Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
934
Cevap
37
Favori
40.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölümler birbirinden bağımsızmış. Sadece imdb puanı 8.5'ten yüksek olanları izlesem bir şey kaybeder miyim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleyebilrsin farketmez, hiçbir alakası yok bölümlerin.
  • puanlara fazla takılmamak lazım bence. (çok düşük olmadığı sürece)
    S02E02 white bear'ın imdb puanı:8.1 ama ben imdb'den 10 puan verdim. bence en iyi Black mirror bölümü izlemezseniz çok şey kaybedebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. sezon 2. bölüm hariç, diğer ikisini beğendim.
  • Ne çok vasattı ne çok iyiydi 5. sezon. İzlettirdi ama önce ki sezonların bölümleri kadar hayran bıraktırmadı ve şaşırtmadı. Zaten 3 bölüm yapıyorsun, üstüne daha çok düş.
  • Black Mirror Netflix'e geçtikten sonra amacından saptı , kalite kaybetti gibi yorumlara katılmıyorum. En iyi sezonlardan biri hatta belki de en iyi sezon olan 4.sezon Netflix bünyesinde çekildi. Ayrıca 5.sezonda bir hayal kırıklığı değil, olmamalı. Black Mirror sadece teknolojiyle birlikte gelen bir takım kötülükler değil ki . Sosyal medyanın ya da teknolojinin sıra gelen psikolojik etkiler işlenmiş beni etkileyen bir sezondu. Bence Black Mirror yolundan sapmadı.İzleyiciler, o Black Mirror'un eleştirdiği yoldan çıkıp sosyal medyanın etkisini en derinden yaşayan insanlara dönüştü. Son dönemde Got finali ile birlikte başlayan dizileri öyle bir eleştirelim ki yerin dibine sokup sokup çıkaralım furyasına katılmanın verdiği coolluğun insanları fazlasıyla etkilediğini düşünüyorum.
  • 5. sezon cidden büyük hayal kırıklığı. 1. bölümdeki ana olay zaten USS Callister bölümünde vardı. Artı olarak Netflix'in en çok eleştirilen yanını birleştirip koymuşlar. 2. bölüm Andrew Scott olmasa çöp. Dümdüz bölüm. 3 desen ayrı komedi zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s05e01
    erkeğin şakası dövüşle, kadının şakası sevişmeyle biter derler ama

    bu sefer erkeğin şakası da önce dövüşe, sonra sevişmeye döndü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezonu hiç beğenmedim. Hele şu Miley Cyrus lu bölüm tam bir vasat. Diğerleri eh izlemek için izledim. O eski sezonları arıyorum harbi..

    Üstte bir arkadaş yazmış sonuna kadar katılıyorum bu dizi Netflix'e geçtikten sonra amacindan sapitti.

    Yahu keske Christopher Nolan veya J.J Abrams felan yazsa senaryo. Adamlar cekmek icin çekmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miley Cyrus'lu bölüme bayıldım. Ashley O eğlenceli bir bölümdü, Miley'nin ve bölümde rol alan diğer iki kızın oyunculuklarını beğendim. Ahsley O ve kızların sondaki şarkıları harikaydı, konuya müthiş uyumlu daha iyi bir parça olamazdı. (God money) Yapay zeka Ashley Too robotunun Ashley'nin bilincine erişip bir anlamda onun beyninin Ashley Too'da hayat bulması bana farklı duygular yaşattı. Detroit Become Human oyununda da yapay zekanın insanlaşmasını anlatıyor ya onun gibi... Black Museum ve Christmas özel bölümlerinde de buna benzer bir konu işlemişlerdi Black Mirror'da.

    2. bölümdeki taksicinin dramı kamu spotu gibi olmuş daha iyi bir şekilde çekilebilirdi taksici dışında diğer oyuncular basit geldi, senaryo dandikti bu yüzden 2. bölümü pek beğenmedim. 1. bölümdeki sanal oyunun geldiği noktayı anlatan hayal gücünü ve oyunculukları, senaryoyu, hikaye ilerledikçe karakterlerin kendileriyle yüzleşmeleri bence dikkat çektikleri konu, verdikleri mesaj güzeldi. Kişiye göre farklı yorumlara açık bir bölümdü.

    Black Mirror'un önceki sezonlarına baktığımızda bazı bölümleri Inception gibi derin oluyor. Bazısı çerezlik ama idare eder bölümler oluyor benim yorumum bu. Bazısı daha basit geliyor bazısı çok kaliteli senaryosu olan efsane filmlerin seviyesinde oluyor. 4. sezon finali Black Museum baya sağlamdı. Bandersnatch ise basitti mesela pek güzel değildi aynı taksicinin bölümü gibi. Ashley O, Striking Vipers bölümleri ise San Junipero gibi eğlenceli, güzel, kaliteli bölümlerdi bence. Yeni sezonda black museum ayarında farklı konuları olan, daha ciddi, vurucu bölümler bekliyorum black mirrordan. Yalnız bu dizi Supernatural gibi 15 sezon gitse sıkılmadan izlerim, baya seviyorum.

    Ashley O ve kızlara bayıldım. Miley bebeğim...




  • Bu sezon en kötü black mirror sezonuydu net 2. bölümü iyiydi gerçi ama eski sezonları aratıyor yine de.
    Ama ilginç bir şekilde dizinin kötü bölümleride bir şekilde kendini izlettiriyor. Bence bu şekilde devam etmek yerine bitirsinler artık diziyi ama devam ederse de kesinlikle izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 5x1 5x2 iyiydi fakat 5x3 resmen black mirror +13 versiyonu gibiydi
  • 5.sezonu maalesef hiç ama hiç beğenmedim.
    Önceki sezonları izledim diye izledim ama eski tadı alamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dizinin içine nasıl edilirin en güzel örneği. Bu işi İngilizler güzel yapıyor. Onlardan çıkınca zaten düşüşe başladı. Hele o 5x3 nasıl bir bölüm öyle dizinin konseptiyle alakası olmayan tamamen vakit kaybı.

    Inside no 9 tavsiye ederim. En azından çizgilerini bozmadılar.
  • 5.sezon black mirror standartlarının çok altında. Tek beğendiğim 1.bölüm oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 22 Haziran 2019; 10:8:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black mirror hep uzun gelecek sonunda teknolojinin hayatımıza getireceği negatif sonuçlara odaklanırdı. Son sezon ise çok yakın geleceği gösteriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x1 Porno bağımlılığı gibi birşeyi anlatmış ama Falcon reisi o rolde görmek istemezdim.Netflix yine bildiğimiz gibi,sex sells

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Gay değiller. Gerçekte birbirilerine karşı bir şey hissetmiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5x3 ü herkesin aksine sevdim.Sadece akıcı bir bölüm değildi ve klişe içeriyordu ama vermek istediği şey
    şov dünyasının nasıl insanlar tarafından yönetildiğiydi.Ayriyeten teknolojinin yalnız ve asosyal gençler üzerindeki etkilerini de vermişler.(Kızın oyuncağı insan gibi benimsemesi örnek)


    Sadece bölüm Black Mirror'ın amacına uzak bir bölümdü bence.Teknolojinin karamsar yönünü o kadar çok göremedik.O oyuncakların çok fazla şey yapmasını isterdim mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çıkan sezonlarda bozmayan yapım kaldı mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.