Şimdi Ara

Cam filmi takılırken fitil sökme ve cam filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni polo aracım var, 5 cama film yaptırmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve llumer markanın kaliteli denmesi ve 10 yıl garanti vermesi sonucu biraz pahalıda olsa tercih etmeme sebep oldu. Bu cam fimini satan yetkili bayi ile görüştüm ve film takılırken cam fitillerinin söküldüğü söylendi. Cam fitilini sökmek çok hoşuma gitmediğinden autoclub ve autoking e de danışdım ve aynı işlemin onlardada yapıldığını öğrendim. Cam fitilini sökme standart bir işlemmi ? Cam fitilini söküm sonucu fiziksel hasar verirmi araca veya trim sesi oluştururmu ?


    İstanbul bostancı'da oturuyorum. Buralarda güzel güvenilir cam filmi yapan mekan önerilerine açığım.


    Edit 23/06/22: Son durum olarak, 3M harici bilindik markaların yorumlarda kutuplaşma var, 3M de böyle bir durum gözlemlemedim. Bu sebepten 3M'de (Obsidian veya color shade modeli) karar kıldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 23 Haziran 2022; 21:33:37 >



  • Llumarın İstanbul'da en kötü 15 uygumala bayisi mevcut neye dayanarak Türkiye'de %1 ihtimal diyorsunuz anlamadım ama yanlış bilgi vermek doğru değil markayı savunmak icin demiyoruz bunu,bana fiyatı pahalı geldiği için solargard araştırması yapıcam şuan sedan araca llumar 1700 tl civarı fiyat veriyor atr serisine
  • 2 aracımıza llumar film çektirdik 2 sene oldu araçda film ile ilgilide fitilin sökülmesi ile ilgilide bir sıkıntı yaşamadık fitil sökümü derken iç camın allt tarafından tek parça birşey çıkarıp rahatça geri takıyorlar öbürlerini bilmem ama gocar garage var Ümraniye ikbal caddesinde sahibi Gökhan işçilik konusunda aşırı hassas takıntılı biri,şirket işleri için megane aldık llumar'a alıştım bende yapmayı düşünüyorum bu ay içinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 12 Haziran 2022; 11:9:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet alt fitilin sökülmesi standart bir işlem bunun için triminde üstten kastırılması, üst tırnakların attırılması gerekebiliyor bazı araçlarda.

    llumar benim sağ arka kapıyı üçüncü seferde toplayabildi :D fitil oturmamış camı kastırdı, araba korumaya aldı vs. sorunu bulamayınca araba bozuk demeye kadar gitti iş.

    Ayrıca 10 yıl garanti laftan ibaret, sadece rengi solarsa geçerli sanırım, ona da bir bahane bulurlar bence.

    Solargard araştırmanızı tavsiye ederim.

  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkürler, dediğiniz mekanlara da bakıcağım. ilk aracım olunca biraz titizlikle yaklaşıyorum konuya.

  • Fitili geçtim camı bile söküyor LLumar bazı araçlarda benim araçta cam çerçevesizdi sökmediler ama gelen diğer aracım ön camlarını söktüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 12 Haziran 2022; 14:53:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Yorum için teşekkürler, solargard'ında yetkili bayileri ile görüşürp fiyat almayı düşünüyordum. Llumer yerine solargard tercih etmenizdeki temel sebep nedir ? Memnun kalmadınızmı llumar'dan ?

  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    LLumar'ın yetkili bayisiyle görüştüğümde aracın modelini sorduktan sonra fitil sökme yapılacağını söylediler. Sorduğum diğer yerlerde aynı şekilde.

  • bende de yeni ibiza var. ben de sizin gibi aracımı kurcalatmayı sevmediğim için cam filmi taktırmıyorum. bence siz de taktırmayın.

  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Benim araca eski sahibi baya koyu bir cam filmi taktırmış.
    Gece parkederken kaldırım ve tekere bakmak için camı mecburen açıyorum. Seyir halinde de yan aynalardan tam verim alamıyorum.
    Ama içerinin görünmemesi güzel, ayrıca dıştan da arabayı daha güzel gösteriyor ama değmez bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam filmi tavsiyesi için konu açayım derken sizin konunuza rastladım. Ben de Caddebostan'da oturuyorum, Temmuz başı gibi aracı teslim alacağım. Konuyu ilgiyle takip ediyor olacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

    Bende sizinle aynı düşüncedeydim ta ki iş dönüşü soldan güneşi yiyene kadar. Hep aynı rotayı kullandığım için her akşam ya yanıcam yada cam filmi yaptırıcam gibi duruyor. Estetik olarak güzel dursada, asıl nedenim konfor.

  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Llumarın İstanbul'da en kötü 15 uygumala bayisi mevcut neye dayanarak Türkiye'de %1 ihtimal diyorsunuz anlamadım ama yanlış bilgi vermek doğru değil markayı savunmak icin demiyoruz bunu,bana fiyatı pahalı geldiği için solargard araştırması yapıcam şuan sedan araca llumar 1700 tl civarı fiyat veriyor atr serisine

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ne geldi başınıza ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce Kadıköy'de Detay İşleri Detailing ile konuştum. Amerikan filmi yaptıklarını, Llumar veya solargard ile aynı kalitede olduğunu söyledi.
    Amerikan filmi konusunda bilgisi, deneyimi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 12 Haziran 2022; 17:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben solargard taktırmıştım izledim bütün sürecide ne bi fitil söküldü ne cam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de şöyle bir link buldum, burada yazan markaları da inceleyeceğim.

    https://buldumz.com/en-iyi-cam-filmi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • munans kullanıcısına yanıt
    Llumar ve solargard amerikan markası kaliteli markalar olduğu için yan sanayi çin malı ürünlere yalandan amerikan cam filmi deniliyor benim bildiğim ataşehir,de bir yer var ön cam dahil 500 lira diyor ve kaliteli olduğunu söylüyor saçmalık

    Son 2 gündür sedan megane 4 için llumar 1600 civarı solargard'da 1.500 lira fiyat verdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 13 Haziran 2022; 1:26:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pürkinator P kullanıcısına yanıt

    evet air80den memnun kalmadım. film kendi kendine(!) çizildi kullanıcı hatası diyip geçtiler. Yani onların iddiası sert bir cisimle darbe aldığı yönünde oldu, bende öyle bir şey olmadığına %100 emin olduğumu söyledim ancak ispatlayamadığım için öyle kaldı. Filmle cam arasında kalan noktasal tozlara da normal dediler, başka bayiiye gösterdim o da normal dedi. Uygulama sırasındaki problemleri söylemiyorum bile.

    Birde Golf forumunda birisi kaputa koruma filmi yaptırmış, taş gelmiş film yırtılmış kaputta çizilmiş, yani film koruma yapmaya yaklaşmamış bile, ben olsam tüketici hakem heyetine gidip bedel iadesi isterdim, filmi bile değiştirmemişler, gelen taş çok sivriymiş gibi bir açıklamada bulunmuşlar.

    Yani llumar'ın kalitesi tartışılabilir, ancak distribütör kesinlikle malzemenin arkasında durmuyor.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.