Şimdi Ara

Bu olay gerçekmi sizce [17 ağustos depremi sonrası gölcük donanması] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
54.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaslnız o gece bi ortalık aydınlandı bi ışık koptu zaten ondan sonra ne olduysa oldu.. Allah bir daha yaşatmasın o günü çok kötü idi..
  • İlimden bilimden uzaklaşınca böyle saçmalıyor insanlar.

    Depremin doğal afet olduğunu, yer altındaki tektonik hareketlerden meydana geldiğini ve herşeyin bilimsel bir açıklaması olduğuna ikna edemiyoruz bir türlü.
  • Ben kendisine itimat edilir bir insandan şunu duydum: Ben o depremden sonra dalış yapan bir dalgıçla konuştum ve dalgıç denize daldığında o deniz donanmasındaki bazı askerlerin kafası domuz şeklindeymiş. Bunu söyleyen kişi güvenilir birisi. Ya dalgıç ona yalan söyledi ya da bu olay doğru. Ben bu olayın doğru olduğuna inanıyorum. Sonuçta kainatı yoktan yaratan Allah isterse kendi sözlerinin yazdığı kitaba hakaret edenlerin kafasını domuz kafasına çevirebilir. Bu gayet inanılır bir olaydır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamitsevergebey

    Ben kendisine itimat edilir bir insandan şunu duydum: Ben o depremden sonra dalış yapan bir dalgıçla konuştum ve dalgıç denize daldığında o deniz donanmasındaki bazı askerlerin kafası domuz şeklindeymiş. Bunu söyleyen kişi güvenilir birisi. Ya dalgıç ona yalan söyledi ya da bu olay doğru. Ben bu olayın doğru olduğuna inanıyorum. Sonuçta kainatı yoktan yaratan Allah isterse kendi sözlerinin yazdığı kitaba hakaret edenlerin kafasını domuz kafasına çevirebilir. Bu gayet inanılır bir olaydır.

    hocam 2 sene olmuş nerden buldunuz bu konuyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal afeti illa dini olarak yorumlayacaksınız.Orta çağda değiliz artık kendinize gelin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kainatı yoktan yaratan Allah'ın işi gücü yok Gölcük'tekilerle uğraşıcak Boş yapmayın lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne haarp'mis arkadas.Alin okuyun hersey acik;

    quote:

    Can HAARP Control or Manipulate the Weather?

    No. Radio waves in the frequency ranges that HAARP transmits are not absorbed in either the troposphere or the stratosphere—the two levels of the atmosphere that produce Earth’s weather. Since there is no interaction, there is no way to control the weather.



    The HAARP system is basically a large radio transmitter. Radio waves interact with electrical charges and currents, and do not significantly interact with the troposphere .



    Further, if the ionospheric storms caused by the sun itself don’t affect the surface weather, there is no chance that HAARP can either. Electromagnetic interactions only occur in the near vacuum of the rarefied, but electrically charged region of the atmosphere above about 60-80 km (a little over 45 miles), known as the ionosphere. The ionosphere is created and continuously replenished as the sun’s radiation interacts with the highest levels of the Earth’s atmosphere.


    http://gi.alaska.edu/haarp/faq

    https://m.facebook.com/UAFHAARP/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    Bu olayın olduğunu tasdik eden pek çok farklı kişiden birbirini destekler kanıtları duydum/okudum. Bu bile çok yüksek ihtimalle bir şeylerin olduğuna delildir. İbretlik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlerce suda kalmış bir insan cesedi görmeyen kişiler için güzel hikaye :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.