Şimdi Ara

BSC Özel Röportaj - Mustafa Yiğit (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Admin,
    benim mesajımı ( ilan mesajı hemde ) neden sildiniz ? İlan konusu günlerce kaldı yayında o kadar. Sonra neden sildiniz ? özelden yazdım ama cvp vermediniz. Neler oluyor, D.H de mi kayyum atandı ?

    gerçek adınızı neden saklıyorsunuz ? Size ulaşabileceğim bir tel var mı veya adres ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 17 Ağustos 2016; 23:01:58 >
  • Bu da bir sene önce ki sildiğiniz bir mesajım için yazdığım cevap bu na da geri dönüş olmadı, buyrun bakın :

    1 Nisan 2015; 18:13:32cucuko
    Bana verdiğiniz ceza " üyeye hakeret " değildir. Kişiye özel bir hakaret yoktur. Ortaya ve genel bir konuşmadır. Herhangi bir üye ile ilgili olarak " şahıs " veya " kişiye özel hitap " yoktur. Alıntı yapılan yazı zaten başka bir üyeye aittir. Ceza verilecekse zaten o alıntıda " mal " lafını kullanan diğer üyeye verilmesi lazımdır.
    Ben alıntı yaparak ortaya konuştum, hakaret yapılmış ise ilk seferinde zaten " mal " kelimesi ile diğer iki üye arasındadır. Lütfen tekrar bakın ve hatayı düzeltin.
    Her üstüne alınan beni şikayet edecekse ve bu her seferinde admin tarafında cezalandırılacaksa o zaman bizde avukat vasıtasıyla D.H in bizden habersiz e-mail adreslerimizi, telefon numaralarımızı ve diğer özel bilgilerimizi diğer firmalara verip üzerimizden reklam yaparak rant sağlıyor diye dava açmamız lazım ... Aslında asıl ceza vermek bu şekilde olmalıdır. Kişisek haklara saldırı aslında budur.
    Diğer hususta ise;
    Bu tür " geri kafalı " ve/veya " gerici " insanlar bu tarz forumlarda ( Bilişim ve teknoloji ) kendilerine propaganda yapıp kendi taraflarına insan çekmek için varlar.
    Bu insanların tek amacı kafa bulandırmak ve belli bir partinin reklamını yapmak isterler. Bu sebeple kendilerine karşı duran benim gibi politika ve siyasetle büyümüş kişilere rastlayınca sadece " hakaret " gibi suçlamalarla çamur atarak yollarına devam etmek isterler. Bu oyuna gelmeyin...
    Bu forumu kullanıp o partiye çıkar sağlanmasına izin vermeyin. Beni görmemeniz benim yaşamadığım anlamına gelmez. Bana adres verin yüzyüze konuşalım..
    Tekrar okuyun ve " alıntı " yapılan mesajın benim tarafımdan yazılmadığını da görün. Hakaret var ise zaten daha önceki mesajda diğer üye tarafında çok daha önceden yapılmıştı. Ben sadece alıntı yaptım ve " o üyeye özel kişisel hakaret " de bulunmadım bu açık ve seçik , tekrar okuyunuz ve düzeltme yapın.




  • her yazdığımı mı sileceksiniz ? Neden hangi sebeple silindiğini açıklamıyor musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.