Şimdi Ara

BlitzWolf BW-V3 mini LED projeksiyon cihazı duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BlitzWolf BW-V3 mini LED projeksiyon cihazı duyuruldu
    Projeksiyon cihazlarıyla ülkemizde de sevilen bir marka olan BlitzWolf yeni projeksiyon cihazını duyurdu. Mini LED projeksiyon cihazı firmadan beklendiği gibi yine uygun bir fiyat etiketi ile geliyor.



    BlitzWolf BW-V3 özellikleri ve fiyatı



    BlitzWolf BW-V3 mini LED projeksiyon cihazı 40x120 inç yakınlaştırma yapabiliyor ve 1.25:1 yakınlaştırma oranı mevcut. 720p yerleşik çözünürlüğü olan cihaz kodlama ile Full HD görüntüleri de destekliyor.



    Ayrıca Bkz.Bir neslin kahramanı Space Cobra oyun oluyor



    250 ANSI lümen parlaklığı olan ampül 40 bin saate kadar dayanabiliyor. Günde 8 saatlik kullanım ile 13 yıla varan süreler elde etmek mümkün. Bluetooth bağlantısı ile telefonlardan ekran yansıtma da mümkün oluyor.



    HDMI ve USB-A girişleri olan cihaz 1Kg ağırlığında. BlitzWolf BW-V3 mini LED projeksiyon cihazı ilk hafta indirimle 97$ olarak satılacak ve global piyasaya Mayıs ayında gelmesi bekleniyor.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/03/14/blitzwolf-bw-v3-mini-led-projector-40000-hour-light-source-released/







  • Görünen o ki bu mini projeksiyonların parlaklığı 250 ansi-lümen civarına mahkum.

  • 250 ANSi lümen ışık çok düşük.

  • Bende yeni çıkacak olan bw-v1 versiyonunu ön satıştan aldım sabırsızlıkla bekliyorum en geç 8 nisanda gönderileceği yazıyor özellikleri ve fiyatı emsallere göre çok çok iyi

  • Cihazı aldım. Cihaz çöp. Mercek kısmı karanlıkta o kadar belirgin ki seyir zevkini mahvediyor. Işık sızması ve ölü piksel mevcut. Acaba benim cihaz mi sorunlu diye YouTube üzerinden bir kaç video izledim durum onlarda da aynı. Keystone özelliği yok. Mercek ayar kısmı o kadar saçma ki anlatamam. Banggood firmasına yazdım bana cihaza vurdun mu diye soruyorlar. Yani bu kadar işten anlamayan müşteri hizmetleri var. Cihaz elimde kaldı. Alacak varsa kesinlikle almasın. BlitzWolf BW-V3 mini LED projeksiyon cihazı duyuruldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.