Şimdi Ara

Black Ops 2'den Yeni Detaylar!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Black Ops II geçtiğimiz günlerde duyuruldu ve ilk tanıtım videosu yayınlandı. Onun ardından bir çok detayda ortaya çıktı... Wikia,tanıtım analizleri ve sızan görüntüler ile birlikte;...

    1.Oyunda ki birinci oynanabilen karakterimiz Harper. Tanıtım videosunda bol bol gördüğümüz kişi. (Bitişinde pompalı tüfeği helikopter enkazına vb... doğrultan.)

    2.Oyunda ki ikinci oynanabilen karakterimiz David. Tanıtım videosunda yüzünü göremediğimiz yada... arkalarda bulunan karakter. Az görünmesinin sebebi senaryoda daha önemli bir yere sahip olması. Çünkü soyadı MASON ve Alex Mason'ın(1.Oyundaki ana karakter.) oğlu! Evet, bu bir tahmin değil =http://callofduty.wikia.com/wiki/David_Mason

    3. Ve... bir çok oyunda bulunan (Daha çok RPG)lerde olan bir özellik. TAKIMA KOMUT VERME evet gerçekten oyun sırasında hangi karakterle olduğu belli olmasa da takıma "Follow" ve "Squad Follow" vb... komutlar vere bileceğiz.

    4.Tıpkı bir RPG oyununda olduğu gibi kendi yolumuzu kendimiz seçeceğiz bir buda bir sanbox gibi veya bir sandbox olarak çıkacağını gösteriyor.

    5.En önemlisi oyuna eklenen RPG öğeleri ve yol seçebilmenin yanında 1'DEN FAZLA SON yer alacak. Tabii bu bir Call of Duty için çok sıra dışı.

    6.Oyun 3 tarihsel bölüm olarak ayrılıyor;
    1.1980 - Yemen kaçışı. (Yemen Escape)
    2.2025 gerilimli soğuk savaş ve birden fazla seçim özelliğinin kazandırılması. (Savaşın gidişiatı hatta başlaması "sıcak veya soğuk" savaş olması ellerinize sunulabilir...)
    3.2025 sıcak savaş, uçak kullanımı çeşitli drone'lar.

    7. VE... yine 1.Oyundan bir karakter... Jason Hudson (CIA) oyunda yer alacak. Nasıl bir rol üstleneceği hakkında bir bilgi yok.



    Elimizdeki bütün bilgiler bunlar gibi gözüküyor. Çoklu Oyuncu modu hakkında bilgiler geldikçe paylaşılıcaktır. Tetikte kalalım.

    KAYNAK =http://callofduty.wikia.com/wiki/Call_of_Duty:_Black_Ops_II
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.