Şimdi Ara

Black Ops 3'ün Xbox 360/PS3 Sürümünden Ekran Görüntüleri Sızdı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Grafikler güzeldir fakat oyun oynayan kişinin çekimi berbat. Ya kendi bilgisayarında düşük ayarlarda oynuyor yada hesap makinesiyle ss almış. Activision böyle bir oyun çıkaracağını sanmam. Çünkü ben Modern Warfarenin grafiklerini azda olsa beğenmiştim. O grafikleri bize yapan bunu yapmaz. Bekleyip görücez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunda senaryo modu olmadıktan sonra oynamanın ne anlamı var. Adamlar uğraşmamışkı ortaya güzel bi grafik olsun grafik berbat 2008 de Vampire rain oyunu vardı o bile bundan daha güzel. Yok efendim senaryo modu kaldırmazmış hikaye ye bak madem kaldırmıyor neden Ps3 e çıkardınız. Sadece internet üzeri oynanabiliyor kalsın almayayım.
    Dying light te ps3 için duyuruldu. 1.2 ay kala ps3 bu oyunu kaldıramaz dediler ps3 için iptal ettiler.
    Mortal kombat X 14 nisan da çıkışını yaptı. Ps3 ve Xbox a çıkmadı açıklama yaptılar güya oyunu ps3 e uyarlamak için onların görevlendirdiği bir ekip yapıyormus haziran da çıkacağını söylediler. Haziran oldu oyun yok tak Aralık ayına çekmişler. Bi kaç gün sonra da oyunu PS3 ve XBOX360 için iptal ettiklerini açıkladılar yok efendim herşeyi denememize rağmen ne yaptıysak olmadı. Grafikten kıstık olmadı şundan kıstık olmadı. Benim oyunumda 4.5 milyon satsın niye Ps3 ve xbox360 a çıkarayım. Yok bu olmadı şu olmadı isteseler yaparlardı.
    WWE 2K 16 MGS Phantom Pain ps3 çıktı madem ps3 xbox360 kaldırmıyor bu oyunlar nasıl bu platformlara çıktı.

    Call of Duty Black Ops 3 senaryo modunu çıkarıyorlar kaldırmıyormuş. Hiç çıkarmayın daha iyi oyunu önce duyurun sonra da ps3 ve xbox360 kaldırmadığı için senaryo modunu kaldırdık. Bu oyuna 50 dolar vereceğime gider o parayla Until dawn oyunu alırım daha iyi.
    Black Ops Grafikleri berbat çevre grafikleri berbatsa oyunun ne anlamı kalır ps2 oyunu sandım özen gösterilmeden yapılmış bir iş yazık.




  • ps2 için hazırlanmış olmasın :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS Vita'daki COD'da bile daha iyi grafikler vardı bu ne abi ya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • biraz önce yayında izledim bu görüntülerdeki kadar kötü değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.