Şimdi Ara

Bu Neslin Kazananı Kim Oldu? Xbox One vs PlayStation 4 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
1
Favori
13.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kazanan Sony tabiki. Microsoft servis tarafında daha iyi olabilir fakat oyun konsolu bu ve buna oyun yapmayı öğrenmen lazım Microsoft. Saçma sapan interaktif uygulamalar ile uğraşacağınıza konsolun amacına hizmet edin.
  • Ghost of tsushima' da var....
  • Sony kazandı , ancak Xbox çok iyi hamleler yaparak farkı kapattı. Oyunlarını (belki de gelecek nesilde işletim sistemini{Windows}) Microsoft'un dominant olduğu PC'ye taşımak akillicaydi. Geriye dönük uyumluluk PS4'ten daha çok exclusive'i olmasını sağladı diyebilirim.
  • PS4 oyunlarıyla fark attı tarih yazdı. Xbox bu nesilde de GOTY alamayarak sonuncu oldu...
  • ya çok politik bi cevap olucak ama bende iki kolsolda var one x ve ps4 slim olarak

    ikisininde tadı ayrı ben ikisiylede çok keyif alarak kullandım ve oynadım cihazları.

    bana göre ben kazandım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Giriş gelişme sonuç güzel bi yazı ortaokula falanmı gidiyorsunuz hani öğrenemedinizmi yazı yazarken bunların yazılmayacağını. ??


    hahahaha kardeşim soru eklerini bi ayır noktalamaları bi doğru kullan sonra eleştir yazıyı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgiturali -- 14 Ekim 2019; 14:23:42 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu neslin kazananı Sony olabilir de kaybedenin oyuncular olduğu kesin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler hangisini alırsa onun fanboyu oluyor ne yazıkki.

    Bende ikiside var, PS4'ü üç kere açtım. Last of us, Detroid ve God of War oynarken... PS'ün bir eksiği yok ama 4k ve gamepass sistemi ile rekabet edemiyor, konsol oynamak deyince akıma xbox geliyor sadece. Eğer gamepass sistemini ve 4k oyunları denemediyseniz bence çok şey kaçırıyorsunuz. Tabiki Last of us 2 gibi oyunları da sabırsızlıkla bekliyorum.


    Bu Neslin Kazananı Kim Oldu? Xbox One vs PlayStation 4




  • Ps4 açık ara önde başladı yarışa ancak xbox one s ile beraber bu fark kapandi. Ancak hic bir zaman oyunlardan yana sony'e yaklasamayam xbox bu neslin kaybedini oldu.

    360 zamaninda heycan veren gears of war, halo, forza serilerinin heycani kalmadi. Uste bir sey koyamadi oyun yonunden microsoft.

    Boyle devam ederse yeni nesilde de sampiyon sony olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Renji Abarai

    ya çok politik bi cevap olucak ama bende iki kolsolda var one x ve ps4 slim olarak

    ikisininde tadı ayrı ben ikisiylede çok keyif alarak kullandım ve oynadım cihazları.

    bana göre ben kazandım <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kiss.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Bu ne hocam Sinan Engin gibi ne şiş yansın ne kebap hesabı :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: besttrr

    Ps4 açık ara önde başladı yarışa ancak xbox one s ile beraber bu fark kapandi. Ancak hic bir zaman oyunlardan yana sony'e yaklasamayam xbox bu neslin kaybedini oldu.

    360 zamaninda heycan veren gears of war, halo, forza serilerinin heycani kalmadi. Uste bir sey koyamadi oyun yonunden microsoft.

    Boyle devam ederse yeni nesilde de sampiyon sony olur.


    RDR 1 kıyas vidyosunu izleyip x360 aldım bende. Oha lan ne fakr var öyle vs diyordum :) Sonra seve seve GoW 3, Heavy Rain, Beyond, unc vs leri için PS3 aldım :) Geçen nesil pişman değildim ama geçmişe dönsem yanına bile yaklaşmazdım x360'ın :) Bu nesil 3 yıldan fazla bekleyip tamam dedim ve çıktıktan 1-2 ay sonra pro aldım kafam çoook rahattı. Taa ki bizim ülke şahlanana dek.. Dolar uçtu, kan emici TR PSN bizlere düşman oldu mertlik bozuldu. Yeni nesil konsollara el süreceğimi sanmıyorum. Çoook uzun bir süre.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vanity Fair

    Gençler hangisini alırsa onun fanboyu oluyor ne yazıkki.

