Şimdi Ara

Bose Mini izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir ses sistemlerinde artık taşınır bluetooth bağlantılı hoparlörlerin yaygınlaştığını ve geleceğin bu cihazlara ait olacağını gözlemliyorum.

    Artık insanlar (%95'i) kablo karmaşası ve eşyalarının arasında sırıtan ve müzik dinlemek için bir mekanda sabit kalmalarına yol açan cihazlardan ziyade uzun süre pil ile çalışabilen ve tablet telefon gibi cihazlarla etkileşim halindeki taşınır cihazlara yöneliyorlar.
    Yine LG nin taşınır led projeksiyonlarının bu kadar talep görmesi görüntüde de taşınırlığın ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte.
    Stereo ve ev sineması sistemlerim olduğu halde ebay'den aldığım küçük bluetooth hoparlörleri (bunlardan en güzeli suya dayanıklı 'sounddew'di) kullanırken,alacağım LG bluetooth'lu led projeksiyon ile balkon ve farklı odada film seyretmek için projeksiyonun dahili hoparlöründen daha güçlü ve bass ses çıkarabilen taşınır hoparlör araştırmaya başladım. Lg nin p7 7550 hoparlörü dikkatimi çekti.
    Ancak youtube daki karşılaştırmalarda lg nin bass ve sahne derinliği gibi hususlarda bose mini karşısında bir varlık gösteremediğini gördüm ve Bose Mini'nin tartışılmaz bir şekilde inceleme sitelerinde çok beğenildiğini tespit ettim.
    Bu güne kadar hiç bose sahibi olmadım ve kullanmadım. Hep gereksiz pahalı özenti ile alınan bir cihaz olarak gördüm.

    Absürt derecede pahalı olmasına ragmen apple.com.tr den sipariş ettim.
    Bir kaç güne geldi. Bu arada ebay'den orjinali gibi olan kılıfı 25 tl ye aldım. O bir haftada geldi. Orjinali yüz küsür liraya satılıyor gittigidiyorda.
    Kutusu,paketleme kalitesi,aparatları kaliteyi hissettirdi ve mini ortaya çıktı.

    Elim kadar bir şeydi ama boyutuna göre bir hayli ağırdı. Malzeme kalitesi hemen hissediliyordu.
    Kutunun içinde şarj doku ve adaptörüde mevcut. Hoparlörü 20 m2 lik odanın köşesinde şarj dokunun üzerine oturtup şarja başlattım.

    Bu arada üzerindeki açma düğmesine bir kez basıp açtım daha sonra birkez de bluetooth tuşuna dokundum. Uzun süre tutmak gerekmiyor açmak kapatmak ve diğer fonksiyonlar için.

    Neyse youtube dan Cesaria Evora'nın Besame Mucho parçasını açtım. Ve😳😱şok. O küçücük aletten gelen bas ses aletten değil tavan,duvarlar özetle her yerden üzerime yağıyor.
    Sanki bir ses uzayının içindeymişim gibi sevdiğim şekilde kulaklarımı okşuyor. Yalnız oda disko gibi değil onu belirtmem lazım.
    Ses siddeti fabrika ayarında ve makul düzeyde.
    Cihazın önünde ve arkasında bass ses üreten iki tane pasif radyotör denen hoparlör var ve bose hoparlörü duvar yakınına koymayı öneriyor.

    Basın nerden geldiğini seçemiyorum çünkü her yerde ama sanatçı miniyi koyduğum yerde belli ama dingin bir şekilde şarkısını söylüyor. Daha sonra farklı müzik türleri ile denemeler yaptım. Hepsinde sonuç mükemmel. Ses şiddetini arttırmadan denemeleri yaptım.
    İphone6 telefonumda ses sondaydı. Ses çok dengeli idi. Bose ile deneyim gerçekten farklıymış. Derin bası ve geniş sahneyi bu kadar iyi oluşturan bu kadar küçük taşınır cihaz görmedim. İyiki almışım dedim.
    Şimdide ebay den taşıma çantası sipariş ettim.
     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

    Sonuç olarak pahalı ama hakkını veren bir cihaz tavsiye ederim. Şimdi Lg PF1500 led projeksiyonun Türkiyeye gelmesini bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 2 Ocak 2016; 7:54:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • Hayırli olsun başsavcım. Şaşırtıcıdderecede güzel yorumlar. Denemek lazım.
    Bu arada sub kanosu duruyor mu hala.? Evin seklini değistirirsem lazım olacak. sağlıcakla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruyor☺️

