Şimdi Ara

Bu yıl İstanbul'u kazanacak kardeşlerimiz bakmadan geçmesin(TERCİHLER BİTİNCE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, biz 1 yıl önce LYS den çıkıp İstanbul'a gelen yaklaşık 10 kişilik bir öğrenci grubuyuz. Hepiniz sınavdan sonra nerede kalacağız derdine düşeceğiniz için size kesinlikle kalmamanızı tavsiye ettiğimiz bir yurttan bahsetmek istedik. 1 yıldır hepimizin kaldığı lanet olası yurda yolunuz düşmesin diye uyaralım dedik. İstanbul'da Boğaziçi Erkek Öğrenci Yurdu diye bir özel yurt var. Eğer KYK size çıkmazsa büyük ihtimal yolunuz buraya düşer, bizim düştü.

    Şişli şubesinde kalıyoruz adamların 6 şubesi var. Beşiktaş/Şişli gibi yerlerde. Bizim yurdumuzun ilk senesi hastaneden dönüştürülmüş buraya kayıt için geldiğimizde yurtta kendi berberimizin olacağını, ödüllü bir yemek şirketiyle anlaşmalı olduklarını, spor salonu, playstation salonu, türkiyedeki en hızlı interneti 18 çeşit kahvaltı vaat ettiler. Duyunca çoğunuz yok artık falan diyorsunuz bizde inanmayarak geldik zaten ama bu adamlar yapacağız dediklerinden öte yapmaları gerekeni bile yapamadılar.

    Yemek. Buranın size verdiği hiçbir vaate inanmayın arkadaşlar. Bir yıldır burada yediğimiz her yemek zehir gibi. Gelen her yemek soğuk, tatsız, kıymalı makarna bembeyaz örneğin. Zaten kıyma yok. 4 çeşit dedikleri yemekte 1 çorba(su gibi), beyaz makarna(kireç misali), içecek(adını bilmediğiniz marka ayran), 2 dilim baklava gördük biz. Yani burada yurt sizden 1 tabak makarnayla doymanızı bekliyor o 4. kocaman bölmede 2 dilim baklava var. 2. tabağı da vermiyorlar. Zaten diğer yurtlardan birinde yemekten böcek çıkınca öğrencilerin paralarını iade etmişler bizim yurt 250 kişilik diye zararı göze almayarak etmiyorlar olayı da örtbas etmeye çalışıyorlar.Her gün 2 öğün esnaf lokantası/Burger derken aylık 500 lirayı geçen yemek masrafımız oluyor.

    İnternet. CS : GO üzerinden örnek vereyim. 11000 küsür ping gördük arkadaşlar. DMG adam burada nova 3'e düştü. Online ödevleri olanlardan bahsetmiyorum bile. Whatsapp dan mesaj atamıyoruz akşamları ve bu bir iki kere olan bir şey değil 100 pingle oyun oynadığımız oyun saatini toplasan 10 ayda 200 saat etmez.Yurt boşken bile ping sorunu yaşıyoruz. Zaten sürekli kesiliyor.

    Asansörler. Yurtta 4 tane asansör var hastaneden döndüğü için. 1 tanesi direk kapalı içi boş. 10 kişilik var birtane 2 kat inmek 2 dakika sürüyor açılmasıdır kapanmasıdır kapıların derken.Diğer iki asansörun kapı düğmeleri çalışmıyor. Her ay minimum 20 kişi toplamda mahsur kalıyor bozulduğu için. Aşırı yüklemeden falan da değil. Tek kişi oturup Prison Break izlemişliğim var 1 bölüm asansörde.

    Spor salonudur, Playstation'dur, kendi berberidir, 18 çeşit kahvaltıdır bahsetmeme gerek olduğunu düşünmüyorum.Çatalı kaşığı sayarsanız 18 çeşit ediyor aslında.

    Her ay inip şikayet ediyoruz geçen ay şikayetimizde burayı kimseye tavsiye etmeyeceğimizi, hiçbir arkadaşımızın da burada kalmayacağını söylediğimizde yurt müdürümüz olan bayanın bize cevabı "Kime kötülerseniz kötüleyin bizim için sıkıntı olmaz." oldu tam olarak.Bizimde canımıza tak etti böyle bir konu açalım dedik. Fotoğraflarla destekleyeceğiz yarın CS'den yemekhaneden vs. Merak ettiğiniz her türlü soruya cevap verebiliriz.

