Şimdi Ara

Bu programlar niye kaldırılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu programlar niye kaldırılmıyor?
    Bu programlar niye kaldırılmıyor?

    Esra Erol, Müge Anlı ve diğer fuhuş programlarını Rtük niye yayından kaldırmıyor? Netflix ve diğer dijital platformlara ayar üstüne ayar veriyorlar bu rezil programlara hiç bir şey yapmıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 27 Kasım 2023; 17:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hiç sorma. Neler çıkıyor ekranlara bunlar sayesinde... Herkesin ulaştığı platform üstelik...

  • Nesi rezil diğerlerini bilmem ama müge anlının programı sayesinde bir sürü cinayet aydınlatıldı bir sürü engelli insana tekerlekli sandalye temin edildi. Bu programa kadar bu ülkede kaldırılacak daha çok şey var.

  • Netflix seni rahatsiz etmiyorsa bunlara laf soyleme bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığımdan onu mu anladın:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esra Erol çeşmeyi iki eliyle sımsıkı tutmuş birisi ve havuz medyası yıllardır bunları salmıyor, kolluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar saçma bir söylem, laik bir ülkede yasalar kurallar baz alınır, senin onun bunun ahlak algıları değil. Programlar kanuna aykırı mı değil mi, değil tabi. Hatta uygar diye taptığınız ülkelerin TV programlarına göre bizim ülkemizde RTÜK sayesinde tvler çok masum kalıyorlar. Batı özgürlüğünü isteyenler bu konuda daha yasakçı olunmasını istiyorlar. Batıdaki programları görseler ne derler acaba, hele Latin Amerika temelli kamuya açık öyle programlar var ki...
    İlginç olan şu, sözkonusu kişinin aşırı ahlak özgürlüğü olunca (kamusal alanda öpüşme sevişme, çıplak gezme vs vs) , sana kime ne diyenler, sözkonusu tvler olunca ahlakçı kesiliyorlar. Bu tipler sen ahlak bekçisi misin derler, sonra da gelir programlar niye kapatılmıyor derler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Kasım 2023; 20:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele haberler özellikle show haberde asma kesme başka bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programların hepsi düzmece seneryo izleyenlere gülüyorum nasıl inanıyorlar böyle programlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz programların kalkması lazım 2024 yılına geldik.

  • Isin ilginci bu tür programlarda dikkat ettiyseniz surekli sosyal medya kötüleniyor ve sanki kapatilmasi icin cagri yapiyorlar.

    Bu gibi programlari kapatmazlar cunku bu sayede millet evinde uyusturuluyor ayni zamandada birtakim algilar yapilip istemedikleri seyler sosyal kedya gibi hedef gosteriliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Müge Anlının programı düzmece değil bilip bilmeden ezbere konuşmayın.



    Bu programlar niye kaldırılmıyor?
    Bu programlar niye kaldırılmıyor?www.hurriyet.com.tr
    Bütün Türkiye gözyaşına boğuldu
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/butun-turkiye-gozyasina-boguldu-11745707

    Seneler önce bu cinayetin Müge anlı ve ekibi tarafından çözülmesine çocuğun cenazesinin kaldırılmasına birebir şahit oldum ve düzmece falan değil düpedüz gerçekti.

  • RTÜK RTÜK OLSAYDI günümüzde rantçılık adına yayınlanan dizi reklam dizi reklam ikilisinin empozesi bir nebze dururdu . ama ne yapıyor rtük toplumun ruh ve akıl sağlığını psikolojisini bozacak programların pisliklerini geçerli kriter olarak almıyıp uyarılacak yayın olarak görmüyor sanırım biraz da birilerinin cebi doluyor . bu şekilde 3 4 sene daha giderse toplum tv de izleyecek şey bulamama değil zorla izletilecek programları kabullenme kafasına girecek . toplumumuz çok tehlikeli dönemlerden geçiyor . bir insan 20 li yaşlarda olsun 30 lu 40 lı hatta bunama yaşına gelsin dizi izlemek zorunda değil . lanet olası reklamların sürelerine kesinlikle bir sınırlama getirilmeli .. abuk subuk uydu kanallarında sağlıkla oynayan ürünleri yasaklayıp kanalları kapattığı kadar özel tv kanallarını da denetlemeli .. rtük bu şekilde işlevini görür ... akşamları dmax yada bir kaç uydu kanallarından türk filmi izliyip rahatlıyoruz ama onda bile 15 20 dakka program 20 30 dakka reklam .


    yemin ediyorum güner ümit huysuz virjin , yarışma programları yüzlerce bölüm sıkılmadan izlenecek takip edilecek türk dizilerini arıyorum . allah belasını versin özel tv kanallarının topluma zorla kabullendirip başka şey izlemelerine engel olup rantçılık abideliği göstererek toplumun işten sonra 2 3 saat keyifle birşeyler izleyip kendilerine gelmelerine ot tıkayacak kalitesiz yapımlarının .

