Şimdi Ara

Brillant perde modelleri ve fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Brillant perde modelleri hakkında yaptığımız araştırmalarla sizler için en iyi dekorasyon fikirlerini oluşturmaya devam ediyor. Perde markalarının en zirvedeki isimleri arasında yer alan Brillant perde markası, 2017 yılında da en yenilikçi tasarımları kullanıcılarla buluşturuyor.

    Brillant perde modelleri ve fiyatları kullanılacak kumaşın çeşidine, pencerenin boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Salon perdeleri için, yatak oda perdeleri için, günlük kullanım ve çocuk odası ile mutfak perdeleri için ayrı birer koleksiyonla kullanıcıya hizmet vermektedir. Brillant perde markası, her oda için özel olarak hazırlanan kumaşlar, modeller ile dikkat çekici dekorasyonların mimarı olarak karşımıza çıkıyor. Brillant perde satışı yapılan distribütör mağazalar aracılığıyla en yeni kumaş çeşitlerini, renklerini ve kalitelerini gözlemleme imkanına sahipsiniz. Her yıl yenilikçi tasarımlar ve renkler ile kullanıcıya hizmet veren Brillant markası, kişiye özel perde tasarımlarıyla da büyük beğeni topluyor. Odanızın dekorasyonuna, pencere boyutuna ve bütçenize uygun bir çok seçenek arasından tercih yapma imkanına sahipsiniz. 2017 Brillant perde modellerinde yine evinizin her yerine uygun tasarımlar bulunuyor. Brillant stor perde tasarımlarında zebra tasarımlar oldukça şık. Zebra perdeler genelde mutfak perdelerinde tercih ediliyor.

    Brillant markası perde tasarımını bir sanat olarak icra ettirmektedir. Birbirinden göz alıcı tasarımlara yer verdiği 2017 perde koleksiyonunu görüntülediğinizde ne dediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Birbirinden dikkat çeken tasarımlarıyla evlerinizin her odasını özel olarak dekore etmenize yardımcı olan Brillant markasının yeni koleksiyonunu incelemenizi mutlaka öneriyoruz. Özellikle salon ve yatak oda fon perdelerinin desenlerine, tasarımlarına hayran kalacağınızı da belirtmek isteriz.


     Brillant perde modelleri ve fiyatları
     Brillant perde modelleri ve fiyatları
     Brillant perde modelleri ve fiyatları







  • volkanyldrm V kullanıcısına yanıt
    blackout deniyor sanırım.... yatak odası için içeriye ışığı kesen perdeleriniz neler ?
    yeni bebek olacağı için gerek duyuyorum
  • ALTINİĞNE MARKASIYLAwww.zebraperdemodelleri.net de özel tasarımlı size özel sevdiklerinize özel,ofisiniz ve eviniz için şık tasarımlar sizi bekliyor modeller içinwww.zebraperdemodelleri.net de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.