Şimdi Ara

Bölümde Gold türevi satış işlemlerin yapılmasına yönelik düşünceniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WoW bölümün de Gold ticaretinin yapılmasından rahatsızlık duyuyor musunuz? Konunun amacı dışında kullanıldığını ve bunun bölüme ve oyunculara zarar verdiğini düşünüyor musunuz? Aksi bir düşünceniz var mı?

    Eğer bu konuyla alakalı, görüş birliği saglarsak konuyu kilitleyebiliriz. Konuda ki aktif üyelerden görüş bildirmesini talep ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Benden önce 30 kişi okumuş fakat sadece ben yazıyorum bu mu "aktif bölüm?"


    Ben bu forumun bu bölümüne yıllarımı verdim ve bugüne kadar bu kadar saçmalık bu bölümde görmedim.


    Bu Satış Üst konu resmen şudur: "Biz BOT kullanıyoz, Biz Sizden TL ile alıp Euro Dolar ile satıyoz gerisinide sallamıyoz"


    Sallamıyorsa gitsinler abi

    BOT'a teşvik

    Fake Hesaplar ile Yalan söyleyip Gold fiyatını manipüle etmek

    daha ne olmalı saçma sapan bir hal aldı durum


    Euro çıkıyor bu adamların Enflasyonda sürekli dibe giden TL alımları aşağı doğru çekiliyor veya satımları(Adamın sana sattığı Bot Goldu)

    sanki Auction House para kazandırıyormuş

    ya da Mission Table 'dan günlük farm yapmadan gold geliyormuşcasına


    Düz oyununu oynayanın hakkı gasp ediliyor şu anda bunlardan bir tanesi de benim.Üst Satım konusunda yapılan fake spamların haddi hesabı yok adamlar oyun oynamıyor fakat bölümdeler bu mudur yani 16 yıllık sonraki serüvenin sonu?





  • Teşekkür ederim bu anlayışınız için


    Herhangi bir zararı yok, Olsada satıcılar için zorluk olur diğer türlü Amme hizmetidir herkes faydalanıyor bence dillendirilmemeli  

  • Ben sonuç odaklı bakıyorum olaya. nasıl dersek evet fiyatlar çok düşük. sebebi de ortada yani bot, multibox v.s ile üretilen gold. bunlar olmasaydı evet goldumuz çok değerli olurdu. evet o zaman istediğimiz bir pazar oluşurdu. ama bot işini bu forum üretmedi blizzard kendi botlarını istediği an yok edebilecek bir düzeyde ve yapmıyorsa demek ki arkadaşların dediği gibi kazan-kazan var ortada.


    Şimdi burada diyelim bu konular yasaklandı ? 2 tane satış konusu var sildik gitti. ve ticaret yok diyelim. peki bu bir çözüm olacak mı? olmayacak çünkü discord var artık bütün satıcılar zaten serverları kurmuş bu satış veya alış yapan kişiler hepsi buralara üye zaten. bir çok farklı alım kanalı var discord olmasa zaten oyun içinden de ekliyorlar v.s discord da bir yasak olmadığına göre bu adamlar da bir yere gitmeyeceği için bu iş discord da dönecek değişen bir şey olmayacak fiyatlarda aynı şekilde kalacak.


    DH world of warcraft bölümü misal etkileşim olarak günde 50 mesaj alıyorsa 45 tanesi daha gidecek iyice terk edilecek. çünkü uzun zamandır burada olarak ben çok etkileşim zaten görmüyorum evet mczaga bazen konular açıyor ama konuşan katılan sayısı çok az.


    hatta facebook world of warcraft grubu vardı 2 tane bunları hatırlarım wod, legion, bfa zamanı çok yoğundu ve sürekli konu açılırdı her gün. bazen eleştiri bazen soru ama vardı insanlar. şimdi hiç yok o kadar seyrek ki genelde konular örnek verirsem,


    3 kişi oyuna başladık guild varmı bizi alacak?


    oyunda token ile oynayabilirmiyim ? bedava nasıl oynarım,


    veya arada bu oyunda para kazanılıyormuş öyle duydum bunu nasıl yaparım?