    ya pembe dizi olur komedi programı olur artık yemin ediyorum bu furyayı başlatan ülkelerin çöplük örneklerine döndük .


    türk halkı zorla abuk subuk dayatma dizileri izlemek ve alternatifini bulamadan zorla kabullenmek zorunda değil . kadınları anladık da 10 tane özel tv kanalının kaçında adam gibi topluma birşeyler katacak zevkle takip edilecek entrika cinsellik çıplaklık barındırmayan insana hoş vakit geçirebilecek yapım var .. ulan biri bitiyor diğeri fırlıyor tek maksatları iki üç baldırı çıplağı kiralayıp kısa yoldan izleyicinin beğenisini değil ilgisini çekerek para kazanmak .. hafta içi insanlar işinden geliyor ve ne adam gibi 1. sınıf amerikan filmleri ne sinemada vizyonda tutmuş türk filmleri . hiç birşey yok ve bunlar topluma kasıtlı olarak türetiliyor bunu anlamayanın hala kafasında eksiklik vardır diye düşünüyorum . insanlar zaten rutin gündüz hayatında yeterince işle uğraşıp 3 kuruşa kendilerin yoruyor sinir strese sokup birikiyorlar akşam da eve gelince böyle insanın keyfini bozucu şeyler çıkınca asabiyet had safaya varıyor . türk toplumuna anlamlı faydalı şey verecek tek yapım yok . olursa da 3. sınıf abd filmleri .


    bu mudur lan hayat haa .. netflix türevi yayıncılar desen bana ciddi anlamda eski türk filmleri kadar bile hoşnutluk sağlamıyor . mecbur da değil halk bu üç kağıtçılara para kaptırmaya izlemeye . hollywood bile eskisi gibi değil dakkasında film türetiyorlar tek tanınmış artis koy yeter . ve 80 90 2000 lerde çıkan orjinal konulu ve sürükleyici filmleri bile bulamıyoruz . çoğu izlenip sonunda duygulandıracak kadar bile değil . kalitesiz tv dizilerine döndü . izlenip unutulacak film çok . bitti öyle kült filmler .


    bunları artık birikmişlikten ötürü ifade etmek ve rahatlamak için söylüyorum . konuya gelecek olursak her kesimden , kültürü statüsü karakteri ne olursa olsun bu zangalok şeyleri izlesinler diye çekici şeyler koyuyorlar yok toplum ve aile menfatiymiş kayıp çocukmuş bilmem neymiş . hadi çoluk çocuk kayıptı şuydu buydu öğeli şeyleri de anladık ama bunların izlenme rekorları sayesinde hasır arkasındaki önde gelenlere pay çıkmasa yayında tutarlarmı sanıyorsunuz .. yayıncısından patronuna ekmek fırını pay yiyor bunlar . esra erolmu esra beterolmuş . ya akşam 6 da annenizi koltuğa oturtsanız abuk subuk tipleri karakterleri olayları konuları vs. izlediğine şahit olacaksınız .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 27 Kasım 2023; 23:0:16 >




  • En azından her ikisi de teyzelerin umarsızla alkış yaptığı, göbek attığı sabah programlardan 1000 kat iyi

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Şeytanlar ve melekler hepsi içimizde... Kanım dondu okurken. Bu nasıl bir vahşilik!

  • Halkın ahlakının bozulması gerekiyor malumların iktidarda kalması için diye düşündükleri için yıllardır kaldırılmıyor.Unutmayın ahlaksızlık ve cahillik tencere ve kapağı gibidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F51993B3C -- 27 Kasım 2023; 23:0:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin acı gerçekleri, bunlar daha göz önünde olanlar. Neler neler var.

  • Esra Erol'dan tiksiniyorum, bir sürü format denedi şimdi de Müge Anlı'nın formatı çalmış kullanıyor.


    Reklamını yaptığı şeyleri asla almıyorum buna nasıl reklam veriyorlar !!


    Bir de bu tipi zaten hükümet yetkilileri seviyor, Müge Anlı kendi elleriyle bu noktaya geldi fakat Esra Erol cidden tiksinç..


    Öte yandan Müge Anlı da bazı meşhur tv kişilikleri gibi artık bulutların üstünde gezdiği için kendini olimpus dağından görmeye başladı


    zaman zaman stüdyoda saçma söylemleri var.

  • Yahu RTÜK'ten fayda mı bekliyorsunuz gerçekten RTÜK dediğimiz kurum bütün kurum ve kuruluşlar gibi "yozlaşmış" bir yer tek vasfı Muhalif kanallara ceza kesmek bu aptal programlar sayesinde kendi kitlesini uyutuyor amaçlarına faydası var neden yayından kaldırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Kasım 2023; 0:52:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.