Şimdi Ara

BSC Özel Röportaj - Sercan Sülün (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mesut cevik
    " Biz cok alisik degiliz, dunya da ayni anda lansa edilen bir oyunun hem turkce yerellistirme olmasi, hem de en cok beklenen oyunlardan biri olmasi, hem de turkiye fiyatinin amerikayla nerdeyse es olmasi. Bu pek yasadigimiz birsey degil. Bu fiyat konusunu nasil basardiniz? "

    Sorusundan sonra oyle bir kahkaha attim ki :) Yani. Hicbirsey soylemiyorum :))

    PS4 te korsan oyun var da bizim haberimiz mi yok? E varsa korsana gecelim Sercan bey . 230 tl tavsiye edilen fiyat.... 2013 aralik ta SONY TR Tavsiye edilen satis fiyatini 179-199 tl arasi demisti. Ne oldu? Bana biri aciklasin ne oldu ?

    Senin Playstation konsolunun kendi PSN store un var, bu gune kadar her turkce oyunun lansmanin da Bir kere " PSN marketlerden alin " diye birsey soyledigini bir eski ps3 kullancisi ve ps4 kullanicisi olarak Hatirlayamiyorum.
    Oyle bir imaj veriyor ki sanki SADECE " PS oyunlari kutulu olarak satiliyor " imaji veriliyor.Ayrica PSN de satilan uncharted4 u " ILGILI FIYATTAN " (189 tl) demesi gozumden kacmadi.
    Merak etmeyin sercan bey kimse kutulu oyun almiyor zaten. Soylediginiz gibi orjinal kullaniyorum ama korsan olmadigindan , eger korsan olsa gecmemek icin 1 dakika bile dusunmeyecegimi size anlatmak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 10 Mayıs 2016; 20:34:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • TR PSN kullanıyorum ve bu nesilde fiyatlar tavan yaptı season pass,premium edition gibi şeyler arttığı için psn indiriminden alıyorum çoğu oyunu ama dijital oyunun türkiye pazarına yansımamasına üzüldüm gerçekten, çok saçma bir anlayış...?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Orjinal dışı olarak "spot" satıcılar kastediliyor sanırım, herkes yüklenmiş korsan mı var diye ama.
  • Benim anlamadığım bu oyun kendi mağazamızda yani Türkiye PS Store'da 189TL iken raflardaki fiyatı 229TL nasıl olabiliyor yani D&R, Overgame 40TL mi alıyor mağazada satmak için. Hadi onu geçtim oyun spotçulara gelmiş 200 ile 210TL arasında satılıyor normalde spotçulardan alınan oyunlar başka ülkelerden getirildiği için Türkiye'de satılmış olarak sayılmıyor bu yüzden bazı arkadaşlar korsan almaktan bir farkı olmadığın söylüyor fakat Uncharted 4 spotçuların hepsinde Türkçe kutulu sürümü var yani bu sürüm başka ülkede satılamayacağına göre spotçular 10-20TL kar koyarken normal mağazalar 40TL mi koyuyor ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Özet: 230 liraya kutulu oyun alın, ceplerimizi daha çok doldurun. Türkçe çıkarıyoruz bak haaaa.
  • Bu oyun müdürü ayakta uyuyor. Ya kardeşim çık bir mağazaları gez. Örnek İstinyePark D&R
    Oyun raflarda ARAL kutusu içerisinde satılıyor. Aral sizin oyunlar üzerinden reklamını yapıyor. Kekoların haberi yok haberi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arkham92

    Sercan bey neden sürekli video da orijinal oyun alın diye yalvarma gereği duydunuz? Ps4 de zaten korsan oyun yok ki, ya adam kutulu yada digital bir şekilde orijinal alıyor zaten.


    Mesut bey ise, 2si1 de konsol oyun fiyatlara sövüp burada röportaja gelince 230 tl nin sanki çok uygunmuş gibi lanse edip nasıl başardınız demesi de ayrı ironi olmuş hiç yakıştıramadım Mesut abi ye. Madem başka yerde fiyatları eleştiriyorsunuz orada da gerekenleri söyleseydiniz. Sanki oyun fiyatı 149 tl yada 159 tl ( bu bile pahalı aslında ) gibi bir fiyattan çıkıyor da nasıl başardınız bunu demek çok yersiz oldu.

    Başkan hepsi birbirini tutar. Siyaset gibi düşünün. Bize gelince şov yaparlar. Arkamızdan hadi lan derler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adam Trevor' a benziyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.