    1 tane arkadaş arada patch ile bilgi verir o kadar. artık forum, facebook öldü. discord çıktı her şey orada dönüyor. guildler sohbetlerini orada yapıyor. yeni başlayanlar sosyal guildlere girip orada sorularını soruyor. buralar artık ölü konuma düştü.


    burada ister yasaklansın ister yasaklanmasın ben bir şeyin değişeceğine inanmıyorum. keşke evet daha değerli olsa ama malesef bu işin %70 i bence blizzard ın suçu tabi ki adamlar millet gold satsın diye uğraşmayacak zaten normalde yasak. ama aslında her şeyi biliyorlar. ve tabi ki kendilerine göre kazan kazan politikası yaptıkları için. onlar kendi karını düşünüyor.


    dediğim gibi bu işler belki microsoft alımından sonra asıl ne olacak o zaman belli olur? microsoft bu sistemi böyle devam ettirir mi? token devam eder mi? veya bot v.s gibi olaylara nasıl yaklaşır o zaman görürüz.


    benim için bir fark yok isterse konular kalkabilir.





  • Gold satışı olmasa da bölüme başka bir ilgi olmayacağı için olmasının veya olmamasının bir değişikliğe sebep olmayacağını düşünüyorum. Zaten internet ortamında forum siteleri artık ölmeye mahkum donanımhaber son kalanlardan. Sosyal medya ve discord domine etti.


    En azından ticaret amacıyla olsa bile birilerinin uğraması bir şeydir  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Nisan 2023; 22:23:52 >
  • Google üzerinden ''Wow gold satış/sat'' deyip aratınca gold satan özel siteler ve forumdonanım çıkıyor. Bu gold satan siteler komisyon üzerine çalışıyor, düşükten alıyor pahalıya satıp aradakini alıyor. Ordaki makasa girmek istemeyen satıcı veya daha ucuza gold almak isteyen oyuncular buraya geliyor. Fakat bu komisyoncular kendi stoklarını da burdan doldurmak için fiyatları kırıyor kendi sitelerindeki alış fiyatına yaklaştırıyor.


    Gold satmak isteyen için kötü, almak isteyen için iyi. İlk opsiyon ,Alım ve Satım bölümünü ayrı yapıp bu sitelerin 2-3 kuruş altına fiyatı sabitlense gold satmak isteyenler için güzel olur. Ben şahsen memnun değilim fiyatların sürekli kırılmasından.


    Tutacaksanız bu forum konusunu yukardaki opsiyon gold satmak isteyenleri buraya çeker. Diğer opsiyon mevcut halini korumak. Son opsiyon ise kapatmak. Ben ilk opsiyondan yanayım. Burası da WoW'un Kapalı Çarşı'sı gibi olur, iyi de olur.





  • konulara baktığımız zaman kullanıcıların geneli altın alım satımı bölümünü kullanıyor . bölüm kapandığı zaman yarı ölü olan wow forum son nefesini verir. oyuncuların zarar görme meselesini gelirsek kimsenin zarar gördüğünü sanmıyorum . wow forum daki oyuncular bütün dünya piyasalarını mı manipüle ediyorlar böyle bir şey olması imkansız ve mantıksız bütün avrupa da gold ve key piyasaları aynı zamanda iniyor ve yükseliyor.

  • Her hafta 15 milyon Gold nasıl yaratılır ?

    Ülkemiz de Euro ve Dolar sürekli değeri artarken Forumda ki TL ile Gold Alım-Satımcılar fiyatları niye sürekli azalma peşinde?


