Şimdi Ara

bridgestone kış performans lastikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cuma günkü fırtınada bir lastikçi bana bridgestone lastikler sattı yada soktu. Arabam performanslı ve patinaj eğilimli Golf, ben de hızlı kullanan birisiyim. Hiç yürümüyordu şimdi yerinden kalkıyor ve karda iyi gitti. Ne dersiniz istanbul'da bu lastiklere? ben michelin bakıyordum bunları da hiç tanımıyordum. kullanan var mı, daha yumuşak havalarda nasıldır mesela?



  • hışthışt H kullanıcısına yanıt
    Lastik ebat nedir? Brstone hangi modeli? Kış lastiği candır.. Karda kışta 7 derece altındaki soğuklarda kışlastiği kullanılmalıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bridgestone LM32 v94 xl sanırım... 225/45/17 ölçüler... ilginize teşekkürler... haklısınız yalnız bugün itibariyle hava 7'yi geçmiş bulunuyor (9.5 gösterdi) ve bir randıman düşüklüğü gördüm lastiklerde sanki yine patinaja başladı araba... ayakkabı değilki hergün değiştirelim.. burası istanbul... biraz pişmanım michelin konusunda şu an.. bilginiz varsa paylaşın lütfen..
  • Blizzak...
  • hışthışt H kullanıcısına yanıt
    Lastikleriniz hayırlı olsun.. 225/45/17 kış lastiği testlerinde almış olduğunuz lastiklerin performası oldukca iyi. Lastikler yeni olduğundan 200-300km kadar bir kullanımdan sonra gerçek performanslarını verecekler. Patinaja düşme olayı yolun durumdan kaynaklı olabilir. Lastiklerin hava basıncı ayarlarını kontrol edin. Dört lastiği 32ps olarak ayarlayın. Kar ve buzda yolda bırakmazlar. En az dört kış rahatlıkla kullanacağın sağlam bir lastik. 225/45/17 adac testinde, bridgestone michelinden daha iyi çıkmış. 1.continental 2.bridgestone 3.michelin.
    2013 ADAC Winter Tyre Test 225 45 R17 - TyreReviews

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahmet olmuş teşekkürler umarız hayırlı olur
  • hışthışt H kullanıcısına yanıt
    XL güçlendirilmiş yanak. O lastiklerin kıymetini bil:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet pahalı lastikler bence zaten... sağlam olduklarından da şüphem yok... ama şu sizin söylediğiniz tyre reviews'da Michelin Pilot Alpin 4 yorumlarını okuyunca içim acıyor biraz, daha önce de görmüştüm... adamın teki yaz lastiği gibi otoyol performansı var diyor... bir de lastik satıcısı pek güven vermeyen bir tipti ve sanırım kafa kola alındım... yoksa iyidir blizzak sanırım genel olarak, ilk kış lastiğim, geçen cuma karda, yokuş yukarı ve virajda otobüs solladım o bakımdan teyit ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.