Şimdi Ara

Bu mu şimdi sağlık sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 kasım günü annem ile birlikte özel bir hastanede test yaptırdık pozitif çıktık. Ertesi gün ilaçlarımızı getirdiler fakat daha sonra su 5 günlük süreçte ne arayan,soran,bilgilendiren yok kaldık ortada. Hepsini geçtim evimde %90 engelli ablam var kendisine test yaptırmak istiyorum ama pazar gününden beri aramadığım yer kalmadı. 184,ilçe sağlıklar,kaymakamlık,belediye,112 hiçbir geri dönüş yapmadı. Eve gelip test yapmak bu kadar mı zor olur? Kimse ilgilenmiyor,herkes meşgule atıyor. Kayıt açıyoruz diyorlar aradan 5 gün geçti hala haber yok. Ablam şimdi öksürmeye başladı ister istemez korkuyoruz. Haliyle şimdi zorunlu karantinadan çıkıp muayane götüreceğiz. İnsanların arasına karışacağız belkide istemeden bulaştıracağız. Yazıklar olsun diyorum. İstanbul gibi bir yerde oturuyoruz sağlık sistemi yok şöyle yok böyle diye övünüyorlar ama hepsi hikaye. Yaşayan gören bilir. Engelliler için hele ki ölümcül bir durum. Bize kimse yardım etmedi bu konuyla ilgili bunu da unutmayız.








  • Aynı durumdayız hocam televizyonda gördüğümüz prosedürler reklamdan ibaretmiş meğer yakalanınca anladık biz de. Filyasyon ekibi dedikleri şey de tek bir sağlık personelinden ibaret. İlacı elden teslim edip bilgilendirme bile yapmadılar, telefonla arayıp ilacı teslim etmesi için sepet varsa salmamızı istediler, şaka gibi. Annemle babama bizzat hastaneye gittikleri için test yapıldı, kardeşimle ben bütün semptomları göstermemize rağmen eve gelip test yapmadılar. Çünkü evde test olayı yalan, filyasyon ekibi diye bir şey de yok. Defalarca ilçe sağlık müdürlüğünü arıyorsun ulaşamıyorsun, 112 başından savıyor eğer durumun kritik değilse. Engelli amcam var günlerdir 112'nin gelip evde test yapmasını bekliyor. İlçe sağlık müdürlüğünden eve test yapmaya gelmiyorlarsa maskenizi takın hastaneye gidin diye sorumsuzca tavsiyeler dinliyoruz. Diğer illeri bilemem ama en azından İstanbul'da durum böyle. Ya saldılar ya da başından beri böyleydi.





  • Sizin test sonucu çıkmış, babamın 3 gün oldu çıkmadı, annemin çıkmadı ki kendisi şu an yoğun bakımda. Bana gelip test yapmadılar. Babamı sadece 1 kere aradılar durum ne diye. 112, 184 açmıyor telefonu...

  • Testi aksam 8 de verdik, ertesi gün sabah 11 de Aile hekimi, 1 de saglık bakanlıgı aradı. 3 gibi ilaçları getirdi. Diger gün 2 de İlçe saglıkdan aradılar, onun ardından aile hekimi arayıp iyi oldugumuzu teyit amaçlı aradı. İlçeye göre değişiyor sanırım

  • Bizide aile hekiminden başkası aramadı. 184 felan hikaye hocam. Sikayet yazıyorlar başka birşey olmuyor. Ilçe sağlık mudurlukleride telefonların fişini çekmiş sanki ben 15 gün boyunca iki ilçe müdürlüğünü devamlı aradım ama ulaşamadım. Malesef bizde yalnız atlattık bu süreci geçmiş olsun size.
  • Sabah 4'lere kadar canla başla çalışan yüzbinlerce sağlık personeli olayı bir hikaye diyebilir miyiz yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.