Şimdi Ara

BMW 418i tavsiye-yorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
33.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandoer

    Grandcoupe m paket gördüm beğendim fiyatada tamam dedim almadan bir test edeyim motoru kötülüyorlar ama kağıt üstünde fena değildi değerler yinede süreyim dedim, sürdüm park ettim ve mercedes bayisine gidip C serisi AMG paket aldım hocam.
    Bence yanlis tespit mercedes peeformans konusunda bmwden cok geride ben 3.16 i 136 beygir f30 kullandim 2 sene sattim sonrasinda arkadasimin e180 1.6 156 beygir 2018 mercedesini kullandim ve mercedesten ogun sogudum gaz tepkimesi 1 yada 2 saniye gecikti yokus assagi otobanda sok oldum oyuzden mercedesin dizaynini goruntusunu f30 kasaya gore begensemde surus odakli bir arac olmadigina karar verdim ve bugun buradayim 4 serisi arac alicam en azindan goruntu olarakda f30dan daha guzel geldi bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecobaran35 -- 4 Ağustos 2019; 1:35:19 >
  • Gitmiyooor, gitmiyorr, git-mi-yor....
  • araçta kronik bir sıkıntı vs var mıdır 2. el 150 bin km civarı alınır mı ?

  • tutku59 T kullanıcısına yanıt

    Kronik turbo catlatma sorunu var o motorun araba iyi ama motor yaramaz gidin 316i 320 felan alın o motoru yine almayın

  • tutku59 T kullanıcısına yanıt

    150 bindeki premium araba masraf açar

    kenarda 50 kağıt tutarım derseniz iyice kontrol ettirirseniz ve altımda bmw var deyip arabaya abanmazsaniz alınır

    aksi halde çok üzülürsünüz

  • landscapee kullanıcısına yanıt

    turbo çatlama sorunu yok apaçi sürücü bakimsiz araba sorunu var

    minnacık motorlu turbo arabaya 3.0 gibi abanirsan her yeri çatlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Aralık 2022; 8:12:27 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    anladım teşekkür ederim o uymaz o zaman a4 2.0 tdi 177 lik nasıl b8

  • tutku59 T kullanıcısına yanıt

    hocam premium arabanın premium masrafı olur,ben para harcamayayim ama premium arabaya bineyim yok öyle bir dünya. bu arabaları alıyorsan 40 50 gözden çıkaracaksın bu parayı. yoksa da gidip passata binersin

  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Sorunu var ancak bakımsızlıktan bizim araçlar daha erken arıza veriyor. 200 binde 1.5 e binen kişi tanıyorum bakım dışında birşey olmadı. psa motorlu bmw yerine sorunu belli olan has bmw motoru almak daha iyi.
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Ne alakası var hocam kronik sorun bu ben dahi kaç kişinin başına geldi…tabikide limitlerine kadar kullanılacak fabrikanın belirlediği limitleri istesende 3.0 gibi basamassın zaten saçma yorumunuz araba bu gaza basmaya korkacaksak at arabasına binelim

  • landscapee kullanıcısına yanıt

    gaza basmak istiyorsan fındık motor bmw almayacaksın, bu araçlar sakin kullanım için.arabada kronik sorun olsa bmw mahkeme manyağı olur geri çağırma yapardi.

    aynı durum 1.6 170lik motorda da oluyor. altımda bmw var deyip abaniyorlar gaza 3 kurus az harcamak için götürüyorlar kasap gibi ustalara motoru ele alınca da suçlu araba oluyor  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 31 Aralık 2022; 14:55:9 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Bu arabaya o motoru koyan müşteri değil, Bmw. Satın alırken fazla sıkmayacaksınız, 2.0 3.0 gibi kullanmayacaksınız diye bir madde veya uyarı da yok..


    Bir sorun varsa motorun küçük olmasından değil, motorun kendisinden kaynaklanır.


    Bende 1.4 turbo Astrada diken üstünde gidiyorum aman lspi olacak mı, segman piston kırar mı ne olur diye. burda da motorun kendisi kronik problemli çünkü.. hangi arabaya kasaya koyarsan koy.


    Bmw 1.5 motoru sorunlu mu bilmiyorum dediğinize istinaden yazdım. belki zamanında bakımsızlıktan kaynaklıdır problemi..

  • arabayı 3.0 gibi kullan,götür 10 binde bir borusana bayıl 50 bin tl yurutursun.kimse öyle bir şeye cesaret edemediği için soluğu sanayide alıyor
    sonrası malumunuz.
    motoru koyan bmw de motor küçük.küçük motoru küçük motor gibi kullanacaksın bu dünyanın her yerinde böyle
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Öyle bişey yok hocam. zamanında 4.0-5.0 motorlu ne Bmw'ler ne problemler çıkarmış, yataklar sarmış motorlar kırmıştır. V8 bi-turbo olanlar da öyle.


    Hepsinin belasının namı, performansından önde gidiyor maşallah..


    Ama al bi tane 1.6 motor Avensis 7/24 gazla kıramazsın o motoru. veya 1.6 Mondeo. 1.6 hitler A4. kasa büyük motor küçük diye hiç bir şey olmaz.


    Motor iyi kaliteli bir dizayn ise, bakımları tamsa fabrika limitleri dahilinde her asılmaya dayanır. küçüğü büyüğü olmaz bu işin.

  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Şuanda bir bmw kullanıcısı olarak bunu söylüyorum sana boş yapıyorsun. Git 1.5 dci megane al istediğin kadar bas gaza yada crdi motor bir hyundai hic birşey yapassın bu motorlara istediğin gibi davran istersen 5.0 motor gibi bas gaza aracların limiti belli umarım anlamışsındır şuan anlamadıysanda daha birşey yazmayacağım zaten:)

  • tamam bmw size hatalı motor satıyor bavul dolusu paraya gidin hepiniz corolla alın
    bu arabayla 200 bin tık demeden gezen adamlar piyango bayisi,siz bahtsız bedevisiniz
  • bmw kullanıcısı olarak soyleyebılırım kı motorlar sorunlu degıl ınsanlar bılıncsız ulkemızde zamanında yag degısımı yapan bakımını yapan yok. 1.5 lt 3 silindir(b38) motorun potansıyelı bellı yazılım bıle atsanız 170 hp uzerıne saglıksız denıyor sıkıstırılmadan kullanılmalı. psa bloklu n13 lerde ıse sıkıstıracagım birde yazılım atıcam dersenız onlemınızı almanız lazım. 5 bınde bır yag degısımı ve dıger bakımları yapılan bır aracta soft yazılım,methanol kit, buyuk intercooler, dp ve spor egzoz modıfıyesı ıle cok saglıklı yurutursunuz. Servis bakımıda borusan olacak dıye bırsey yok özelde borusanın kullandıgından çok daha kaliteli parcaları taktırabılırsınız aracınıza bıraz anlamak ve arastırmak gerekıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cournaleous -- 5 Ocak 2023; 11:32:55 >
  • Bastığın anda ceza geliyor, drift desen imkansız ama normal hızlarda bmwnin sportifliği yaşatır. Çok sıkıntılı bir motor değil, vergisi yakıtı göze batmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.