Şimdi Ara

Bu ülkeye 4G neden geldi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt

    Sorun Vodafone'nun çekmemesi değil ki zaten hocam. Dediğiniz gibi illaki her operatörün çekmediği yerler de mevcut. Ancak Vodafone'nun hem 3G'de hem 4.5G'de internet hızı çok kötü. Yoğun lokayonlarda kullanılamayacak seviyede. Sistemi buglu çalışıyor, bu nedenle TL/Fatura işlemlerinde problem çıkabiliyor ve bu sistemdeki bug çözülmüyor. Ben de isterim Vodafone İnternet hızlarını arttırsın, sistemdeki buglari cozsun. Diğer operatörlerle daha çok rekabet etsin. Ama durum bu şekilde hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu fatura öderken nasıl sorun çıkıyor anlamadım. 6 senedir garanti mobil'den şak diye ödüyorum. Ne bir hata ne başka birşey. Yanımda'dan kartla ödersem de sorun yaşayacağımı sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TL yüklerken sorun yaşadım hocam. Vodafone Yanımda uygulamasından bir türlü yukleyemiyordum TL'yi 1 yıl önce. 3D ekranı gelmiyordu, SMS geliyordu ama ekran gelmiyordu uygulamada. Web sitesine girip ancak "masaüstü görünümünde göster" dediğimde bakiyeyi yukleyebiliyordum. 7-8 ay önce de bir gün gece yüklemeye çalışmıştım TL, "Vodafone Faturasız Müşterisi Değilsiniz" gibisinden bir hata veriyordu. Yine aynı şekilde web sitesinden yüklemiştim o gün. Tabii uzun süre önce yaşadım bunları(7-8ay önce) su an düzeltilmiş mıdır, deneme imkanım olmadı hiç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm anladım hocam. Faturasız hiç kullanmadığım için ona birşey diyemem.


    En sorunsuz çalışması gereken sistem aslında, nihayetinde para geliyorBu ülkeye 4G neden geldi ? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt
    Vodafone İzmir de bir çok iç mekanda çekmiyor, Konak ykm içi, çeşitli valilik birimleri, belediye birimleri gibi çok merkezi yerlerde konakta bile çekmiyor, Tire de çekse ne olur çekmese ne olur...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Sahada neredeyse her bölgeyi gezdim. Çekmeyen yerde müşteriye çekiyor diye satmaya çalışmadım. Yeşilyurtta çekmiyor. Mehtap mahallesinde çekmiyor. Evka5 ve Atatürk mahallesinde de çekmiyor ben bunları söyleyebiliyorum. Turkcellde karşıyaka çarşının içinde çekmiyor mesela bölgeden bölgeye farklılıklar yaşanabilir. Turkcell ya da diğerleri 1 ay önce çok iyi çektiği yerde berbat olabilir ya da hiç çekmediği bölgede 1-2 ay sonra iyileştirme yapıp çekebilir. Ayrıca bu konuda kullanılan cihaz bile etmen iphone xr kullanıyorum benim şebekem 3 diş çekerken yanımda başka bi cihazı kullanan olduğunda onda benden düşük ya da yüksek olabiliyor. İzmir içinde belirli lokasyonlar hariç bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi yanınızda biriyle deneyimledikten sonra operatör seçimini yapın benim görüşüm bu yönde 3 operatörü deneyimlediğim halde. Evimde sadece turkcell üzdü beni 1 yıldır şebekeyi düzeltemediler onun dışında 3ünün içinde paketleri f/p olduğu için vodafone kullanıyorum. 25gb paketi 59 liraya kullanırken gidip tt de 20gbye 59 lira vermem




  • Attığım ssler evim dışında yoğun lokasyonlar. Vodafoneda bende 1 mbpsnin altını gördüm ama vodafone hiç bi yerde çekmiyor vs demedim
  • CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt

    Aynı yerde aynı operatör şebeke seviyesi değişiyorsa muhtemelen şebekenin farklı band larına bağlanmasından dolayı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Turkcell baz istasyonunda bir parçanın değişeceğini söyledi bana 9 eylülde değiştirdiler yine sorun devam ediyor
  • Aboo uploada bak
  • CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt

    Ben de Vodafone hiçbir yerde çekmiyor diye bir şey yazmadım zaten. Ancak çoğu noktada düşük hız verdiğini yazdım sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size demiyorum genel olarak forum böyle
  • CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt

    eğer ben aynı cihaz ile aynı konumlarda günlük rutin hareket ve iş trafiğim içerisinde turkcell ve tt ile bir sorun olmadan kesintisiz görüşebiliyorsam, bir sorun yaşamıyorsam, sizi duyamıyorum, kesik kesik geliyor, fln gibi olaylar yaşamıyorsam o hat çekiyordur, bunları yaşıyorsam o hat çekmiyordur, ayrıca şebeke barı benim için birşey ifade etmiyor, bazen 4g de 1-2 birim çeken yerlerde bile cihaz sorunsuz hizmet veriyor, ama vodafonde 3 birim çeken yerlerde sesin kesik geldiği oluyor.


    ayrıca 2-3 yıl ara ile bazı red kampanyalarına kanıp tekrar artık düzelmiştir diye geçiş yapma hatasında bulundum, 3 geçişte de hüsran oldu, hiç bir değişim ve gelişme bir firmada olmaz mı? bu saatten sonra istediği kadar düzelsin birşey ifade etmeyecek artık benim için, 2010 dan günümüze toplam 3 defa denendi, 2 sene önce benim için tr de 2 operatör kalmıştır, üstüne para verseler bir daha bulaşmam...





  • Parayı veren düdüğü çalar hesabı. Bu ihale olmadan firmalar kendi başına band kuramıyorlar mı? Ben 4g kullanmak için illa 60-70 lira mı vermem gerek.


    Ev interneti de öyle. X firması altyapı geçireyim diyor fakat belediyeler fahiş fiyat çektiği için türk telekom dan geçirmek zorunda kalıyorlar.



    Dr. Ömer Fatih Sayan: Türk Telekom yönetim kurulu başkanı ve Ulaştırma Altyapı Bakan yardımcısı. Daha öncesinde BTK Yönetim kurulu başkanlığı yapmış


    Bu ülkeye 4G neden geldi ?
    Bu ülkeye 4G neden geldi ?
    Bu ülkeye 4G neden geldi ?


    EDIT: Mesut Çevik'in bu videosunu şiddetle tavsiye ederim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 14 Aralık 2020; 15:36:13 >




  • Mis gibi Bu ülkeye 4G neden geldi ? 

    Bu ülkeye 4G neden geldi ?
  • Her operatörün çekmediği bölge vardır, olmayacak değil. Genel olarak baktığımızda en iyi 4G açık ara Turkcell'de.

    Buyrun evimden; Bu ülkeye 4G neden geldi ?
  • Şehre genel olarak baktığımda en dandik 4.5G türkcellde. 3g için dediğiniz doğru ama 4.5g sinin full çektiği yerde bile tırtcell 5 mbit hız ancak verebiliyor.

  • Çok bile Bu ülkeye 4G neden geldi ? 

  • kullanıp kullanmamak senin tercihin.
  • Arkadaşlar tartışmayalım lütfen bölgenizde hangi operatör iyiyse onu kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.