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosecutor kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle dinleyin inceleme içinde elinize sağlık bu tarz ürünleri kullanan çok ama inceleme yapan az bu piyasada çok çeşit ürün var aralarından seçmek zor oluyor gerçi kaliteli olanların fiyatları belli ediyor zaten :)

    bende geçenlerde jbl flip 2 ve harman kardon esquıre modelini test ettim açık alan olmasına rağmen çok güzel performansları vardı kapalı alanda daha iyi olacaktır ama jbl pulse modelinide test ettim fakat çok kötü geldi bana

    boseyi denk gelirse test etmek lazım anlaşılan :)

    iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
  • Teşekkürler. İyi bir kulaklıkla dinlemek şartıyla youtube daki karşılaştırmalar bile fikir verebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosecutor kullanıcısına yanıt
    Selam.suanda bluttlu son cikan butun modeller var bende.merak ettigin olursa cvplarim.jbl le ilgili not.pulse sesi kotu demissin.evet dogru.harman by olan olan yeni urunler yanlarinda 2 yazan modeller.flip2 charge2 v.s eski surumlerle cok farklari var.HARMAN farki :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bose soundlink mini hayırlı olsun güzel günlerde kullanın iki kolonun ortasında oval bir şekilde bas kolonu var adamlar uğraşmış koymuş helal olsun[:'


     Bose Mini izlenimlerim

    https://www.youtube.com/watch?v=WXORiXiXHYw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 22 Haziran 2015; 12:47:24 >




  • Bose'u deneme amaçlı işyerime getirdim,odam 60 m2 civarı. İnanılmaz ama performansı hala çok iyi bose'un. Birkaç fotograf ;
     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

     Bose Mini izlenimlerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnceleme için teşekkürler. Ben de Bluetooth özellikli bir hoparlör alma arefesindeyim. Eğer Bose SoundLink Mini alırsam, bu kesinlikle Başsavcımızın incelemesi yüzünden gerçekleşecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ydn06

    İnceleme için teşekkürler. Ben de Bluetooth özellikli bir hoparlör alma arefesindeyim. Eğer Bose SoundLink Mini alırsam, bu kesinlikle Başsavcımızın incelemesi yüzünden gerçekleşecek

    hocam merhabalar,

    bose soundlink mini ve soundlink II kullandım ikiside gerçekten inanılmaz cihazlar. fakat eğer bütceniz yeterli ise kesinlikle soundlink II yada III tercih etmenizi tavsiye edeceğim.
  • GrounD_ZerO G kullanıcısına yanıt
    Görüşünüzü dikkate alacağım hocam. Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ydn06

    Görüşünüzü dikkate alacağım hocam. Saygılar

    inanın bana başkaları gibi sadece apple store da dinleyip konuşanlardan değilim. iki cihazıda çalıştığım şirkette patrona ve yakınlarına hediye olarak aldım. 1 adet mini 3 adet soundlink II kullandım. Vermeden öncede şarj ediyorum diyerekten sistem odasında tam kapasite denedim. Ona nazaran söylüyorum. Ve çok net diyebilirim ki.. Bütçeniz elverirse kesinlikle miniyi eleyin..
  • Bende 2 sene önce almıştım Bose mini yi. Çok memnunum, gözlerinizi kapadığınızda sanatçı yanında söylüyormuş izlenimi veriyor, cat stevens bir deneyim :)
    Almak isteyenler y.dışında alır veya aldırırsa 200 usd gibi daha uygun bir maliyetle alma şansınız olabilir
    Selamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bose Soundlink mini memnun kaldigim bir cihaz fakat yetkili servisi olan Modern Elektronik haydutluk derecesinde pahali.29.06.2016 tarihinde bana bataryasında problem olduğu söylendi ve 125 euro+ KDV(480 TL) fiyat verildi ben de fiyatın çok pahalı olduğunu yaptırmak istemediğimi söyledim ancak bu seferde 100 TL arıza tespit bedeli istendi ve ödedim. Cihazın yenisinin fiyatı 985 TL iken nasıl oluyor da bataryasına 480 TL fiyat veriliyor anlamadım. Cihazı şu an kullanamıyorum (adaptörle bile çalışmıyor) yetkili servisin fahiş fiyatları ve haksız arıza tespit ücretleri varken satin alinirken tekrar tekrar dusunulmeli bence ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.