Şimdi Ara

Blender Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, sürahi şeklinde (sürahisi camdan yapılmış), rakiplerinden özellik ve kalite bakımından üstün fakat fiyat olarak ucuz olan bir blender arıyorum. Ek parçalarına gerek yok, fazla bilgim yok blenderlar hakkında şu açağıdaki gibi bir şey arıyorum kısacası. Önerilerinizi bekliyorum.


     Blender Tavsiyesi



  • Fiyatı çok ucuz geldi, sanırım el blenderı olduğu için. Şahsen ilk mesajda belirttiğim şekilde bir blender arıyorum, bunu almazdım :)
  • UP :)
  • ben evde arzum blendart kullanıyorum ve bu sürahi blender ların yaptığı işi bir kap içinde yapabiliyorum. aynı zamanda mercimek çorbası vs içinde de kullanıyorum. buz da kırıyor.
    bu sürahi blenderlar, abd işi ve abd popüleritesi yüksek bir ürün tipi. ama mutfakta sadece belli işleri yapabilen bir ürün için yer kaplaması can sıkıcı.

    beğenip almışsınız, güle güle kullanın ürünü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 29 Eylül 2014; 10:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @black exodus Öncelikle yorum için teşekkür ederim, biraz geç bir yorum olsada benim açımdan :) Çok özellikli bir şey aramıyordum fiyat ve kalite bakımından Philips iyi duruyordu şu an baktıklarım arasında. 1,5 lt. alması benim için çok iyi, çünkü bu aleti sadece spor öncesi sonrası doğal enerji içecekleri ve meyve suları yapmak için aldım :) @ah-met-25 arkadaşımızda olmak üzere bir çok kişi ürünler önerdi ancak haznesi küçük veya benim için yeterli değildi. Yaklaşık 130 lira verdim 200 liraya şuhttp://www.hepsiburada.com/liste/braun-mr570-patisserie-multiquick5-blender-seti/productDetails.aspx?productId=mtbrmr570patis&categoryId=22003 blender vardı, biraz baktım, araştırdım shake tarzı bir şey yapamıyordu yoksa bunu alacaktım :)

    Sonuç olarak birini aldım, bakalım güle güle mi kullanacağız, tekrar teşekkürler :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.