Şimdi Ara

BULUNDU - KAGITHANEDE CALINAN MOTOR 07.01.2018 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
13.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
649 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun dostum, bende motorcuyum ve maalesef motorcuların en büyük korkusu bu çalınma olayı. Ortalıkta çok şerefsiz var.

    İstediğin kadar kilit tak, kamera olsun, hatta kapalı alana koy, yine çalıyor şerefsizler.

    Ve polis bu olayla zerre ilgilenmiyor. Youtube'da bir sürü video var, motor hırsızları polis tarafından yakalanıyor, bir kaç gün sonra salıyorlar. E hal böyle olunca adam bırakır mı bu işi, çalar tabi ki.

    Bir sene önce, iyi süren adam'ın da cbr 250'si çalınmıştı. Çok aradılar, takipçisi de çok olduğu için çok ihbar geldi ama ona rağmen bulamadılar. Sonra tam ümidi kesti aradan 4 ay falan geçti, şans eseri buldu motorunu. Yani ne olacağı belli olmuyor bu işte. Ama polise pek güvenme.

    Umarım yakın zamanda bulursun motorunu.
  • Konuyu up layalım
    Vay namussuz herifler ulan insanların çalışıp emek ve zaman ayırıp aldığı şeyleri nasıl çalıyorlar
    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binarywriter -- 2 Aralık 2017; 18:27:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar memlekette o kadar hırsızlık oluyor ki,hırsızlık çok ciddi boyuttaysa belki dikkate alıyor ama bu olumlu sonuçlancağı anlamına gelmiyor.Diğer küçük ve orta boyuttaki hırsızlıkları polis hiç uğraşmıyor bile.Ki birinde hırsızlığa maruz kaldığım olayın birinde adım başı kamera vardı yok bir şey yapmıyor.
    Dikkatinizi çekmiştir hırsızların en acemisinde bile vukuatı 50 den başlıyor.
  • Hocam bende sanayi mahallesinde oturuyorum çeliktepe seyrantepe gibi yerlerde dışarı motor konulmamalı bence bu şahıslar oldukça fazla sayıda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'da bütün bu kokuşmuş insanlıktan uzak yaşıyorum gibi hissediyorum. İstanbul'da sıradan birey olarak yaşamaya çalışmak gerçekten survival bir oyunda hayatta kalmaya çalışmak gibi. Forumda açılan her darp, hırsızlık, tecavüz olayının tek ortak noktası İstanbul. Konu sahibine geçmiş olsun, İstanbul'da hayatta kalmaya çalışan sizlere de Allah kolaylık versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 2 Aralık 2017; 20:39:40 >
  • Polis bulmuyor arkadaş. İşin açıkçası bu.
    2 tane arkadaşımın motoru çalındı. Birisinden hiç haber yok. Diğerini internetten bulduk plakayı sökmüşler, sağı solu değişmiş 100lük motoru 110luk yapmışlar.
    Polise gösterdik dediler ne belli bunun çaldığı? Neymiş face hesabı fakemiş.
    İş yapmamak için bahane uydurdular resmen.
    Plakayı sökseler, şasi no silinse hayatta bulamazsın acı ama gerçek.
  • Destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ofisi soydular görüntüler var. Polise götürdüm sen bak bul dedi. Taradım görüntüleri 15 dk lik özet götürdüm. Onu bile açıp 3 dk sına baktılar. Sonra ülkeden gitmek isteyenler hain deyip şaşırıyorlar. Kalmak isteyenlere şaşırmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce bisikletim çalındı acısı hala içimde. Umarım bulunur, bu tarz motorlar köylere götürülür plakasız kullanılır genelde.
  • Geçmiş olsun, allahlarından bulsunlar! umarım tez zamanda bulunur..
  • GEÇMİŞ OLSUN HERGÜN YÜZLERCE MOTOR ÇALINIYORKEN NEDEN MOTORUNUZU OTOPARKA BIRAKMIYORSUNUZ AYLIK 100TL VERİP.
    HERŞEYİ GEÇTİM NEDEN SADECE 20-30 TL LIK KILIT KULLANIYORSUNUZ. O MOTORA EN AZ 1 DISK KILITI EN AZ 2 ADET 300TL'LIK KESILMESI ZOR OLAN KILIT ILE BAGLAMANIZ LAZIM. + BRANDA OLMASI LZIM. MOTORU SIFIR ALMISSINIZ SIFIR GIBI MAGAZAYA BIRAKIRMIS GIBI BIRAKMISSINIZ.İNŞALLAH BULUNUR .
  • hocam gelişme var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forgot

