Şimdi Ara

Bu sisteme over-clock?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AMD Phenom x4 955 B.E. Stok fanlı işlemci, Gigabyte GA-970, Sapphire HD 6790, FEEL Hurricane Kasam (!) var. Sistemden gayet memnunum fakat bf 3 ve crysis 3 çok yüksek ayarlarda oynarken fps düşmeye başladı ve aklıma oc geldi.

    Bu konu hakkında çok az bir bilgim var ve sizden yardım bekliyorum. Kasa hakkında şüphelerim var. Sanırım 500 w yeni bir psu var. (İsterseniz bakabilirim ben yokken takılmış pek bir bilgim yok.) Kasamda da egzos fan çalışmıyor. Söküp miline yağ döktüm, kablolarını kontrol ettim fakat çalışmıyor. Sanırım fanda bir hata var.

    Over-clock hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Sistem hakkında ki görüşleriniz de benim için çok önemli. Birde işlemcide termal macun olayı var. Bunun eksikliğini ne zaman hissederim? Nasıl takılır bilgi verirseniz veya bir konuyu gösterirseniz sevinirim.



  • yüksek ayarlarda yapacağın o.c. bir getirisi olmayacaktır ama orta ayarlar veya biraz daha düşük ayarlarda 5-10 fps veya biraz daha üstü oyununa göre getirisi olur ki bu da oyunların daha akıcı çalışması demek...
    Forumda o.c. hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz ayrıca oyunlarda grafik ayarlarının görsellik/performans oranlarını açıklayan konular yararlı olur kanısındayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.