Şimdi Ara

Bodrumdaki Voyage Otellerinden Hangisini Seçmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , mayıs ayının sonuna doğru eşimle tatil yapalım dedik. voyage'ın bodrumdaki otelleri hoşuma gitti. ama hangisini seçeceğime karar veremedim. Bodrum , Torba, Torba Private ve Türkbükü var. Aklıma bodrum yatıyor , ama torba'nın fiyatları daha uygun. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?



  • Torba'da iki kez kaldim, Voyage Bodrum icin yorum yapamam ama cok memnun kaldigim icin yine Bodruma gitsem yine Torba'da kalirim.
    Torba Private ile Torba zaten ayni otel arasindan yol geciyor Private'da kalirsaniz Torbaya giris yapip tum avantajlarindan yararlaniyorsunuz (degismediyse)
    Butce nedir bilmem ama el veriyorsa Torba Private, vermiyorsa Voyage torba'nin VIP kismi var kendine ait havuzu filan, sessiz sakin oluyor.
    Yine degismediyse tum alacarte restoranlara rezervasyon yaptirabiliyorsunuz, 1 kere ucretsiz gibi siunirlama yapmiyorlardi. Ela Ela, Kebabistan, Koy Kahvaltisi ve Halikarnasi mutlaka deneyin. Hatta bence aksam yemegine ana restorana gitmeyin full alacarte yapin derim :)
  • Voyage Bodrum ve türkbükü torbaya göre küçük tesisler. Voyage Bodrum tesisi 16- yaş altı çocuk almıyor, o yüzden biraz daha sessiz ve sakin oluyor tabi akşam eğlence ve aktivitesi mevcut. Voyage torba biraz daha büyük animasyon yeri dj performansları daha fazla, havuzları geniş (3-4 tane havuzu olması lazım) kaydıraklar vs var. Bar ve restoran daha çok. Voyage türkbükü tek havuzu var plajı çok övülüyor. Tek ana restoran ve 2-3 barı olması lazım, en ucuz türkbükü diye biliyorum fakat imkan varsa torbayı tercih etmenizi tavsiye ederim. İçecek kalitesi ve yemek kalitesi aşağı yukarı aynı oluyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torba'ya gitmeye karar verdim. İki hafta sonra yolculuk var. deneyimlerimi sizlerle tekrardan paylaşacağım. çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dinamit06

    torba'ya gitmeye karar verdim. İki hafta sonra yolculuk var. deneyimlerimi sizlerle tekrardan paylaşacağım. çok teşekkür ederim.

    Naptın .gittinmi otele yorumlarını alabilirmiyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.