünebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 12 Aralık 2020; 11:39:37 >







  • F4R5VYW2T modeli var bende alalı 1 ay oluyor herhangi bir sorun yaşamadım. Teknosa'dan indirimle 4800TL'ye almıştım.

  • Hocam 1 ay önceki fiyatlar. Şimdiki ile çok fakrlı.. Uçmuş.. Ama şimdi trendyol da.. LG F4V5RYP0W modelini 4975 tl fiyata düşmüş.. Normalde dışardan tekno mağazalarda en düşük 5300 tl civarına düşürmüşler.. Sizdeki 9 kg olanı galiba.. Ben 10.5 kg olanı kaçırmayim ozaman..

  • LG yi önermem. Dış görüntüleri güzeldir ancak içine bakarsanız boş.. malzeme kalitesi düşük.

    Elektrolüx çok iyidir. Ancak Ek garanti mutlaka alın.. Garanti harici yedek parça müthiş pahalıdır. Tek sorunu yedek malzeme fiyatı..

    Bende 21 yıllık Ç.M. var elekctolux. keçesi piyasada yok. Arçelik, bosch vs olsa 10-20 TL olan keçeye servis 200 TL dedi. Servisi tanıyan bir samsung servisi aradı, 120 ye aldık.. Böyle düşünün..

  • arçelik gurubundan uzak dur yeter.eski kalite yok.bitik.elektrolüx servisi nasıl bilmem ama çoklu marka satıcıları LG öneriyor.


    10 defa servis gören arçelik bu halde :(((





  • Mağazada canlı canlı hem elektrolüx ve LG yi inceledim.. İç malzeme kalitesi. Aynı.. Fark göremedim... Lg teknolojik ve motor teknolojisi olarak önde olduğunu gördüm hocam. Bi önceki makinem. 6 kg samsung Du. 10 yıl kullandım bozulmadı.. Kg olarak artık eve yetmiyordu... 500 tl alıcı buldum. Sattım.. LG F4V5RYP0W modelini 4975 trendyoldan aldım. Üstüne 100 tl trendyol cüzdana para kazandım.. 20 tl bonus kazandım.. Makine bana 4875 tl geldi. Şuan 2 gündür makineyi test ediyorum.. Güzel çalışıyor. Bi sıkıntı göremedim.. Görmem de inşallah 🙏

  • alvazer A kullanıcısına yanıt

    Malesef arçelik beko ve alt gruplarına hiç bakmadım bile.. LG Aldım memnunum hocam 🙏😊

  • Aman aman bir kere lg aldım çok pişman oldum. Resmen kanser bir makine ve kurtuldum ondan. Yıkaması oldukça iyi seside hiç yok ama sıkması problemli makine sıkmaya bir türlü geçemiyo çok hassas dengelemek istiyo ve çok sürüyor her sıkmasında 25 30 dakks uğraşıyordu yarım dolduruyom gene ayno tam yük aynı az atıyorum oda aynı ve sıkmayınca prgramı ilerlemş takılı kalıyo süresi çok kanser bişey tül yıkanıyo onu bile sıkmaıyo tülde nasıl dengesizlik görebiliyo ha bide köpük olduğu zamanda sıkması imkansız ve köpük sönmüyo sıkamıyo 45 dakika uğraşıp durulamaya atlıyo yorgan battaniye nevresim asla sıkma yok zaten. Eper sıkması sıkıntı olmasa geeçekten çok iyiydi aslında. Hatta YouTube de dolu video var sıkmadı adına. Bitane kadında söyleniyodu program takılı kalıyo sıkıp bitirremiyo diye. Tavsiye etmem ozyüzden
  • Electrolux sahibi olarak bu markayı kesinlikle öneriyorum. Çamaşır makinem hakkındaki videoyu buradan izleyebilirsiniz.


  • BOB_FARUK06 B kullanıcısına yanıt
    merhabalar, LG F4V5RYP0W makine almayı düşünüyorum ses olayı nedir acaba? 5 ay önce 9 kg lık sıfır bosch aldım çamaşırlar yıkanıp düşerken takır tukur sesler geliyordu içinde kumaşdan hariç bir materyal (düğme,fermuar gibi metal ) olmamasına rağmen, servis çağırdım normal çamaşır düşme sesi dedi savuşturdu gitti bende letgoya koyup sattım, şimdi electrolux 2166ma ve LG F4V5RYP0W arasında gidip geliyorum.çamaşır yıkarken ses olayı nasıl seslimi acaba? sıkmada değişik uğultu şeklinde ses geliyormu ayrıca 15 yada 30 dakika gibi kısa programları varmı?

    tşkler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 15 Mart 2022; 22:45:42 >
  • Khenzur K kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ben de 9 kg Electrolux kurutma makinası almayı planlıyorum.

    Siz ne gibi bir sıkıntılar yaşıyorsunuz ? Neden memnun değilsiniz ?

  • wthn W kullanıcısına yanıt

    Mesajda öneriyorum yazılmış, sanırım siz önermiyorum olarak okudunuz.

  • tatli45 T kullanıcısına yanıt

    Merhaba epey süre geçmiş hangi markayı aldınız acaba? Ayrıca memnun musunuz? Ben de Elektrolux düşünüyorum ama servisi çok çok ilgisiz, yedek parça pahalı ve bulması sorun oluyor gibi şeyler duyunca muallakta kaldım.

  • Bizde anneme çamaşır makinesi bakıyoruz.Forumu dolaşa dolaşa bu sayfaya geldim.Ne marka aldılar acaba.şöyle anneye en uygun bu dese ve ben onu alsam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.