Şimdi Ara

Call of Duty: Infinite Warfare (2016) [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ana konu 1 sayfa bile dolmamış. Battlefield bu oyunu iyice dibe vurdurmuş demek ki. Hayret bir olay yahu. Şaka bi yana torrentten baktm da oyun 70 gb boyutlarında. Ülkede bunu indirmek için bir kaç gün bilgisayarını açık bırakan çok insan olacaktır. Çok ileri ülkeyiz çok.........
  • Call of duty'nin yeni oyunu çıkıyor ve buralar sahra çölü gibi ıssız. Seri bitmiş
  • korsanini indirirken bile ikilem yasadim sonra baktim indirecek birsey yok indirmeye basladim : )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

    korsanini indirirken bile ikilem yasadim sonra baktim indirecek birsey yok indirmeye basladim : )

    Ben hiç bir zaman indirmelerimi ay başında yapmam. 25 inden sonra yaparım. Yoksa 3 mb ile ayın geri kalanı işkenceye dönüşür. Sende bunu bugünden indirerek kalan günlerini işkenceye dönüştürüyorsun. :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngeagle_3


    quote:

    Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

    korsanini indirirken bile ikilem yasadim sonra baktim indirecek birsey yok indirmeye basladim : )

    Ben hiç bir zaman indirmelerimi ay başında yapmam. 25 inden sonra yaparım. Yoksa 3 mb ile ayın geri kalanı işkenceye dönüşür. Sende bunu bugünden indirerek kalan günlerini işkenceye dönüştürüyorsun. :))

    bende kota zaten 10 gb her turlu dusuyorum 3 mbit e :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lNefer

    Yeri değil belki ama Legacy Edition şu an 159 tl'ye bir çok yerde mevcut. 3-4 aya kalmaz 80 -90 tl 'ye çok rahat bulunur.

    Nerde 159 tl hocam bulamadım ben ?
  • Son 3 oyunun senaryo kısmını adam akıllı oynamadım sanırım bunu da oynamam. Oyunun MP kısmını dün 3 saat kadar oynadım.

    Öncelikle oyun görsel anlamda vasat. 1080p'de tüm ayarlar sonda, Gtx 1070'in %50-%60'ını kullanıyor.
    İlginç bir şekilde oyunun Vram kullanımı çok fazla, 6-7 GB arası Vram kullanımı mevcut.

    Oyununun MP kısmı 90 FPS kitli aynı Advanced Warfare'de olduğu gibi. Benim gibi 144Hz bir panel kullanıyorsanız bu durum canınızı sıkabilir. BO3'ün akıcılığı kesinlikle yok. Neden koyarlar şu FPS limitini anlamıyorum. Beta'da yapmadılar rezillikleri ortaya çıkmasın diye en azından BO3'ün betası olmuştu. Optimizasyona özenmedikleri belli, 90 FPS sabit bile değil nadir de olsa 80 FPS'lere düşüyor, GPU kullanımı %50-60 iken FPS düşmesi de ayrı bir komedi.

    Oyunda en önemli şey tabi ki hız. En hızlı görüp indiren oyunu alıyor her zaman ki gibi. MP haritaları BO3'e nazaran daha dar. Koridor çatışması şeklinde, karakterlerin üzerindeki can barı ayrı bir hava katmış. Çok uzaktan az canla geçen bir düşmanı rastgele sıkarak alabilmek daha kolay olmuş. Mp kısmında ki levelım daha düşük dolayısıyla tüm silahları ve classları açamadım fakat silahların şekil olarak yapıları biraz değişse de geneli bilindik silahlar. BO3'deki gibi oyuna girmeden seçebileceğimiz farklı karakter sınıfları mevcut; bunların sınıfların gene farklı yetenekleri ve silahları mevcut. Aslında fütüristik anlamda farklı silahlara sahip olan sınıflar var. (FTL ve Warfighter silahları favorim)

    Sınıflar;
    Merc (Heavy) Phantom (Marksman)
    FTL (Assassin)
    Stryker (Tactical Support)
    Warfighter (Mid-Range Assault)
    Phantom (Marksman)
    Synaptic (Close Quarters)

    Daha oynamadığım ve denemediğim bir çok silah var. Özellikle pompalı hiç denemesem de dün oynadığım oyunda rakibin kullandığı pompalı baya etkiliydi. Alan dar olunca çok iyi iş yapıyor ve kanser etme durumu da var.

    Killstreak ve perklerin tamamını deneyim edemedim fakat kullanıcağım perkleri az çok kestirebiliyorum henüz hepsini açmasam da.
    Perklerin oyuna büyük etki ettiğini düşünmüyorum son bir kaç seridir. Zaten belli bir süreden sonra herkes aynı perkleri almaya başlıyor...

