Şimdi Ara

Çamaşır Kapağı Açılmama Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çamaşır makinemin kapağı açılmıyordu çok zorda olsa sonunda sorunumu çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlara aşağıdaki bilgileri uygulayabilirler.

    Alıntıdır.

    Çamaşır makinesinin kapağı açılmıyorsa bunun nedenlerini sizler ile paylaşmak ve bu proplemden kurtulmanızı sağlamaya çalışalım.Öncelikle çamaşır makinenizin kapağının sıkışması yada açılmaması için bir engel varmı onu kontrol etmenizde fayda var zira bazen çok fazla çamaşır koyduğunuzdan çamaşır makinesinin kapağına baskı uygulamış yada sıkışma yaratmış olabilir bu yüzden’de kapağın açılmasında veya kapanmasında proplem yaşayabilirsiniz.

    Eğer sıkışmasına engel yoksa o zaman aşağıdaki seçenekleri kontrol ediniz.

    Yeni nesil çamaşır makinelerinde yıkama işlemi sonlandıktan 1 dakikaya kadar önlem amacıyla kapak açılmaz daha sonrasında kapağın açılması gerekmektedir.Bu yüzden işlemleriniz bittiğinden hemen sonra açmaya denemeyiniz biraz zaman verip daha sonrasında açmaya çalışınız.
    Yıkama devam ediyor olabilir sonlanmamış bir işlemde kapağı açamazsınız.
    Su seviyesini görebiliyorsanız kontrol ediniz. Su seviyesi, kapağın altında olabilir kapağın altında olduğu zaman kapak açılmaz.
    Kapağın dişi takılı kalmış olabilir böyle bir sorunda kapağı zorlamamanızı öneririz zira kapağın kilit dişini kırabilirsiniz bu gibi durumlarda bir servis çağırmanızda fayda vardır.Kilitin ücreti servise ödeyeceğiniz ücretten çok daha fazladır.
    Yukarda belirtilmiş proplemlerin haricinde olabilecek proplemler hemen aşağıda belirtilmiştir bu bölümde belirtilen arıza tespitlerini servis ekipleri tarafından yapıldıktan sonra servisin tamiri yapmasında fayda vardır.

    Yeni model çamaşır makinelerinde birçok işlem elektronik olarak kontrol edildiği için kilitleme ve açılma çamaşır makinesi elektronik kartı sayesinde olmaktadır karta sinyal ulaşmaması sonucu yada kartın görevini yerine getirmemesi sonucunda kapağın açılmasında proplem olabilir eğer ürününüz garantili ise yetkili servisden eğer garantisi yoksa konusunda uzman herhangi özel bir servisten yardım alabilirsiniz.


    Alıntı Linki : Servis







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.