Şimdi Ara

Bose 900 mü? Samsung q990 serisi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Lg 65 c1 oled tv kullanıyorum. 32bin tl ye bose 900 soundbar aldım.

    Tv sesi ile soundbar arasında fark var ama kulaklarıma inanamayacak aman aman bi ses farkı yok. Bu yüzden Bass modül 500 de almayı düşünüyorum. Eksiklik bundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Fakat bassın fiyatı 15bin tl. Yani bose marka bana totalde 48bin tl ye gelicek.

    Samsung q990c ise 24bin tl Tüm seti ile beraber.

    Tecrübe etmiş birisi yorum yapabilir mi? Hangisini almalıyım. Aralarında büyük bir fark var mı? Duruma göre bose yi iade edeceğim veya seti tamamlayacağım.

    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Merhaba hocam. Halihazırda projeksiyon ile Q990C kullanıyorum ama ayrıca TV için de tek bir soundbar bakıyorum. Ben de Sonos ve Bose modellerini değerlendiriyordum. TV ile Bose 900 arasında aman aman fark yok diyorsanız sebebi ayrı subwoofer ve uydu kanallarının olmamasıdır diye tahmin ediyorum. Bose sisteme onları da ekleyince Q990C'nin 3-4 katı fiyata çıkıyor.


    Bu durumda direk Q990C'ye geçmeniz daha faydalı. Ben de bakmayı bırakayım bari   Elimde bekleyen Q700B'yi açıp arka uyduları eklesem daha daha makul olacak.


    Sonos, Bose, Sennheiser gibi markaların ürünleri elbette kaliteli ama aradaki fiyat farkına (indirimlerde bile) değecek bir tecrübe sunmuyorlar gibi herhaldeç

  • Sonos ve Bose ülkemizde maalesef çok aşırı yüksek fiyatlara satılıyor, Samsung ise ilginç bir şekilde yurtdışı fiyatından daha ucuz, bu durumda yurtdışından getirme imkanınız yoksa zaten tek seçenek samsung 990c kalıyor.

    Bende Sonos Arc ve iki adet Era 300 den oluşan bir sistem var, apartman dairesinde yaşadığım için sesi 20 nin üzerinde açamıyorum bu yüzden Sonos sub almadım, sub olunca başka bir seviye oluyor, şu haliyle de özellikle ara 300 ler başka bir seviyede, bunları yazarken top gün Maverick izliyorum ve şuan sağdan soldan yukardan her yerden füzeler geçiyor:) ama komple sistem olarak karşılaştıracak olursak samsung daha iyi bir sistem Atmos deneyimi sunabilir filmlerde, eğer müzik dinlemek ağırlıklı olarak alınacaksa Sonos her türlü iyi samsungtan.

    Sadece başta dediğim sebepten dolayı yani Tr de sadece bir adet era 300 fiyatına samsungun komple sistemini alıyorsunuz, bu durumda hiç tartışmaya gerek yok yani samsung alın geçin derim. Veya Bose 'un yeni çıkan Ultra modeline de bir göz atabilirsiniz bütçe sorun değilse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 10 Aralık 2023; 14:39:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.