Şimdi Ara

Bu Crysis 2 Trailer'ını Kaçırmayın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haklısın 48 haber ama kaç tanesinde TÜRKÇE olacağından, oyundaki özelliklerden ve yeniliklerden bahsediliyor ya da kaç tane oynanış videosu var???
  • bence hiç güzel diil çok saçma ilk oyun gibi olmadı ilk oyundaki konu ve oynanış çok çok güzeldi
  • Şimdiye kadar çıkan her oynanış video'sunu haber akışımıza ekledik, bundan emin olabilirsin, oyundaki her özelliği yeniliği haberlerimizi okuduysan görebilirsin, oyunun "Türkçe" olacağı ise maalesef halen netlik kazanmadı. Netlik kazanmayan bir şeyi haber yapamayız, öyle değil mi? :)
  • bence eklemediniz...ekleseydiniz zaten bu yorumları yapmazdım...GTTV' de 6 tane apayrı oynanış videosu var...ayrıca CEVAT YERLİ'nin röportajları da mevcut...TÜRKÇE olması konusuna gelince röportajlarda bulabilirsiniz..zaten oyun çıktığında TÜRKÇE olduğunu ve doğruyu söylediğimi göreceksiniz...
  • bu arada unutmuşum CRYTEK'den başka bir yetkilinin röportajı da var...oynanış videosu eşliğinde gösteriliyor...
  • Çok iyi olucakta benim bilgisayar yine kaldırmıcak
  • grafiklerin ve yapay zekanın crysis warhead'dan daha iyi olduğu bir gerçek. Multiplayeri zevkli olursa oyunu orjinal almaya değer.
  • Killzone3 ve GT5 bile Türkçe yapılacaksa bu kesin yapılır merak etmeyin.
  • gerçekten çok güzel bir de ps3 e de olacak olması dahada güzel.
  • Senin kadar kendiyle çelişen adam görmedim..

    1-FPS=First Person SHOOTER yani Crysis'te bir FPS ha diyorsan genel olarak en iyi Shooter olacak o zaman iş daha da zorlaşır GeOW gibi bir TPS çıkar karşısına..

    2-"bu arada Legend Warrior CRYSIS 2 çıktığı zaman gelmiş geçmiş en kaliteli ve en ii SHOOTER tarzı oyun olacak.."

    Gelmiş geçmiş dediysen her oyunu katacaksın içine Quake 1-2,Cod 2 vb. dahil ama sen bana gelmiş Quake ve COD serilerinin son durumlarını sayıyorsun burada Crysis 2'yi yani bir oyunu karşılaştırıyoruz serileri değil ki Crysis gözümde seri değildir daha..

    Ayrıca cümlen o kadar abartılıydı ki bu FPS'lerle karşılaştırmak zorunda kaldım yoksa ilki bu FPS'lerin kategorisine asla giremez,senaristi de 2 hakkında bu sefer konu güzel olacak iddiasında o yüzden merak ediyorum bu oyunu zaten..
  • 1- CRYSIS bir FPS değil shooter oyunu aslında daha da detaylandırsak action adı altında geçemeli sanırım(araç kullanımı, geniş bir ada vs vs)

    2- ben hala söylüyorum gelmiş geçmiş en kaliteli en ii fps, shooter, action oyunu olacak...artık adını sen seç

    3- CRYSIS hala bir seri olmadı demişsin yanılıyorsun...nedenine gelirsek bir oyunun filmin ya da başka birşeyin seri olmasının tek yolu vardır..tek bir oyun ya da sinema filmiyle sınırlı kalmamasıdır...şu anda çoğumuzun elinde CRYSIS ve CRYSIS WARHEAD vardır eminim..demek ki neymiş CRYSIS bir seri oyun oluvermiş hem de 2008 yılında CRYSIS WARHEAD çıktığı gün..sen şimdi WARHEAD ek paket dersin eminim..o zaman sana tavsiyem CRYTEK resmi sitesine gir ve yapılan oyunlar listesinde WARHEAD bir ek paket mi yoksa başlı başına bir oyun mu bak...

    3- ben sadece CRYSIS 2 her şeyiyle en iisi olacak dedim...aslında eşsiz olacak(MUHTEŞE




  • 3- ben sadece CRYSIS 2 her şeyiyle en iisi olacak dedim...aslında eşsiz olacak(MUHTEŞEM, HARİKA)...ama ondan önceki oyunların saydığın oyunlardan çok daha ii ve çok daha kaliteli olduğu gerçeğini inkar etmen sadece büyük bir hatadır...

