Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 3'den Yeni Bilgiler Sızdırıldı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yine mi gelecek temalı.Nefret ediyorum şu oyunlardan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim codu çok severdim, şimdi görünce midem bulanıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir World War II fena olmazdı ama black ops olunca biraz daha metanetliyim.
  • yahu tamam modaya ayak uyduruyorsun iyi güzel ama nerede eski cod? abi banane robotlardan cartlardan curtlardan çocukluğumdan beridir cod aşığıyım yok abi benim için cod mw 3 den sonra bitmiştir yazıklar olsun ya!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Black Ops serisini hiçbir zaman sevemedim ne hikmetse. Büyük ihtimal çok büyük övgüler almadığı taktirde oynamam ama umarım güzel bir oyun alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Call of duty call of duty yapan eski savaşlardır bunu der kaçarım.

    aynen öyle birde serinin son oyunu advandec warferede iyice uçma falan vardı baya uçuk bir yılda geçiyordu iyice call of dutyden uzaklaşmıştı.Ayrıca oyunun mw seriside gayet başarılıydı.Mw de call of duty call of duty yapan seriden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 10 Nisan 2015; 15:58:44 >
  • Ghost ve Advanced Warfare'i hiç beğenmemiştim ama Black Ops II'nin multisini uzun zaman oynadığım için sanırım, bu haber heyecanlandırdı beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TraVeLL

    quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Call of duty call of duty yapan eski savaşlardır bunu der kaçarım.

    aynen öyle birde serinin son oyunu advandec warferede iyice uçma falan vardı baya uçuk bir yılda geçiyordu iyice call of dutyden uzaklaşmıştı.Ayrıca oyunun mw seriside gayet başarılıydı.Mw de call of duty call of duty yapan seriden

    Mw2 den sonra oda bozuldu.Hikayesini beğenmiştim bitek multide bozuldu şimdi codu ayakta tutan yegane şey zombie modu.Ghosttan sonra oyunu bıraktım bf4 ten başladım oyun buymuş dedim resmen boşa heba oldu onca yıl codda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her sene yeni oyun duyurulunca ''yine mi aynı şey, bıktık bu temadan bla bla'' yorumları yapıyor herkes. Ama oyun çıkınca deli gibi satıyor bu nasıl iş anlamadım gitti. AW gibi müthiş bir oyunun üstüne aynı temayı devam ettirmeseler iyi olurdu. 10+ saat oynanış süresi ve dedicated server desteği şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TheMuyu<br><br>call of duty oyunu yapılmasın diyen insanları anlamak güç. beğenmezsen almazsın oynamazsın arkadaş bu kadar basit. adamlar her sene milyonlarca dolar kazanıyor niye bıraksınalar seriyi</blockquote><br><br>Benim anlamadığım da bu oyunu oynayanlara çocuk ve liseli denmesi...<br><br>Yaşım 30, abimin yaşı 36. Deli gibi COD oynarız. Bir kere oyunun yükleme süreleri çok çok az. "2 dakikada oyuna gireyim, 2-3 el TDM atayım" denilebilecek en güzel oyun COD serisi. Ayrıca her zaman "dur şu sipere koşayım, şuraya mevzi alayım" diye 10 dakika kafada plan yapıp gerilmek istemiyor insan. Bam güm dalmak istiyor. COD'da bu ihtiyacı layıkıyla gideriyor. Zaten ciddi bir oyun oynamak isteyen insan gider ARMA oynar.<br><br>COD'daki oyun modları kadar eğlencelisi başka oyunlarda yok. TDM konusunda zaten rakipsiz. Karşısına konulabilecek yegane oyun da (her ne kadar sevmesem de) Halo'dur. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Satışlar ortada, oyuncu sayıları ortada.<br><br>BF4 100 saat oynadım ve sıktı. BC2'den beri zaten seri gayet ruhsuz ilerliyor. Hardline ile tüy diktiler. BC3'ü yapsalar, BC2 gibi olsa COD'un yüzüne bakmam. Ama şu haliyle BOPS2'ye devam.


    insanların codu sevmemesinin nedeni eski oyunlarının oyunculara gösterdikleriyle son çıkanlarının arasında çok büyük uçurum olmasıdır. cod oynayanlara tabiki liseli diyecek halimiz yok ama bu genel itibariyle codun bir liseli oyunu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. derinlik 0, düz mantık, tekdüze tamamen çoluk çocuk oyunu yani. oyun dediğin biraz zorlamazmı germezmi şu haliyle bu oyun liseli oyunu ve tamamen vakit kaybı

    şuraya bak biz bu seriyi askeri savaş oyunu olarak tanıdık şimdi yeni üyesi çıkacak konuşulşan ; acaba zombi modu nasıl ? sadece bu bile işin ne kadar cılkının çıktığının göstergesidir benim gibi oyuncuların bu kadar sinirlenmeside son derece doğaldır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsux -- 10 Nisan 2015; 18:37:52 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İlk oyun çok iyidi onun gibi olur inşallah

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cıkmadan soyliyim çöp oğlu çöp skyrim böyle oyunu çöp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Black Ops serisini MW serisinden daha çok seviyorum genel olarak, karakterleri ve hikayesi bakımından ilk başlarda öyle olmasa da MW daha sonradan klasik 'Dünyayı kurtarıyoruz' olayına döndü ve her oyunda bir sürü yeni karakter eklenmeye başladı ama Black Ops daha kişisel bir hikaye sunuyordu, karakterleri kolayca bağ kurabileceğiniz gerçekçilikte idi. Üstelik Activision çatısı altında çok ufakta olsa farklı seçenekler ve sonlar sunması da hoştu. Zaten saatlerce oynamama rağmen hala bir sürü gizini bulamadığım Zombie modunu saymıyorum. Normalde çok COD seven biri olmama rağmen 3 kere bitirmiştim bir de Online kısmı bence MW serisinden daha iyi. Treyarch işini iyi bilen bir firma Black Ops 3 haberi için sevindim ama sanki 2 de her şey bitmiş gibiydi ve ikinci dünya savaşı konulu gelse de memnun olurdum.
  • Sevdiğim cod serilerinden ve başından birtürlü kalkamadığım oyunlardan birtanesidir cod serisi ama o değilde battlefield serisinden atak bekliyoruz hardline çok kötüydü oynayanların çoğu kımse beğenmedi bende ps4 de oynamıştım ama cod awyi gerçekten çok iyi yapmışlar oynadıktan sonra gene oynayasıyım geliyor neyse benım ümidim şu adamlar black ops 3 çıkarır siz oyun çıktıktan 48 saat sonra cod mw4 duyurusunu görürsünüz..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.