Şimdi Ara

Bus Sim 24 - 1:15 Türkiye Haritalı Roblox Otobüs Oyunu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BUS SIM 24

    Herkese merhaba arkadaşlar. Ben EeryTurkeyMap’in sahibi ve geliştiricisiyim. ETS2 de yapmış olduğum haritada bir sorun yoktu ve gerçekten güzeldi fakat bir takım hatalar oluştu ve haritayı tümden kaybetmiş oldum. Üzülmüştüm ve gerçekten bir yere varmıştım. Bu yaz tatili sonu ETS2 oynamak istemediğim için Roblox Studio’da bir şeyler denedim. Çocuk oyunu diye geçebilir ama Studio’da zaman geçirmek ETS2 Map Editörden farksızdı.

    Robloxtaki türklerin yaptığı diğer oyunlar çöptü. Haritaya gram zaman harcamamışlardı. Yollar çöp binalar çöp. Bende ciddi detaylı otobüs oyunu yapmaya karar verdim. Karşınızda BUS SIM 24 :


    Bus Sim 24 - 1:15 Türkiye Haritalı Roblox Otobüs Oyunu Geliyor


    Bus Sim 24 - 1:15 Türkiye Haritalı Roblox Otobüs Oyunu Geliyor


    Oyun şu anda çok yeni ve daha 1 hafta oldu. Başlangıç olarak Bolu’yu seçtim. İleriki zamanlarda İstanbul’dan Ankara’ya kadar yapmayı planlıyorum. ETS2’nin aksine 1:19 yerine 1:15 yapıyorum ve bununla birlikte ilçeler de yapmaya çalışıyorum. Abant Gölü’nü şimdilik yaptım ve yakında Mudurnu ve Taşkesti ilçelerini de yapacağım. Gölköy ilçesi ve daha sonra Ankara’ya ve Kızılcahamam’a geçeceğim. Ankara’ya gelince O - 4 Otoyolunu yapmaya başlayacağım çünkü şu anlık D - 100 karayolunu yapıyorum. İstanbul’a daha vakit var çünkü İstanbul’dan önce Bolu Tüneli, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Kandıra, Körfez ve Gebze var. Onlardan sonra Yaşadığım şehir yani İstanbul’a geçeceğim.


    Roblox Studio

    Dezavantajlarından biri stüdyonun 5 sn de bir donması. Oyunda hiç bir performans sorunu olmayacak yani donma veya drop görmeyeceksiniz. Otobüs seyahatlerini kodlamam gerekecek ki bu pek bildiğim bir şey değil. Kodlamada yardımcı olabilicek varsa dm’lerim açıktır.

    Modeller çok az bu yüzden bu oyun için otobüs modeli yapacak varsa konuşmak isterim çünkü sadece tourismo ile yürüyecek iş değil.

    Bina modellerini artık kendim yapmaya başladım ve bu yüzden planladığım zaman 2 katına çıktı.

    Şimdilik bu kadar. Ne düşündüğünüzü bilmek isterim. Oyunda Ankara’yı tamamlayınca Release sürümü olarak yayınlayacağım.


    Şimdilik oyunu görmek isteyenler için: Bus Simulator 2024 [testing] - Roblox


    ! Oyun içinde hala yerleştirilmemiş proplar var onlara aldırmayın !


    https://www.roblox.com/games/14406223494/Bus-Simulator-2024-testing#!









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.