    Yemek şirketinin linkini aşağıya bırakıyorum belki araştırmak isteyen falan olur. Onun dışında 4 kişilik oda bu yıl 800, tek kişilik 1250 lira civarları aylık; zam yapacağız diyorlar ama bilemem. Hepinize LYS'de şimdiden başarılar. Tercihlerden sonra canlanır umarım buralar.

    http://mansurcatering.com/
    http://bogaziciyurtlari.com/merkez/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovativengineer -- 26 Mayıs 2016; 3:09:43 >







  • En dandik yer 800 liraysa offf ben nasıl okucam yahu bütçem 300 herhalde sokakta yatcaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın yazdığı her şeye harfi harfine katılıyorum. Ben hayatımda bu kadar rezil bir internet görmedim.

    Yemekler gerçekten çok kötü. Kahvaltıdaki peynirlerin bi garip tadı var. İlk defa burada beyaz salatalık yedim. Akşam yemeklerinde çorbaların ne çorbasını anlamak için baya uğraşmanız lazım. Makarna genelde sossuz ve tuzsuz geliyor. Ana yemek de şansınıza göre sıcak gelebilir.

    Kısacası bu yurtta ve diğer şubelerinde kalmayın.
  • Tercihlerin aciklanmasini bekliyorum fotograflarla konuyu destekleyip uplayacagim. Batman kardesimizde yurdun agir magdurlarindandir bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:37:28 >
  • comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    Hocam Istanbul'da okul yurtlari ve cemaat dışındakilerin hepsi aşırı yüksek fiyatli. Eğer bir arkadasiniz varsa ev en mantıklisi. Ancak yapacak bir seyiniz yoksa da son care oluyor. Tercihinizi yaparken okulun yurdu var mi diye arastirmak gerekli eger sorunuz olursa biz burdayiz
     Bu yıl İstanbul'u kazanacak kardeşlerimiz bakmadan geçmesin(TERCİHLER BİTİNCE)


     Bu yıl İstanbul'u kazanacak kardeşlerimiz bakmadan geçmesin(TERCİHLER BİTİNCE)


    Bu da yurdumuzun ödüllü yemek firmasının akşam menüsü. Ana yemek 2 baklava. Diger gorselde de kiymali! Makarnamiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de burayı düşünüyordum ama durumu böyleyse yanından bile geçmemek daha iyi. Beşiktaş civarında uygun bir yurt biliyor musunuz peki en fazla 4 kişilik aylık 800'ü geçmeyen, siz ne yaptınız ?
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Dostum biz eve ciktik arkadaslarimizla 2 ser ikiser kura cekip bolunduk. Soylediklerimde gram abarti da yok gidip 4. Katin ozellikle 415 in selami var diyin onlar anlar zaten. Eğer arkadas grubunuz varsa sayi ve okul soyleyin semt onerelim bu is Istanbulda tekele düştüğü için uygun fiyatli yurt bulamazsiniz. Okul yurtlari nimettir. Ozel yurtlar cehennemdir.

    Edit: Eğer yemeği dışardan yerim internet kullanmam yatak gicirtisi sorun degil fiyat iyi burada kalicam diyorsaniz katlara cikip sola dondugunuzde sol kolunuz uzerinde kalan odalari tutmayin. Yandaki Radisson Otel in jeneratorunun havalandirmasinin sesi çöplüğünün kokusu odalara yayiliyor sinek doluyor bu yuzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovativengineer -- 31 Temmuz 2016; 20:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    İnternet önemli ya olmazsa olmaz

    Eve çıkmak istiyorum ben de aslında ama maalesef arkadaş grubum yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 31 Temmuz 2016; 20:45:24 >
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:37:38 >
  • comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    Dostum beyoglunda ev pek mantikli degil. Gurultulu bir yer ders calisamazsin binalar eski dayanikli degil 4 tarafi cevrili. Fatih daha makul ev fiyatlari uygun 1+0 400 den 1000 e diye dusunuyorum ama pek de bakmadim senin sahibinden hurriyetemlak gibi yerlerden fikir edinmen daha mantikli olur. Ilk yil yurt mantikli hocam ev arkadasin yoksa tek kisi arkadas edinemezsin cunku. Kyk yurdunu bilemem bir arkadasimiz konusunu acmisti ona bir bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.