Şimdi Ara

Borderlands 3 Beş Günde Beş Milyondan Fazla Sattı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3-5 günde iyi satmış fakat asıl önemli olan 10-15 günde ne kadar satış yapabileceği. (:

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    Tanesi 60 dolardan olsa, 5 mily...


    Yanlış hesap. Türklere özel 80 dolar hocam PSN'de iyi bak. Yatacak yeriniz yok TR PSN çalışanları..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grafitty-G

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/c2/78/9b/c2789b86228b160a84127e4ac1d2ce93.jpeg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/c2/78/9b/c2789b86228b160a84127e4ac1d2ce93.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/c2/78/9b/c2789b86228b160a84127e4ac1d2ce93.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>

    Brothers in Arms gibi bir savaş oyunun üstüne hiçbir savaş oyunu tanımam cod 1 2 dahil benim için hepsi hikaye savaşı kardeşliği mükemmel yansıtan bir oyundu internet kafede ettiğim kavga yüzünden bidaha gidemeyeceğim için babamın zar zor pc alıp yanında aldıgı ilk oyundu hala bu resime bakıp duygulanırım.


    Niye hocam o şehirde başka internet kafe yoğmuydu? O değilde sen gerçekten eski ayarda bir BiO bekliyor musun Hell's Highway sonrası? Çöp bir BiO gelecekti neyse ki iptal edilmişti haberin var mı ondan. Bi baksana nasıl bir şey diye, gözlerin kanar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: porsux

    Harika sanatsallıkta tasarlanmış haritaları, kült müzikleri, cuk oturmuş ikonik karakterleri ve hem birinci hem de ikinci oyunlarıyla birbirinden daha farklı iki ayrı harika tecrübe yaşatmış nadir serilerden, taktiksel nişancı türünün en eğlenceli örneklerinden birisi. İnci tanesi, eşi olmayan bir efsanedir benim için.

    Profil resmimdeki tipe bakar mısın ? Bir karakter portresi, bir oyunun ruhuna bu kadar mı yakışır ? Balkan - Kafkas karışımı hafifce sırıtan sinsi ve acımasız zayıf bir surat, hafif kirli sakal, kısa ve yana taranmış saçlar, boğaza kadar çekilmiş yakalar. Tam bir psikopat duruşu <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s2.gif" align="middle" border="0" alt=""> Şimdi artık böyle oyunlar kalmadı maalesef. Bu tarz oyun yapabilme becerisine sahip yapımcılar, daha çok para kazanmak ve çoluk çocuğun cebindekine konmak için farklı yapımlara yöneldiler. Bizde bunu dile getirince tepki görüyoruz işte. Ama bir yandanda kızmamak lazım, insanlar bizim gibilerin istediklerini, hissettiklerini bilmiyorlar. O yüzden böyle yorumlarla karşılaştığımda genelde tepkisiz kalıyorum. Sabaha kadar yazsan ne fayda.


    Hocam öyle bi anlatıyon ki yaşı yetmeyen açıp baksa youtubedan rezil olacaz.. Çok eski olduğunu söyleyin şu tür oyunların sonra alay konusu oluyoz, Dino diyorlar bize :D Tamam çok güzel oyundu hatta Deus Ex (2000) ile bile kıyaslardım zamanında da aradan neredeyse 20 yıl geçti :D




  • 3ü bilmem ama 2 efsane benim için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.