    Bende ikiside var, PS4'ü üç kere açtım. Last of us, Detroid ve God of War oynarken... PS'ün bir eksiği yok ama 4k ve gamepass sistemi ile rekabet edemiyor, konsol oynamak deyince akıma xbox geliyor sadece. Eğer gamepass sistemini ve 4k oyunları denemediyseniz bence çok şey kaçırıyorsunuz. Tabiki Last of us 2 gibi oyunları da sabırsızlıkla bekliyorum.


    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/7b/cc/97/7bcc971824ade8a20d8f6f461c036beb.jpeg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/7b/cc/97/7bcc971824ade8a20d8f6f461c036beb.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/7b/cc/97/7bcc971824ade8a20d8f6f461c036beb.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    Hocam ne güzel halınız varmış..




  • Neslin Kazananı Diye Birşey Yoktur Herkese Göre Değişir Bende Xbox One S Var Ben Konsolumdan Memnunum Arkadaşımda Ps4 Slim Var O da Memnun Yani Kazanan Oyuncular Boş Boş Sidik Yarıştırmayın
  • Bu iki video açıklıyor zaten soru bile değil bu




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thejoker58906

    Bu iki video açıklıyor zaten soru bile değil bu <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt="">

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_yHssX9lc4E" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KbWgUO-Rqcw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>


    Xbox videosunu izledim gözümden yaş geldi hocam. Sağ ol bu gün hiç gülmemiştim sayende oldu :D
  • microsoft xbox one ile herkese büyük bir ders verdi. bir konsol nasıl pazarlanmaz ve nasıl yapılmaz.

    game pass ile paçayı kurtardı.
  • Rekabet biz oyunculara yarar. Gereksiz fanboyluğun lüzumu yok. Yok sony batar yok ms batar vs boş boş yorumlar bunlar. Bu nesli oyun anlamında açık ara ps4 , servis ve hizmet anlamında xbox kazandı bence(ea access & game pass). Sunset overdrive da iyi oyundu (spiderman'ı yapan abiler). 2020 de Ms'un oyun yönünde Sony'i örnek alıp cıvık cıvık amerika kitlesine hitap eden online temelli oyunlar yapmaması lazım.
  • Şahsen nintendo fanıyımdır ama diğer konsollarıda beğenirim. Özellikle Xbox arkadaşlarımda var ve zevkle oynamışlığımda vardır. Bu nesilde ise hayatimda ilk defa PS4 aldim. Gecen sene fifa 19 ve 2. joystickle beraber 280 euro ya bulunca kacirmayayim dedim ve aldim. Ardindan The last of us 17 euro , God of war 18 euro , assassins creed odyssey 20 euro ve unchartered a thiefs end 18 euro ya aldim. Fiyatlar gayet uygun oldugu icin ve bu oyunlarda tarzima uygun oldugundan ps4 ile guzel vakitler gecirdim. Herkesin bahsettigi Microsoft sacmaliklari ortadan kalkarsa ilerde bir de xbox alirim ve 3 konsollada keyfime bakarim. ps4 xbox rekabetinin galibi bence de malesef ps4.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim kazanmış umrumda değilde benim kazandığım kesin ,en son ortak olarak aldığım oyun div2 idi çıktığında yaklaşık 1 senedir oyuna doğru düzgün bir para vermedim microsoft sayesinde ,uygun fiyatlı ultimate ide uzattım 2024 e filan , gelecek nesilde de micronun böyle devam etmesini temmenni ediyorum , hatta ps5 daha önde olsun ki microdan daha iyi şeyler görelim , gelecek xbox konsolunuda belirli bir zaman geçtikten sonra alırım. exc. oyun benim için bir tercih sebebi olmadı hiç, ps4 slim pro aldım bir zamanlar exc. olarak oynadığım tek oyun unc4 oldu oda serinin hatrına , genelde zamanımı multiplatform oyunlarda geçiren biriyim iş güç aile derken single oyunlara zaman kalmıyor , akşamları arada girip arkadaş ortamı ile 2,3 bf cod vari oyun oynadıkmı yetiyor. Ps nin ülkemizde çok tutlmasının sebebi iyi pr çalışması ve Tr dil desteğidir geri kalanı hikaye
  • ps3 vs xbox360 dönemine göre 2 cihaza da daha az oyun çıkmıştır.
    Çıkan oyunlara bakıldığında genelde beğenilen oyun sayısı ve exclusive olarak Ps4 bir adım önde denilebilir.
    ama bana göre ilk versiyonlar full HD için yetersizdi ve Fiyaskoydu resmen...

    Bu savaşın kazananı yok bence...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.