Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2'den Söylentiler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun motorundan ne istediğinizi bir türlü anlamıyorum. adamlar her çıkan yeni oyunda motorun zaten geliştirildiğini söylemişler. Üstelik gayet iyi bir görselle çok fazla performans sorunu yaşamadan oyunlarınızı oynuyorsunuz. Sadece fizik detayları dağılma, kopma, patlama gibi durumlarda günümüzün birazcık gerisinde. iyi bir fizik motoru takviyesiyle bunlarda giderilir ama bu seferde alışık olduğumuz performansı mevcut donanımlarla almayı beklemek biraz hayalcilik olur. Yapımcı ekip genel donanımı değerlendirerek oyunlarını çıkarıyor ve bunun açıklamasını her yeni oyununda yapıyorlar. Her yıl satış rakamları konusunda başarılı olmaları sağlam bir senaryo modu ve online deneyimin yanı sıra oyunlarının sistem dostu olmasının da katkısı var ve bunu bir kalemde silip atamazlar.
  • Arkadaşlar yeni motorla gelecek eğer gelmezsede batcak değil ya herhalde arkadaşlar adamlar aylardır yemeden içmeden uyumadan uğraşıyolar siz geleni beğenmiyosunuz. ve oyun çıktığında bi haber çıkınca BF3 daha iyi Bf3 ile alakalı ile çıkınca MW3 daha iyi diyen bazı insanlar var size sesleniyorum Belkide yeni motor geliştiriyodur IW siz nerden biliyosunuz geliştirilmediğini bir motor geliştirmek için 5 ve 6 sene sürer Assasins Creed III zaten 5 ve 6 senedir geliştirliyomuş biz yeni öğrendik ve bekleyelim duralım videolara ve görüntülere bakarak konuşun o kadar emin olmayın arkadaşlar... :)
  • Zombi tabi artık geleneksel olucak o olmadan olmaz.:) Ayrıca 6 kasım iplede çelikmez uzun bir süre ama bekliyiceğiz..
  • quote:

    daha önceki yapımlarda bulunan MOAB veya Nuke özelliklerini, last stand, death strike sistemlerini ve flame thrower eklentisini bulundurmayacak.


    Bu sanki olacak gibi.Birde optimizasyon sorunları,shuttering vs olmazsa PC'de oynanır.Aaa dur PC'de de hileden oynanmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrblack01414

    Anlamadığım bir şey var.MW3 çıkmadan son COD serisi BO iken BO iğrenç bir oyundu umarım MW3 bir önce duyurulur gibi yazılar yazıyordunuz her BO haberine.MW3 çıktı BO kıymete bindi.Anlamadım gitti yahu.Dip not umarım BO2 gelir.Açıkçası her COD serisi ayrı bir güzel bana göre :)

    Serinin en güzel oyunları bana göre CoD 2, MW, CoD WaW ve BO'du. MW 3 çok abartıldı gördük nasıl olduğunu, BO 2'nin artık aynı grafik motoru ile son oyun olmasını umuyorum.
  • "n3Xtg34r"

    Mükemmel çözümleme:D
  • oyundan bir beklentim yoktu zaten nerdeyse düşündüğüm gibi vasat bir yapımdı multisi için almıştım ama onuda batırmışlardı ps4 arefesinde olağan üstü bişey beklemek biraz iyimser olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.