Şimdi Ara

Bluetooth Kullanıcı Desteği Hizmeti Parametre Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi geceler. Asus marka laptopımda bir süredir ,ki bu en son format attıktan sonra yaşanmaya başladı, dahili bluetooth cihazına sorun yaşıyorum. Sorun, bluetooth ile dosya transfer etmek istediğimde ya da bir bluetooth ses cihazı eklemek isediğimde cihazları bulamaması ve dosyaları alamaması. Buna çözüm ararken Hizmetler menüsünden Bluetooth Kullanıcı Desteği Hizmeti ne ulaştım. Ancak burada nedense başlangıç türünü otomatik yaptığımda ''parametre hatası'' uyarısı alıyorum ve ''elle'' ye geri dönüyor. sanırım bu nedenle de bluetooth otomatik olarak aktive olmuyor. En son sürücüsü zaten güncel bluetooth un. Neden artık çalışmıyor çıkamadım işin içinden. Çözüm önerilerinizi alabilir miyim.




    Bluetooth Kullanıcı Desteği Hizmeti Parametre Hatası







  • merhaba sanırım sisteminiz win11. ben de aynı sorunu yaşıyorum. win11e geçince başladı bu sorun. herhangi bir çözüm bulamadım siz çözebildiniz mi?

  • hasancevik112 H kullanıcısına yanıt

    Windows 10 benim halen. 11'i desteklemedi sistem özellikleri. Kalıcı bir çözüm bulamadım maalesef. Aşağıdaki paliatif çözümü uyguluyorum her defasında;

    Bluetooth Kullanıcı Desteği Hizmeti Parametre Hatası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.