    4- GeOW demişsin ii oyun örneği için...ben de çok severim ilkini de defalarca bitirdim...ama GeOW serisiyle CRYSIS serisini karşılaştırman saçma niye mi??GeOW tamamen XBOX sattırmak amacıyla çıkartılan ticari bir sömürge aracıdır, tıpkı KILLZONE ve GOD of WAR serilerinin PS3 sattırmak için var olması gibi...yukarıda KILLZONE serisini de yazsaydın dedim ama ticari kaygılarla ortaya çıkarılan çoğu oyun(hadi bi örnek de benden olsun HALO serisi)kendi kendini eliyor zaten...anladın mı Legend Warriror..

    ha son birşey merak etme senin aksine daha ii takip ediyorum oyun dünyasını ve yenilikleri...

    YANİ DERS İHTİYACIM YOK..KAPİŞ
  • agalos harbi dalgami geciyorun. insanlarla. dunden beri tum videolari konusmalari dinledim hic birinde turkce olucaktir %100 demiyor. oyun ciktiginda turkce olur olmaz orasi ayri suan itibati ile oyunda turkce secenek olucagi hakkinda hicbirbilgi yok . ve insanlari burda yanlis bilgilendirme istersen. hatta bu zamana kadar yazdiklarin yazilari bile anlamsiz kaliyor cunki hicbirseyden anlamadigin ortada. bos muhabbet yapmaya gelmissin
  • agalos harbi dalgami geciyorun. insanlarla. dunden beri tum videolari konusmalari dinledim hic birinde turkce olucaktir %100 demiyor. oyun ciktiginda turkce olur olmaz orasi ayri suan itibati ile oyunda turkce secenek olucagi hakkinda hicbirbilgi yok . ve insanlari burda yanlis bilgilendirme istersen. hatta bu zamana kadar yazdiklarin yazilari bile anlamsiz kaliyor cunki hicbirseyden anlamadigin ortada. bos muhabbet yapmaya gelmissin
  • asla dalga geçmiyorum...dediğim gibi röportajda bunu belirtiyor..ha bir de GeOW ve TPS olayına giren arkadaş sıkı bir CRYSIS oyuncusu olsaydın CRYSIS ve CRYSIS WARHEAD oyunlarını ister fps(birinci şahıs nişancı modu) ister tps(üçüncü şahıs nişancı modu) olarak oynandığını bilirdin...işin garip yanı bilmediğin halde ahkam kesebilmen...
  • hayır asla dalga geçmiyorum...röportajı dikkatli bir şekilde dinlersen anlarsın...bir de GeOW ve TPS muhabbeti yapan arkadaş...CRYSIS ve CRYSIS WARHEAD oyunlarını ister FPS(BİRİNCİ ŞAHIS NİŞANCI MODU) ister TPS(ÜÇÜNCÜ ŞAHIS NİŞANCI MODU) olarak oynandığını biliyor muydun??...sana tavsiyem oyunu kur oyna ve bilmeden konuşanlar grubundan kurtar kendini
  • Legend_Warrior oyunun sadece görsellikten ibaret olduğunumu düşünüyorsun? 1 dahil warhead dahil.Yanılıyorsun arkadaşım call of duty serisi yada vasat anlayışı mı demeliyim bilemiyorum herneyse gereksiz bir kurgulaması var.sadece savaş oyunu amaç yok bence.multiplayer desen amaçsızca savaşıyorsun. Quake de katılıyorum gerçekten iyi bir oyundu ama du.eskide kaldı artık quake.yeni ve iyi bir fps konu amaç olarak henüz crysis belki olmayabilir ama aday bir oyun ki şuanda liderliği önde götüren bad company 2. Ama şu varki crysis 2 kendinden mw2 bc2 den çok çok söz ettiricek gerek fps tarzı gerek hikaye gerek görsellik buna emin ol.
  • CRYENGİNE 3 İşi kesinlikle bitirmiş KillZone3 yalan olur
  • Tek kelimeyle mükemmel ! Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Crysis fanları bastı yine,BSC Misafiri adam gelmiş geçmiş dediği için ben saydım eski oyunları yoksa yeni nesilin en iyi FPS'lerinden biri olma ihtimali yüksek tabii ki..

    @agolas

    Takip ediyormuş önce oyunun türünü öğren de gel yok neymiş Action oyunuymuş Crysis yok artık valla TPS olarak oynaman için mutlaka oyunda bir değişiklik yapılması gerekiyor bu oyunu TPS yapmaz..Araç Kullanımı,Geniş Harita vs. olan FPS oyunları var piyasada onları da Action sayalım o zaman..

    Şu GeOW sattırma meselesine diyecek bir şey yok zaten de Crysis 1'de ekran kartı vs. sattırma aracı derim ne cevap vereceksin merak ediyorum..Neyse sen hayallerinde yüzmeye devam et uzaydan şehire inen uzaylılar ve askerler çok özgün ve amacı olan bir konu gerçekten ilk oyun bir teknoloji şovuydu insanı kendine bağlayan bir oyun değil bu ona göre daha iyi olacaktır ama efsane bir oyun olmayacak yılın çok iyilerinden olabilir..

    Crysis'i böyle FPS'nin devasa serileriyle karşılaştırmak benim hatamdı bu arada adl




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.