    hocam gelişme var mı

    Cuma aksami 11de yahya kemal civarinda gormusler arkadaslar pesinden kosmus ama yetisememisler, bende karakola gittim polisere soyledim orada dolasan ekiplere haber verdiler anons falan gectiler, bizde dun arkadaslarla biraz turladik oralari ama denk gelmedik, bakalim en kotu benzini bitince bi yere birakip gidicekler sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saul Hudson

    kameralara bakarak delil toplamak vatandaşın göreviyse karakolda göbek büyüten amcalara ne için para veriyorlar?

    o kadar çardaklar boşuna mı yapılıyor.
  • _A_L_İ_ kullanıcısına yanıt
    yaka kameranız olacak siparişi verirken kameraya alacaksınız olacağı bu.
  • Geçmiş olsun benimde Hamidiye Mah. Vfr800 üm çalınmıştı, 2 gün sonra başak konutları çevresinde bulundu. O bölgelerdeki sitelerin bahçelerini kontrol edin derim.



    Polis maalesef hiçbir şekilde yardımcı olmuyor, gece gittiğimde bana ilk dediği şu olmuştu. Bu çocuk bilgisayarın başındaki polisi göstererek geceden beri çalışıyor. Demişti sonra sokakta kameralar var dediğimde benim görevlendirecek çalışanım yok yazı vereyim siz kontrol edin demişti. Maalesef durum bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşimi gece 2 sularında gasp edip 2 cep telefonunu çaldılar. Çağlayan metrobüs durağından şişli meslek lisesinın yanındaki yolda. olay yerinden 100 metre ilerde polis aracı görüp koşup hemen yardım istemiş, abi şurada beni 2 kişi gasp etti yardım edin diye. polisler demişki biz buranın polisi değiliz, şişli karakoluna gidip şikayette bulun.

    abimin evine hırsız dadanda, 1 ay boyunca aralıklarla gece kapıyı zorlama izleriyle karşıaştık. kapıya notlar bırakıyordu ben bu eve girecem diye. ne savcılık umursadı ne polisler. parmak izini bile kavga dövüş zorla aldırabildik. 1 ayın sonunda herif 4. kata camdan girerek işini bitirdi ve ben bu eve girecem demedim mi diye notunu bıraktı ve gitti.

    demem o ki polis kelimesini silin aklınızdan. kendi emniyetinizi ve adaletinizi devreye sokun. Allah yardımcımız olsun.
  • geçmiş olsun güncel
  • Up.

    Benimde bi arkadaşımın motoru çalınmıştı geçen sene. Bir hafta sonra polisler mptorunuzu bulduk şurdan uygun bi fiyata satın alabilirsin geri motorunu demişler. Aynı şekilde benimde evime hırsız girdiğinde evdeki eşyaları pazar gün bitpzarından uygun bi fiyata ger alırsın demişlerdi. Anlayavağın kendin bulursan bulursun. Hiçbir polis motorunu çevirmeye girmediği sürece falan bulmaya çalışmaz.

    Bu arada son durum nedir hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 gün önce yazmıştım, bende aynı şekilde telefonumu bulmaya çalışıyorum. Mobese kayıtlarına baktırmaya izin verseler %100 bulunur. Çünkü 2 duraktan veya 1 metrobüsün içinde çalındı. Bu üçünün arasında çalındı. Mobese kayıtları için emniyet genel müdürlüğüne gitsem orada baktırırlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.