Şimdi Ara

BMW M3 Challenge bedava olarak yayımlandı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
77.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunu kurdum grafikleri hiç beklediğim gibi değiil çok güzel geldi.özellikle gece farları yakıp yarışmak çok zevkli.sürüş de çok gerçekçi.ama single player ve multiplayer özellikleri açık değil oyunda,açılıyor mu ya da nasıl açabiliriz?
  • grafikler güzele benziyor denemek lazım
  • Oyunla internete bağlandım almanlar heryerde. Sürüş bire bir aynı diyebilirim ve 1 pist var. Kaçmaz..
  • ben gamershell den 100 le falan indirdim, ama boş slot bulmak çok zor, şans eseri rusya server ında bi tane buldum ve balıklama atladım

    luciferian@ bende ikiside açık, ama multi denemedim, malum daha yeni çıktı, oynayacak adam bulamadım

    ama dediğim gibi bütün firmalar yapsa keşke böyle oyunlar, bi ara mercedes in vardı, world racing, zamanında güzel bi tattı, umarım yine çıkar öyle bişey. çünkü bu oyunda tepkiler çok güzel, aracı kullanmaktan zevk alıyosunuz, özellikle dsc tepkisi falan çok hoşuma gitti
  • süper bi habewr
  • ss isterük
  • http://www.gamesfire.at/downloads,id1222,bmw_m3_challenge_vollversion.html bu linkten 1 mbit bağlantıyla 70-80 arası indirdim. oyun çok güzel olmuş, grafikleri sürüş gerçekçiliği harika. multiplayer da ayrı tabi. bu bmw yanılmıyorsam pro streette olacak 2008 model m3 dimi?
  • Arkadaşlar oyun çok güzel,sürüş çok gerçekçi olmuş hele bi de tcs abs'yi falan kapatınca deyme keyfine!

    Artık NFS gibi arcade yarış oyunları çıkarmaktansa firmalar bu tarz simulasyonlara yönelseler de Gran Tourismo'ya aç pc'ciler bayram etse
  • Hmm yükleyelim bakalım nasıl olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Eylül 2007; 23:03:58 >
  • işte size ss:

     BMW M3 Challenge bedava olarak yayımlandı!



    oyun çok güzel ama full nasıl oluyor onu anlamadım 1 pist var. Grafikler full hali ile sistemim yanda yalnız 1024*768 çözünürlük. Daha fazlası gözlerimi rahatsız ediyor yaşlanıyorum galiba. Hele bir açılış introsu var süper zaten M3 dedimmi akan sular durur. yapay zeka biraz kıt geldi çok rahat birinci olunuyor en zor seviyede bile. Sürüşde çok iyi. Direksiyonu takmaya erindim ama yinede tepkiler çok iyi bence
  • Oyunda anti aliasingi 16x açmama rağmen köşelerde tırtık gözüküyo kıl oldum
  • bu link hızlıymış
    http://www.avidgamer.co.uk/BMW_M3_Challenge.exe

    race 07 deki beginner's tip bölümünü Türkçeye çevirerek ekliyorum muhtemelen bu oyundada tüm simulasyon yarış oyunlarında olduğu gibi bu kurallar geçerli olacak

    Yeni başlayanlara ipuçları

    1 - En hızlı tur zamanı için hızlanma ve fren koordinasyon yeteneği gerekiyor. Gazı sık sık köklemek sadece işleri zorlaştırır.

    2- Her zaman gazı ve freni yumuşak bir biçimde basın bu sayede hızlanma ve freni daha efektif kullanırsınız.

    3- Dönerken fren ve gaza dikkat edin virajlara gelirken her zaman yavaşlayın ve sonra virajdan çıkarken hızınızı arttırın.

    4- Yeni pisti ya da arabayı öğrenmenin en iyi yolu yavaş sürmek ve pisti öğrendikçe hızı arttırmaktan geçer böylesi daha kolay olur.

    5- Sert frene bastığınızda, ilk olarak arabanızın stabilize olduğuna ve düz gittiğine dikkat edin.Aynı durum gazı kökleyincede geçerli özellikle arkadan çekişli BMW gibi arabalarda.

    6- Tekerlekleriniz yarış içinde gitgide yıpranır ama en çok sürüşünüz bunda etkili olur. Agresif sürüş stili belki pozisyonunuz için önemli ama yarışın son zamanlarında riske girebilirsiniz.

    7- Manuel vites kullanırken göstergelerdeki vites ışıklarına dikkat edin. vites ışıkları doğru zamanda vites değiştirmeye yardımcı olur , vites ışığı kırmızıya geçtiğinde vites yükseltmek gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 11 Eylül 2007; 23:58:39 >




  • RACE 07 felaketinden sonra BMW M3 Challenge'ı beğendim.
  • tdu'dan kat kat daha zevkli..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wildlove

    tdu'dan kat kat daha zevkli..



    tdu dan nesi zevkli anlatabilir misin?
  • bende indiriim bakim nasılmış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: wildlove

    tdu'dan kat kat daha zevkli..

    Onun gibi surus istiyorsan tdu de Options-Controls-Steering Sensitivity nen oynaman yeterli
  • Oyun kendine has olmuş zevkli ama diğer oyunlardan kat kat filan değil. Böyle saçma karşılaştırma yapmayalım. İleride yeni araba modelleri, özel yarış modelleri, daha fazla pist gelebilir yada bütün bunlar ayrı satılabilir. Oyun tam bir demo tadında ve çok yeni. Umarım geliştirirler.
  • güzel ve beleş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kryeck

    Oyun kendine has olmuş zevkli ama diğer oyunlardan kat kat filan değil. Böyle saçma karşılaştırma yapmayalım. İleride yeni araba modelleri, özel yarış modelleri, daha fazla pist gelebilir yada bütün bunlar ayrı satılabilir. Oyun tam bir demo tadında ve çok yeni. Umarım geliştirirler.

    Hocam bu zaten piyasa cikacak olan bir oyun degil Freeware, birde adi ustunde bmw M3 challenge su an bu firma bunun Ferrari versiyonuyla urasiyormus..
    Patchlar,Pistler,Bmw M3un eski modelleri de gelebilir ornek (E30,E36,E46,GTR)ama baska bir araba modeli gelecegini hic sanmiyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 12 Eylül 2007; 1:42:39 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.