    Google da demin baktım 1milyon goldun internetde ki değeri 48 dolar= 929 TL Forumda ise her hafta 15milyon gold yaparım diyen tip bu söylemin yanına 628 TL yazıyor 300 TL buharlaştı bir anda


    Bu buharlaştırma hoop burada ki tezgahı kuran çetenin cebine gidiyor bu tezgahı burada kurdular ve Donanımhaber burada kendisini kullandırtıyor.


    Açtığım diğer konu da itiraf edenler oldu "piyasayı biz belirliyoruz" diye piyasa dediği Donanımhaber üst konusudur.


    Adamlar BOT kullansın bu BOT Goldunu "piyasa" 'yı fiyat kontrol için sürekli kullansınlar üst konuda fake hesaplar ile sürekli spam yapsınlar Bu ne lan?


    Ben normal yoldan farm yapıp satan bir satıcı olarak BOT goldu ile nasıl rekabet edeceğim?


    Çete BOT Goldu kullansın

    Çete BOT Goldu ile fiyatı belirlesin

    Çete Üst Konuda SPAM Yapsın

    Çete Alım yapıp Euro Dolar ile satım yapsın


    Ben ise ne spam yapıyorum ne de bedavadan Gold Kazanıyorum ne de Komisyon alıyorum fakat Çetenin belirlediği 628 TL üzerinde fiyat da söyleyemiyorum bu mudur yani BÖLÜMÜN 15 yıl sonra geldiği nokta?


    iner misin çıkar mısın? 🤣 #shorts #shortvideo #kolpaçinobomba #kolpacino - YouTube





  • Yazmasını umduğum tüm üyeler fikirlerini belirtmiş. Amacım zaten sizin görüşünüzü almak. Diğer konunun ana mesajina gerekli bilgilendirmelerde geçeceğim.

    Görüşünü belirten herkese teşekkür ederim.

    Önemli not: Bu bölüm sizlerin etkileşimi ile şekilleniyor. Siz bir konu açılmasını, kilitlenmesini talep ettiğiniz sürece yapılır. Yani hepimizin genel görüşü bölümü yansıtıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben derdimi anlatamıyorum sanırım


    İnternet fiyatı 900 küsür olan bir düz yoldan normal yoldan zamanımı harcadığım emeğini harcadığım bir uğraşı

    daha oyunu bile bilmeyen hiç bir şekilde emek harcamadan gelip BOT Goldunu piyasaya sokup fiyatını belirleyip 300 TL aşağısına kıran kişiler niye burada meşrulaştırılıyor?


    BOT diyorum

    Komisyonculuk diyorum

    Spam diyorum

    Fake Hesaplar diyorum

    Fiyatları manipüle ediyorlar diyorum


    Arkadaşlar WoW 'da durum çok kötü Auction House 'da fiyatlar aşırı düşük kastığınızın hiç bir değeri yok

    Mission Table yok son 3 ek paket de olduğu gibi

    Herkes Auction House 'a yükleniyor Para dan para kazanmak için

    Herkes Farm yapıyor Token alabilmek için

    Token'in Gold miktarı günden güne yükseliyor Normal yoldan klasik Farm yaptığımız eşyalar düşüyor olan bize olacak Diablo 4 geldiğinde 400K olacak TOKEN.Oyunu oynayamayacağız.

    Yeni oyuncu artık gelmiyor oynamıyor kimse WoW'u.


    Bakın tek tek anlatıyorum Hem WoW'da ki durumu Hem'de DH'da ki durumu DH'ın forum kurallar yok mu?Hadi Blizzard düzeltmiyor ya peki DH ne yapacak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 16 Nisan 2023; 13:40:55 >




  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Donanım haber ile alakası yok bu söylediklerimizin. Açık ve net bir şekilde yazıyorum. Her açılan konuya, ana mesaja. Trade konusuna.

    Daha nasıl anlatabilirim. DH ile alakası yok bu şeylerin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

    DH üst konusunda yaşanıyor bunlar.Ne demek DH ile alakası yok?


    World of Warcraft 'da BOT yasal mı DH WoW bölümünde yasal olsun?


