Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare- Multiplayer Tanıtım Videosu (Türkçe Altyazılı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Crysis çakması ve çalıntısı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • COD unda cacığını çıkarmışlar, satan oyunlardan çorba olmuş.
    Online da Wolfenstein ET den aldığım zevki hiçbiri vermiyor, ne varsa klasik silahlarda.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • genceromur G kullanıcısına yanıt
    her ne kadar sıkı bir bf hayranı olsamda her sene bir ümit cod'un aslına döneceği bir yapım çıkarmasını ümit ediyorum ama maalesef gördüğüm tek şey her sene daha da sıvanan cod yapımları.

    Yıl 2002 daha dün gibi hatırlıyorum rafta gözüme kapağında 2. dünya savaşı olan oyun ilişti hemen kutunun arkasına baktım screenshootları görmek için o küçük 3-5 oyun içi fotodan oyun fena değil gibi görünüyordu bi ümit güzeldir diye aldım hemen eve gittim yüklemeye başladım yükleme ekranındaki screenshotları görünce baya bi heycanlandım ama en fazla MOH allied assault gibi bir oyun beklerken karşıma savaş atmosferini sonuna kadar hissettiğim kardeşler takımı kıvamında bir oyun çıkınca ağzım açık kaldı bir efsanenin doğuşuna tanık olmuştum resmen.

    Cod 2 ile efsane dahada büyüdü, Cod 3 'ü her ne kadar çok az oynasamda yinede iyiydi ama cod 4 resmen bir devrimdi atmosfer hikaye oynayış cod 1 i aratmıyordu cod world at war da her ne kadar bazıları beğenmesede benim için gayet başarılı bir yapımdı özellikle mermilerin düşmanları paramparça etmesi savaştaki vahşeti gözler önüne seriyordu. İşte bu 5 oyundan sonra hep daha iyisininin geleceğini beklerken activision tam tersine kayserili misali eşeği boyayıp babasına satmaya başladı. Şimdi cod çıkalı 12 sene olmuş activision bırak eşeği boyamayı üzerine tebeşir tozu döküp satmaya çalışıyor. Yani harbiden böyle efsane bir seriyi bu kadar rezil bir hale nasıl getirdiler anlamış değilim. Bari bu kafayla devam edeceklerse ilk oyunlara azcık saygı duyup serinin adını değiştirsinler




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.