Şimdi Ara

Boyum çok kısa psikolojim bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 23 yaşındayım ve 157 cm boyum var. Gizli topuklu spor ayakkabı giyiyorum o da 164 cm falan yapıyor dışarıda. Dışarıya çıkasım gelmiyor bu yüzden. Neredeyse herkes benden uzun. Kendimi böyle de kabullenemiyorum.





  • Ameliyat ol

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GreatArcher G kullanıcısına yanıt
    Kabullenmeyip ne yapacaksın ? Allah vergisi genlerin ne ise odur arkadaş ameliyat ol demiş o da aşırı sıkıntılı süreci olan bir serüven ayakkabı vs hallediyorsun az çok kendinle barışık ol insanların uzuvları yok yuruyemeyen göremeyen türlu türlu sağlık problemleri ile hastahaneden hastahane koşan dünya insan var böyle durumları kafaya takmayın herşeyden önce dışardaki insan ne düşünür onu salla senin kendin ile barışık olman lazım gerisi hallolur...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • naim süleymanoğlu gibi halter çalış başarılı olursun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizden 20 cm uzunum ama bende boyumdan memnun değilim bazen ameliyatı düşünüyorum sonra boşver diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben öğretmen olarak öğrencilerime erken uyuyun diye nasihat veriyorum. 12-15 yaşlarında kaçta yatıyordunuz. Erken uyumak etkili mi merak ettim.

    Ben 10.00 da uyurdum boy 1.86, ben uykuya bağlıyorum ne kadar doğru bilemem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız 7cm ekleyen ayakkabı nasıl bir şey gizli topuk olduğu belli oluyodur air maxler bile en fazla 4cm ekliyor

  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    Öyle ama hiç memnun değilim boyumdan. Dışarıya çıktığım zaman kızlar bile benden uzun. Param olsa ameliyat olurum ama param yok ve sağlık sorunlarım da var. Ameliyat yapmazlar şu an sağlık sorunlarımdan dolayı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cücelik ne abartmadınız mı? 147 cm ve altı cücelik olarak kabul ediliyor.

  • GreatArcher G kullanıcısına yanıt

    Böyle bir sıfatı yakıştırmayı doğru bulmuyorum ama günümüzde boy ortalaması arşa çıktığı için 160 altı bir erkeği cüce olarak görüyorlar hocam. Boyun 157 ise bayağı kısaymışsın üzgünüm. Maalesef ki boy ameliyatı dışında boyunu uzatmanın hiçbir yöntemi yok ama onunda fiyatı çok pahalı 1 milyon tl'ye yakın ve oluşturduğu sağlık riski çok fazla, kötürüm olabilirsin, çoğu fiziksel aktiviteden kısıtlanacaksın, bacak boyun da gövdene göre uzun kalacağı için orantısız bir görüntü de oluşturuyor. 8 cm kadar uzatıyorlar ama 10 cm üstüne çıkınca riski daha artıyor ama yine de kişinin isteğine kalmış. Bir de türkiyede olmanızı tavsiye etmem.


    Onun dışında burada saçma sapan tavsiyeler verenlere bakma, senin gibi kısa boylu olmadıkları için senin durumunu kesinlikle anlayamazlar ve empati kuramazlar. Kısa vs uzun bir erkeğe toplumun ve kadınların bakışı ve davranışı bile çok farklı. Uzun boylular gibi rahatça işe alınmazsın, prestij sahibi olamazsın, senin boyundaki hiçbir kız seni istemez, kısa olduğun için başkaları tarafından ezilmeye ve zorbalanmaya müsait görülürsün falan yaşadığın çok kötü travmatik olaylar vardır vs. çok ciddi bir sorun bu. İntihar verilerine bakıldığında depresyondan en çok ızdırabı çeken ve intihar edenlerin çoğu kısa boylu erkekler.





  • Karakterin bozuk olmasın yeter. Boyu kısa olanlar bunu çok kafaya takıp saçma sapan tavırlar sergiliyorlar o zaman işte boyunun kısalığı göze batmaya başlıyor. Boy evet önemli ama değiştirebileceğin bir şey olmadığından dolayı bunu kafaya takıp eziklik psikolojisine girip gerçekten bir ezik olmaktansa umursamamayı öğrenip değiştirebileceğin şeylerin üzerine düşmelisin. Bu noktadan sonra boyuna laf eden veya boyundan dolayı seni aşağı görenin kendisi aşağılıktır.

  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    Yemin ederim artık gerçekten psikolojim çok bozuldu. Sağlık sorunlarım bir yandan boyum bir yandan psikolojimi mahvediyor bu durum. Küçüklüğümden lise son sınıfa kadar sürekli alay ettiler benim boyumla. En sonunda açık liseye geçmek zorunda kaldım öyle işte. Hayatım berbat. İntihar etmek istiyorum ama sonrasını bilemediğim için cesaret edemiyorum. Bana kalsa artık 1 saniye yaşamak bile cehennem. Durumum çok kötü bilmiyorum. Keşke bilincim sonsuza dek kapansa ve sonsuza dek uykuya dalsam. Gelecekte kök hücre terapisi, gen tedavisi, yapay büyüme plağı gibi yöntemlerle boy uzatma araştırılıyormuş. Bilmiyorum belki gelecekte yeni yöntemler geliştirilir. Ama o zamanı görebilecek miyim emin değilim.

  • İlaç kullanıyorum fakat ona rağmen çok kötüyüm

  • seni daha çok üzmek istemem ama günümüzdeki kadınlar 180 altını erkek olarak görmüyor maalesef bu durumu kafana fazla takma

  • doğuştan gelen özellikleriniz yüzünden canınızı sıkmayın.

  • boyun uzun olsa ne olacak? en fazla hayatında daha fazla kız girmiş olacak.onlarında ne için girdiğini biliyoruz zaten.sen karakterli ol gerisi gelir.sende gidersin 1.50 boylarında kızla arkadaş olursun.uzun boylu erkek isteyenlerin nerdeyse hepsi ya dayak yer yada sokağa atılır.sonrada aaa demekki boy önemli değilmiş der zamane kızları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.