    O zaman BOT üst konusunu da açalım ve birbirimize bilgi yayalım ismine de şunu deriz "Private Addon"

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Bunun bilgilendirmesini bunun için geçiyorum zaten. Üst konu zamanında üyelerin talepleriyle açıldı hocam. Aradan 4 yıl geçmiş. Kimsenin legal dediği yok zaten, illegal bir şey.

    Ayni mantık, dijital oyun alım satımda da var. Orada da aynı bakış açısı var. Alan satana müdahale yok. Sorunlu alışverişlere dahi müdahale yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman senden rica ediyorum WoW bölümünün eksiği olan hafta da her hafta 15milyon gold kasmak için


    Private Addon (BOT) üst konusunu aç rehberleri hazırlayalım şimdiden.Vatana millete döviz lazım.


    Gerek yok benim bu kadar saçmalamama çünkü boşuna mücadele veriyorum abi ben


    madem öyle BOT'un önü açılsın herkes kullansın ben miyim "doğrucu davut" değilim abi nedir bu ya don kişot'un yelkenler ile savaşması gibi.


    "saldım çayıra mevlam kayıra" WOW DH bölümün sadece adı kalmış ne kuralı var ne yöneticisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 16 Nisan 2023; 15:12:1 >
  • G2G gibi sitelerde ki o da yabancı komisyoncu satış fiyatları 0,77-0,86TL 1k Gold. Min satış fiyatı yani taban fiyat konulabilinir bu siteler veya bizim Tr siteleri de referans alınıp. Taban fiyat olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceleri oyunu oynayanların veya boost farm şeklinde gold için oynayanların ilanlarını verdiği bu güzide bölüm, bazı toplulukların eşek aradığı izbe bir alana dönüşmüştür. Açık kalması halinde arada halen ilan vereceğim yer olmasıyla beraber kapatılması DH, WoW, WoW Community için hayırlı olacaktır saygılar :)

  • Kanaatimce kapatılması uygun olur. İllegal olan birşeyin, sırf bölüm üye kaybeder diye devam ettirilmesini doğru bulmuyorum. Bu şeye benziyor biraz, futbol bölümüne kaçak yayınlar nasıl izlenir, ne gibi programlar kurulur, kaçak maç linkleri paylaşımı gibi konuların açılması vs. Böyle şeylerin yeri burası olmamalı. Başka sitelerde alım satım var zaten, işi düşenler oraya zaten bakarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Bir kaç üyeden daha destek alabilirsem kilitler bırakırız konuyu. Kişisel olarak bende karşıyım.

    Topluluğun genel fikri önemli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arz talep meselesi. Sözde illegal bu gold alım satışı veya boost. Büyük guildler bile twitch yayınlarında goldla mythic clear satıyor hiçbir şey olmuyor. Bot vs. konusu olsa tabiki bende karşı çıkarım kapatılmasını.

    Ben yıllarca bu oyunu oynadım hala oynamaya devam ediyorum ne gold aldım ne gold sattım , boost yaptım goldumu aldım.Başka metodlarla gold kastım ama bütün goldları oyun içindeki karakterler için harcadım sırf zevk almak için.

    İşin özü ben kapatılmasını gereksiz buluyorum. Bakın oyununuza , farmdan gold kasamıyorsanız şikayet etmeye gerek yok, patch başında değiliz. Rio kas boost yap günlük minimum az eforla 200k kaldırırsınız en basiti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için şahsen sorun gold satışının illegal olması vs değil. Sayfanın amacından çıkmış olması. Daha önce belirttiğim gibi oyuncuların elindeki goldu yok fiyatına alan veya illegal yollarla oluşturulan büyük hacimdeki goldun buralara inmesi ve piyasayı yok etmesi. Benim için açık kalmasında da problem yok insanlar birkaç dh hesabı için konunun açık kalmasını istiyorlarsa tabiki açık kalabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgorithmX -- 16 Nisan 2023; 18:4:38 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.