    Genel anlamda MP kısmı kısa zamanda eğlencesini kaybedecek gibi. Sonrasında günde bir iki maç atıp çık havasında olacak benim için. Zaten bunları bilerek satın aldım ben. Satın alınır alınmaz kısmı tamamen size kalmış, Steam fiyatını kesinlikle hak etmez o kesin.




  • Korsanini bile indirmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı çıktı olarak değiştirdim.
  • Bugün kutulu olarak sipariş geçtim pazartesi elimde 209 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş koskoca COD'un yeni oyunu çıkıyor ama ana konu 2 sayfa zar zor olmuş. Bu serinin bittiğinin göstergesi resmen. Beter olsunlar inşallah batarlar.
  • Angryjoe acayip atarlanmış bu oyuna. Nedeni de oyunu steam üzerinden alanlar kutulu ve microsoft marketten alanlarla oynayamayacakmış. Bunun kadar saçma bir şey görmedim.

    Edit:Kutuludan emin değilim . Joe iyice kızmış hızlı hızlı konuşuyordu kaçırmış olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 6 Kasım 2016; 3:37:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kaplamaları gerçekten çok kötü full herşey açık gene battlefield 1 betada oynadığım gibi gerçekçi görüntü vermiyor. Can sıkıcı bir noktasıda bir yerden bir yere geçerken mesala kapıyı açtığınız farklı bir bölüme geçtiniz aynı mekanda olmanıza rahmen loading ekranı çıkıyor. Bu oyununda remastered sürümü çıkacak gibi
  • Oyunu dün itibariyle oynama fırsatım oldu single playerine girmedim single için almıyorum zaten oyunu multiplayeri için alıyorum.Fakat Black ops 3 teki akıcılığı alamadım karakterle bağdaşamadım bir türlü bir gecikme var gibi geliyor black ops 3 bence multiplayerde daha iyiydi. Henüz ileri seviye silahları açamadım ama black ops 3 teki en sevdiğim silah olan Yay burda yok hayal kırıklığına uğradım . Haritalar çok dar vuruş hissiyatıda düşük geldi bana ben şimdilik Black ops 3'e devam edeceğim boşuna para vermiş gibi hissediyorum sanki neyse yapacak bişey yok iyi forumlar.
  • Modern Warfare Remastered multiplayer'ından hoşlanmadım. Çok fazla intermission bekleme süresi var. Oyunlar çok kısa sürede bitiyor. Dedicated server desteği yok eski sürümündeki gibi. Modlanabileceğini de zannetmiyorum. Infinite Warfare'e gelirsek oyunda ilk gören alıyor her zamanki gibi. Türkiye'deki ping süreleri ve ekipmanlarımın dandikliği ile bir yere kadar sabredebildim. Açıkçası singleplayer'ını da merak hiç merak etmiyorum. Steam'de 249 liraya almıştım. Refund talebinde bulundum. O paraya öküz alırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bunuda gorecektik cod cikiyor ve ilgilenen yok demek buraya kadarmis bu arada beyinsizler gecen oyundan anlamadilarmi kimse gelecekle ilgilenmiyor yap bir 2 dunya savasi millet ozlem duymus bf1e de alternatif olur olmadi vietnami var koresi var ne isin var gelecekle falan filan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jam&jam

    Vay be bunuda gorecektik cod cikiyor ve ilgilenen yok demek buraya kadarmis bu arada beyinsizler gecen oyundan anlamadilarmi kimse gelecekle ilgilenmiyor yap bir 2 dunya savasi millet ozlem duymus bf1e de alternatif olur olmadi vietnami var koresi var ne isin var gelecekle falan filan.

    Doğru dedin. Nedense insanlar hiç bir zaman gelecek temalı oyunlara merak sarmıyor.Çünkü bilinmeyenlerle dolu. Öyle bir geleceğin olup olmaması sadece varsayımdan ibaret. Ama geçmiş zaman öyle mi. Yaşanmışlık var ve biz bu çağda olduğumuz için o çağdaki temalara haliyle ilgi duyuyoruz. Ben kendi şahsıma gelecek temalı oyunların hiç birisi ilgimiz çekmez. Sadece call of duty için konuşmuyorum.
  • Haklisiniz hocam gelecek temali oyunda yapilabilir ama cod adiyla olmamali çünkü cod adi bir efsane ve yarattiklari efsaneyi eleriyle yikiyorlar sahsen en sevdigim oyun seseriydi ve bu gidisatan özütu duyuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu denedim. Hayatımda böyle bir çöp daha görmedim. Yani bir insan savaşırken hiç mi neyi vurduğunu anlamaz ve bundan zevk almaz. Saçma sapan bir oyun olmuş. Sakın para vermeyin. Bir de açıklama yapmışlardı işte 2. Dünya Savaşı ruhu vereceğiz falan diye. Alakası yok. Harcayacak paranız varsa gidin BF1 alın olmadı TF2 alın bu çöpü almayın.
  • çöp
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.