Şimdi Ara

BSC'nin No Man's Sky Macerası Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyuna star wars modu geldigini bir düşüncenize sizce nasıl olur uzaydan gezegenlere düsen gemiler desek kara savaslarını desek uzay savaslarını desek bu tarz bir star wars oyunu cıkmasını gercekten işterim
  • Saygılı yorumlar yapın ki saygılı muamele görün. Oyuna gelecek olursak oyun tamamen keşfetme üzerine kurulu olduğu için ve bir süre sonra herşeyin birbirini tekrar ettiği anlaşılacağı için uzun bir seri olacağını sanmıyorum. Keşke oyuna multiplayer veya coop desteği eklemiş olsalardı en azından 2 kişilik maceralar daha eğlenceli olurdu. Tek başına oynamak bir süre sonra oyunu sıkıcı hale getirecektir.
  • Merhabalar,

    Konu dışına çekilen mesajları temizledim. Öncelikle uzaya ve farklı gezegenlere çok düşkün olan biri olarak gözümü ekrandan ve görsellerden ayırmadığımı söylemem lazım, o yüzden sağda solda yazan minik yazıları ve kutuları pek takip etmedim. Diğer bir neden de gecenin yarısı işten sonra dolu kafayla oynamış olmak. Neden bu kadar oyalanıyorsun diyenler için de bilimi ve keşfi ön planda tututorum o yüzden :)

    Seriye gelecek olursak bence de uzun soluklu olmaz, en başta sarıyor olsa da çok kısa sürede tekrara biniyor. Bunları incelemede belirticem zaten, bakalım sıkılınca bırakırız.

    3. Bölümü ekledim bu arada, iyi seyirler ;)
  • hoböyle sıkıcı çöp bi oyun daha görmedim iyiki gaza gelip almadım şunu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biraz optimizasyon sıkıntısı olduğu açık ama şu ne bu ne derken zihninde arada 30 fps ye düşmesi sorunu ortadan kaldırıyo..
  • işine gelmeyen yorumları silmiş gökhan yılmaz hayırdır eleştiride mi kabul edemiyosun... küfürlü yorumları anlarımda eleştiren yorumları silmek nedir..Ben bir kere TALHA AYNACININ böyle eleştirel yorumları sildiğini hatırlamıyorum veya diğer arkadaşların... yaptığın resmen egonu tatmin etmek..Sen istediğin kadar eleştirel yorumları sil yine yazan yazcaktır emin ol görüşlerini..

    İyi forumlar...
  • Oyun sadece keşfetme üzerine dayalı. Beni içine çekecek cazibeli bişeyi yok ki. Oyunun amacı bile yok. Hayatta kalma olsa, üs falan yapsan, yaşayabileceğin bi sığınak yapsan, yeme içme olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Oyunu oynuyosun, gezegenden gezene gidiyosun, bişeyler keşfediyosun hepsi bu. Ee ? Neden ben bu oyunu alıp oynayayım ki ? Bence oyun zaman kaybı. İnsanı meraklandıracak, günlerce oynatacak bişeye sahip değil. Aslında multiplayer olsa bütün bu saydıklarımı unutturacakta o da yok. Senin elinde oyuncuları çekebilecek birşey yoksa bu oyun "Destiny" gibi unutulup gider. Ben size söyliyim. Hala söylüyorum; 2 hafta önce "bu oyun oyun değil" dediğimde tepkiler vardı, şimdi bakıyorum da kimsenin sesi çıkmıyor. Goty diyen bile vardı o kadar diyim Şimdi hiçbiri çıkıpta Goty diyemiyor. Çünkü hepsi daha önceki söylediklerime hak verdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKenway -- 14 Ağustos 2016; 6:27:21 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • tabi ya hoşunuza gitmeyen tüm yorumları silin yaptığınız işi eleştirdiğimiz zaman silin yorumlarımızı size yalaka kullanıcı lazım demek ki kaliteli kalitesiz yaptığınız her işe salya akıtacak insanlar lazım size her 2si 1 de tüm görüşlere saygımız var demeyi de unutmayın ama.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • geçenler de oyunun optimizasyonuyla ilgili yazmıştım şimdide oyun hakkında bir şeyler yazayım oyunu neredeyse 3 gündür oynuyorum baştan şunu söyleyeyim 150 tl verilip alınacak bir oyun değil evet fikir çok iyi fakat oyun sanki bana erken erişim bir oyunmuş gibi geliyor gemiyi tamir edip başka gezegene gittikten sonra insan da ben bu oyunu niye oynuyorum amacım ne bir önceki gezegenin soru işaretiyle bu gezegende ki soru işaretinin olduğu yer birbirinin aynısı değil mi? hatta belki abartıyorum diye düşünüyor olabilirsiniz de arka arkaya 3-4 gezgen gezince bir önceki gezgenin outpostun da yaptıklarını sanki bulunduğun gezegenin outpostun da yapmışçasına karıştırabiliyorsun ben 150 tl verdim pişmanım bence şu haliyle 150 tl etmez iyi bir indirimle belki alınabilecek bir oyun olabilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben bu oyunu oynayanları izlerken sıkılıyorum.Oynayanlar nasıl sıkılmıyo hayret bişi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.